פרק 17: Falling

zeus7k

New member
טוב בוסקו בכה, וזה ישנה את הדעה של

פרד כלפיו, לפחות אני חושב, נראה לי הוא יבין את הקשר בין הצוותים משהו כזה. חוץ מזה, אני חייב לדעת איך קוראים לטראק שבסוף הפרק, זה טראק שאם לא קורה משהו מיוחד הוא תמיד מופיע בסוף מישהו יודע תשם?

Boscorelli

New member
וואו! איזה פרק!

זה היה פרק מוזר!!! התלבטתי עם לבכות או לצחוק לכל אורך הפרק... זה שוב היה אחד מהפרקים המסובכים שבהם יש יותר מדיי מידע לספוג בפחות מדיי זמן... היה פרק מהממם וכבר בפתיח היה אפשר להבין שזה יהיה פרק רק של בוסקו... איך הוא קיבל את ההתקף הזה באמצע המרדף מסכן... מזל שלא ירו בו הפעם! ואז בא רצף של קטעים מצחיקים כמו הזברה והגירפה שטיפלו בה או כל מיני משפטים של אנשים... ואח"כ בוסקו נדדדפק וחזק שהוא רץ למרדף הזה... עכשיו הוא מושעה! זאת אומרת שבפרק הבא לא יהיה שששום בוסקו אולי הוא יהיה בחים הפרטיים בגלל שהוא נשבר... וואי ומסכנה גם התינוקת באמת מזל שטיי היה שם זה באמת היה קטע מצחיק שהוא האכיל אותה ואז נזל לה הפיפי הוא בא להחליף לה ועוד בסוף היה צריך לעשות לה החייאה ואח"כ בוסקו הלך לפיית ונשבר אצלה איזה מסכן... לא תיארתי לעצמי שהוא ירוץ אחורה ולא יחזור ב 11 בספטמבר הוא לא בן אדם כזה גם פיית אמרה שהיא ראתה אותו... מוזר... לא יודע אבל דוגרי אני בתור מתנדב אם הייתי רץ החוצה ולא חוזר אני גם כן בחיים לא הייתי סולח לעצמי על זה... עכשיו שמתם לב ל 2 דברים??? גסלר סוף כל סוף הוזכר לטובה בציור הקלסתרון ואין את כל הקטע עם הירייה ואלכס הגיעה לבית של טיי וקרלוס... איזה חמודה היא! החולצה ממש התאימה לה!

QsomeoneQ

New member
א-י-ז-ה ../images/Emo23.gif פ-ר-ק!!!

MG!!! אני רועדת
... אני חושבת שאני צריכה ללכת ליעוץ, אני נשבעת.. אתם לא מבינים איך הסדרה הזאת משפיעה עליי.... אולי אני אליך להתחבק ביחד עם פיית´ ובוסקו
הודעה למוריס "בוסקו" בוסקורלי: אני
אותך!!!!
אתה כ"כ חמווווווווווווד!!! אוף!! את כ"כ חמווווד!!!!
ג´ייסון ויילס משחק מ-ו-ש-ל-ם!! איזה בן אדם אדיר הוא!!
ממש שנאתי את פרד כשהוא לא פרגן לפיית´ כשהיא אמרה שיכול להיות שהיא לא התקבלה
אבל האמת, *נסקלת הרבה הרבה פעמים* חוץ מהאהבה שלי לפייקו, ממש ריחמתי על פרד... אבל... אני תחת השפעה של משהו נראה לי - QQ בכבודה ובעצמה מרחמת על פרד?!?!!?
וואוו.... וואוו...
*מקנאה בפיית´* BAV... מצטרפת לקנאה שלי
מאוהבת בבוסקו
סתם לב לעיניים המדהמות של ה"יועץ על האונייה" של בוסקו? *מודה- יש לי חולשה לעיניים
*
אני מאוהבת במשמרת שלישית
בוסקו (המזוייף
) זוכר ששאלת על הילדים של פיית´ כחלק מה "טריויה משמרת"? צ´ארלי ואמילי!! מה אני מקבלת?! אולי
?
טיי מנשים את קיילי! אני חייבת למצוא את תמונה הזאת
טוב, כרגע אני תחת השפעה... אנ לא ממש מצליחה לרשו הכל... אני אחזור אחרי שאני ארגע

ללא שם™

New member
../images/Emo26.gif

איזה פרקקקקקקקקקק
אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה חולה על בוסקו
משוגעת על הדמות הזאת
איזה מתוווווווווק
חח איזה קטע, אמא שלי ראתה היום איתי משרמת פעם ראשונה ... היא התלהבה..אמרה שזה יפה.. חח עכשיו אני בציפיה לפרק של שבוע הבא ~~~ כמה פרקים נשאר לעונה
5
4

mgirl

New member
OMG פייקו רולז!!

