פרק 17 - Hello, Goodbye

karms20

New member
פרק 17 - Hello, Goodbye

אני פשוט אוהבת את הפרק הזה. אחד הפרקים הכי אהובים עליי. אלק מצחיק בהתחלה אבל גם יודע להיות רציני כשצריך. לוגן השיכור - LOL. וג'ושוע.... ג'ושוע המסכן שלנו. גם קראתי שוב את הפרשנות של הפרק. כי היא פשוט יפה ומוסיפה לזה המון. כיף שיש את הפרקים האלה שוב, זה גורם לי לשים לב לדברים של שמתי לב קודם, וגם לקרוא דברים שכבר הרבה זמן לא קראתי
. אין מה להגיד - Love sucks

aj23

New member
פרק מדהים!

אני ממש אוהב את הפרק אבל שונא אותו מאד בו זמנית. אלק מעיף את אשה ואומר משפט למקס- זה המשפט שמסכם את הפרק:"זה לא רק הוירוס מפריד בינכם", "את ממנטיקור והוא אדם רגיל", "זה מסכן את כולנו". מהמשפט הזה בעצם עובר התהליך אצל מקס עד שהיא מגיעה להחלטה שהייה עדיף ללוגן בלעדיה(עם כמה שקשה לה בלעדיו). אני שמחתי בשביל ג'ושוע שמצא ידידה - רק חבל שקרה מקרה והוא היה חייב להתרחק ממנה עבור עצמו ועבורה. מיול,הטרסג'ן שוויט שיחרר, כל כך תמים! הוא חשב שוויט יתן לו ככה ללכת ויאחל לו בהצלחה? הוא כולה שיחק את עצמו וביצע את ההוראות של הכת. המקרה הזה הביא את תודעת הציבור לעובדה שבאמת חיים בניהם חיילים מהונדסים גנטית, דבר שיכול לגרום לבהלה ולהתפרעוית של האנשים. המשפט שלוגן כל כך לא רצה לשמוע הוא קיבל - הוא אמר למקס תגיד לי שאני לא הבנתי נכון - היא עשתה את החישוב והבינה שטוב לה שככה הוא חושב -ככה אולי יהייה לשניהם קל. וסיכום הפרק של מקס במגדל - "אהבה מבאסת". לא משפטים עמוקים, לא מסקנות מיוחדות - 2 מילים עם הרבה משמעות.

aj23

New member
קראתי ממזמן..

אחלה עבודה דרך אגב בקשר לפרשנות.

Omega Dark

New member
פששש

קבל ח"ח על ההשקעה, אהבתי! קראתי את הכל, פעמיים כדי לזכור את הדברים המענינים(!) וזה פרק כל-כך טוב,מצחיק וגם עצוב....

kitten4

New member
וואי...

אז מקס ולוגן לא יהיו ביחד בסוף???... אוופפ.. אני במתח..חחח =) יעל.

Guy950

New member
נכון..

אני חייב להודות שאת צודקת זה היה פרק ממש יפה. לוגן השתכר ממש וזרקו אותו מסכן וג'ושוע מצא מישהי שיכולה לאהוב אותו אבל הוא היה חייב להיפרד ממנה אלק ברך כלל אני רואה אותו משתכר אבל הוא לא השתכר אני אוהב אותו גם הוא שחקן טוב. זה היה פרק מרגש ויפה

Nitzan122

New member
וואי זה הפרק הכי עצוב

שיש במלאך שחור למה מקס אמרה לו שהיא עם אלק????? ואיזה מסכנון ג'ושוע... (למרות שבפרק הבא הוא יותר מסכן..) אלק היה כזה חמוד בפרק ואני מתה על הקטע בסוף של ה- Love sucks כל כך עצוב...

inbula

New member
../images/Emo53.gifראיתי את הפרק רק הרגע כי

אני מקליטה בגלל בית ספר וזה פיספס לי ת'התחלה... מישהו יכולה בבקשה להסביר לי מה קרה בהתחלה? איך תפסו את אלק? איך מקס נגעה בלוגן או מה שזה לא יהיה... ואיך ג'ושוע הכיר את אנני? תודה מראש

Omega Dark

New member
אנסה לעזור

לוגן נגע במקס בטעות שהם היו בבר ואז בבית החולים מקס הבינה שהיא טנסג'ניק בשביל עירוי כי אם היא תעשה את העירוי זה רק יחמיר אז היא קראה לאלק שיבוא וכשהוא יצא תפסו אותו השוטרים וג'ושוע הכיר את אנני בזמן שהוא ישן בחוץ ואז הכלבה של אנני הגיעה אליו(היא "נמשכה" אליו איכשהו...
) ואז הם הכירו, הוא אמר לה שהוא "ממנטיקוראו" וצייר.... מקווה שעזרתי ענבל...

למעלה