פרק 17

RayoDeLuz

New member
פרק 17 ../images/Emo13.gif

הערות, חוויות והכל שרשרו לפה.. רק אל תשכחו |ספויילר|

PrincesSnoWhite

New member
../images/Emo12.gifווווווווווואו../images/Emo58.gif

טוב קודם כל - כמה אקשן בפרק אחד
איזה כיף שסופסוף יודעים כל מה שקרה בין סרינה וג'ורג'ינה, ומסתבר שג'ורג'ינה הייתה כלבה עוד קודם. זונה. איזה חמודים בלייר וצ'אק ונייט שהם ככה התאחדו לעזור לה. בלייר הייתה ממש מלכה כל הפרק, ממתי היא נהייתה כלכך נחמדה?
אהבתי שהיא אמרה להם שלא משנה מה היא תהיה שם בשבילה. מסכן דן
הוא היה כזה חמוד בהתחלה כשהוא גילה מה שקרה [או לא קרה חחחח שאת זה בכלל לא הבנתי..למה היא מעדיפה להגיד לו שהיא בגדה בו אם זה לא קרה? שיהיה.] חוצמזה שוונסה ממש מצחיקה אותי ["נייט ארצ'יבלד יו אר דה מן אוף דה פיפל.."] אההה וכמובן - ג'ורג'ינה זונה!!!!! אני רוצה שדן וסרינה יחזרו

Robin Sparkles

New member
אוו אני אוהבת פרקים עם הרבה OMG

אבל אני אראה אותו אחרי שאראה את הפרק.

ספיר201

New member
שאלה קטנה לי.

מי זאת ג'ורג'יה?:Q זה מהעונה הראשונה הפרומו?=/ הסברר בקשה

Robin Sparkles

New member
../images/Emo58.gifמעלי!!

לסמן ספוילרים כשתוכן ההודעה מדבר על פרקים שלא שודרו בארץ!

ספיר201

New member
אימאא חחחחחח סוריי:/

חשבתי שפיספסתי איזה פרק.ושזה שודר. סורי

o0Invisible0o

New member
../images/Emo58.gif

תסלחו לי, כן? אבל הסוד "הנורא" של סרינה הוא מה זה בקטנה.. היא לא רצחה אף אחד, רק בגלל שהיא אמרה לו לקחת/לעשות/ווטאבר עוד שורה לא אומר שהיא רצחה אותו! היא בכלל לא הייתה שם שהוא שתה מלא ועשה מלא סמים בלעדיה... הדבר היחיד בקלטת הזאת שהיה מסבך אותה זה סמים.. אני מתה על רופוס ולילי, אבל זה היה מה זה גרוע- גם הכתב ההזוי עם שאלות "את חושבת שהתמונה יצאה טוב כי היית מאוהבת בו בטירוף?" נו באמת, באיזה עולם דבר כזה באמת היה קורה??:S וגם בקטע שהוא רודף אחריה אחרי ההופעה וכזה "זוז מהדרך" "לא!" "זוז מהדרך!" "לא!" ואז היא מנשקת אותו? אם כבר הוא היה אמור לנשק אותה..הוא זה שמתעקש שם. בכל אופן, עדיין אהבתי וראיתי איזה שלוש פעמים רצוף אח"כ, כי אני מתה עליהם. לא הבנתי מה ג'ורג'ינה עשתה בסוף עם היד לפני שהיא הכניסה את הפלאפון לכיס של דן..מישהי קלטה ויכולה להסביר לי? ועם דן כ"כ התעקש להבין מה עובר על סרינה בזמן האחרון למה זה שהיא השתכרה וכביכול בגדה גרם לו לברוח ככה? הרי הוא יודע שגם אם זה מה שהיה קורה, היה לזה תקדים- היו אירועים קודמים שהוא לא מודע אליהם שהובילו אותה לכך.. רק לילי הייתה הגיונית במעשיה שלקחה אותה להורים של פיט[?!?!] שיגידו לה שזאת לא אשמתה! ההתנהלות של סרינה סביב ה"סוד" הייתה ממש מטופשת.. אה, ולמה שלחו את ג'ני away? היא חייבת להיות בסופעונה.
אהבתי את כל קטעי נייט-צ'אק-בלייר. במיוחד שכל אחד אמר את הדברים הנוראים שהוא עשה.."I'm Chuck Bass"
אבא של צ'אק היה כמו ניצב כל הפרק בערך, כ"כ נטול חשיבות ומיותר..סתם להזכיר שלילי אמורה להתחתן..

Nunatak

New member
ג'ורג'י../images/Emo58.gif

היא הוציאה את הסוללה מהפלאפון של דן. צ'אק הרג אותי
יש לו הרבה משפטים טובים... דווקא אהבתי לראות פרק אחד jenny free, התחיל להימאס לי ממנה. בטח יהיה לה איזה משפט וחצי בפרק הבא.

SShaii

New member
וואי את מזה צודקת חח (בחלק מהדבריםP:)../images/Emo58.gif

כילו ציפיתי לאיזה סוד ממש נורא של סרינה ובסוף זה כזה "מישהו מת בגלל שהבאתי לו קוקאין"
כאילו יכלו לעשות את זה יותר מותח!! אני גם מתחילה לאהוב את רופוס ולילי :) יוווו רופוס היה כזה חמוד שהוא שר את השירררר!!!
והכתב של "רולינג סטון" באמת היה מפגר
ונראלי שהיא התקשרה מהפלא של דן כי היא רצתה שסרינה תראה שהיא כאילו נמצאת עם דן.. (נראלי..) וג'ני הזאת קצת מעצבנת אותי עכשיו D: (אחרי שהיא השתנתה) אבל היא נהייתה סוף כל סוף נורמלית.. אבל שנאתי את זה שבפרק 15/14 הביאו איזו ילדה שהיא כאילו כמו ג'ני של פעם.. זה היה די מפגר לדעתי.. ואני פשוט מאוהבתתתתתתת בצ'אק ובדן!!!!

Nunatak

New member
צפוי כרגיל ../images/Emo58.gif

אני אוהב לראות gg, באמת. אבל הסדרה הזאת פשוט צפויה בטירוף! וחבל, כי זה הדבר היחיד שמונע ממנה להיות טובה באמת. רופוס ולילי - זה היה ברור שהם יהיו ביחד, זה שהילדים שלהם מאוהבים רק יקדם את העלילה בעונה השניה עם ההתלבטויות של גילוי עריות למרות שאין קירבת דם(יש לי הרגשה שהולך להיות לי דז'ה וו בין העונה הבאה של gg לעונה הבאה של nip/tuck). "הסוד" של סרינה - צפוי מראש שמדובר במוות של מישהו. עוד יותר היה צפוי שסרינה עושה מזה סתם סיפור ובסוף יתברר שהיא לא אשמה(כי אם היא תהיה בכלא הסדרה תמות, התסריטאים לא יעשו את זה). הדבר היחיד שלא צפיתי מראש וקרה בפרק הזה הוא שדן המטומטם ישכב עם ג'ורג'ינה. אני גם מוכן להתערב שקלטת הסקס של סרינה לא תדגדג לדן, הרי היא בכלל לא ידעה על קיומה! וזה היה מזמן! הוא פשוט טוב מדי כדי לא לבלוע את זה. ההימור שלי הוא שהחתונה של לילי ובארט תתבטל ברגע האחרון ע"י זה שמשהו יקרה במהלך החתונה עצמה - או איזשהו אסון, או שלילי תברח או שרופוס יתפרץ וינשק את לילי. BTW אני חדש פה

SShaii

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif|סוגשל../images/Emo58.gif|

סורי שאני רק עכשיו.. פשוט יש כאן ספוילר וזה ואז עדיין לא ראיתי את פרק 17 P: וזה כ"כ נכון בקשר לחתונה חחח זה כזה צפוי שיקרה משהו בחתונה! (כמו בכל סדרה P:) ואם דן וסרינה ייפרדו - הסדרה תמות!! דן וסרינה
הם אחת הסיבות שאני כ"כ אוהבת את התוכנית :) :)

ping93

New member
פרק מאכזב לחלוטין ../images/Emo58.gif

הכל היה צפוי, בלייק שיחקה גרוע באופן בלתי רגיל והטקסט היה מסכן ומלא בכל מיני טעויות מטומטמות (איך בדיוק לילי פתאום גלתה איך ואת מי סרינה הרגה, הרי היא לא ראתה את הקלטת עד הסוף; ג'ורג'ינה וסרינה השאירו בערך הר של ראיות מפלילות בחדר מלון ההוא, אני לא מאמינה שהמשטרה לא יצרה איתה או עם המשפחה שלה קשר ושאף אחד לא ידע על העניין. זה פשוט טפשי). הסוד היה ממש לא מעניין, והוא היה בדיוק מה שחשבתי שיהיה. אני גם לא מאמינה שהכל נפתר כל כך בקלות. מזל שג'ורג'י עדיין שם כדי לעשות צרות. אני מתה עליה, אני לא מבינה למה כולם שונאים אותה. לפחות היה קצת (הרבה) רופוס\לילי. ודווקא אהבתי את זה שזו לילי שנישקה את רופוס ולא ההפך. זה יותר משמעותי ככה. אה, כן, וכל ה-נייט\בלייר\צ'אק היה אדיר, וכמובן ונסה ונייט שהופכים להיות זוג חמוד להפליא. חבל שהם לא מקבלים יותר סצנות. בקיצור, אני מקווה שהסיום עונה יהיה יותר טוב, ושצ'אק ובלייר יהיו כבר ביחד - אני משתגעת כאן.

Nunatak

New member
איך לילי גילתה:../images/Emo58.gif

צ'אק אמר לה. איזה ראיות סרינה וג'ורג'ינה השאירו?

MeItOsH

New member
../images/Emo58.gif[סוג של]

בתור צופה [על יתר המידה] של CSI אני יכולה להגיד לך שהן השאירו ה-מ-ו-ן טביעות אצבעות, עקבות רגליים,שיער,סיכוי לרוק/נזלת [אחרי הכל הייתה שם מאורת סמים..] ועוד הרבה דברים בסגנון שהיו יכולים להפליל אותן בקלי קלות. אני חייבת לציין שגם אני חשבתי על כל הקטע הזה בזמן הצפייה בסצנה..אבל פשוט עזבתי אתזה.. ויחסתי חשיבות לתוכן עצמו של הסדרה..

אם כבר נכנסים לזה אז

מתוך צפיות בכל הסדרות בילוש האלה, אם הטביעות אצבע של הבנאדם לא היו במאגר של המשטרה (ואין להן עבר פלילי) אז זה לא משנה אם יגלו את הטביעות אצבע שלהן אם אין למה להתאים לזה. אבל זה כבר רחוק מהנושא של הסדרה....

MeItOsH

New member
רחוק רחוק../images/Emo58.gif

אבל לא נראלי שתהיה בעיה לקשר בין סרינה וג'ורג'ינה לפיט. ככה שיהיה קל להשיג את הטביעות שלהן.

למעלה