הפרק היום התמקד בשני נושאים עיקריים - בוסקו, וקרלוס. בוסקו- איזה מדהיםםםם! בהתחלה, הוא כזה היה מה זה בוסקו... ז"א, בוסקו, הטיפוס של עצמו, כזה קשוח ששומדבר לא מזיז לו, והוא כל הזמן הכחיש שהוא רב עם פיית´ ולא הסכים לגלות לסאלי כלום... זה היה כזה חמוד! ואז התפוצצה לו השקית בפרצוף והייתי בטוחה מיליון אחוז שהוא נפגע ולא הבנתי איך כי לא כתוב כלום בתקצירים של WB, אז נדהמתי לגמרי לגמרי כזה, ואז הראו שזה היה סתם שקית צבע והייתי בטוחה שהוא חטף התקף לב... אבל זה היה התקף חרדה והוא חזר לעצמו הקשוח, אבל זה הראה לנו בפעם הראשונה ממש בדיוק כמה הוא פגיע. ובקטע שהשקית התפוצצה, פיית´ רצה אליו כמו משוגעת וצרחה ´בוסקו´! זו היתה כזו סצינת פייקו מדהימה... ואז כל הקטע של הטיפול והקטעים מהפרקים הקודמים והכל... לבנאדם יש בעיות רציניות! אבל הוא נשאר קשוח עד לרגע האחרון, ואז כשהוא החטיף בוקס לפושע הזה... בחיי... כאילו, ידעתי ברגע שאמרו שאסור להם לבוא לשם שבוסקו ילך לשם, אבל לתת לו בוקס כזה... איזה עצבני הוא היה עליו! והמפקד הזה... יאללה איתו! אבל הוא צודק שהוא צעק על בוסקו, וזה גם טוב כי זה זיעזע אותו קצת כמו שצריך. ואז בא פרד והילדים של פיית´ ושלו, ועשו לפיית´ מסיבה, והיא אמרה שהיא לא הצליחה, למרות שלדעתי היא בכלל לא הגישה את המבחן... או שהיא לא מילאה חלק בכוונה... ואז באה הוכחה לקיום פייקו - פרד צעק ´בוסקו´, ואמר משהו בסגנון ´כל הזמן בוסקו, את נתת לבוסקו להכשיל אותך´. מה שמראה. פשוט מראה. ואז הם רבו (YAY!!) והוא הלך (שוב) ואז בוסקו נכנס וזה היה הסצינה הכי פצצתית שראיתי אי פעם! ואז הוא כאילו מספר לה... מה שהיה בניגוד גמור לדמות שלו וראו שאלה דברים שהוא יספר רק לחברה הכי-הכי שלו, לבנאדם שהכי-הכי קרוב אליו... ואז... ואז... ואז הוא התחיל לבכות ופיית´ חיבקה אותו!!!!!! ואז פרד נכנס, וראו בעיניים שלו שהוא יודע ששני אלה מאוהבים
אוקיי, זה היה ממש לא דיווח טוב לפרק... מלא דעות והכל. אני פשוט בשוק מהפרק המדהים הזה! אולי אח"כ אני אכתוב משהו מפורט יותר. וקרלוס- ראו איך הוא מתלבט כל הפרק אם להשאיר את קיילי או לא, אבל מההתחלה של הפרק היה ברור שהוא נוטה מאוד לכיוון להשאיר אותה. ולמרות שזה נראה כאילו בסוף הוא השאיר אותה רק כי טיי אמר לו שהוא לא יכול, לא נראה לי שזה באמת ככה. ואז היא חלתה... ומוזר שזה מה שגרם לו להבין שהוא רוצה שהיא תישאר איתו. וזה היה כזה מגניב מה שהוא אמר ´אני לא הולך לתת לזה לקרות לה´. ברור שלעונה הזו יש מגמה מסוימת להפוך את השניים הכי קשוחים והכי שנואים - קרלוס ובוסקו - לשניים הכי רגישים והכי אהובים. והיא מצליחה. בגדול.

Boscorelli

New member
QQ

באמת יש לו עיניים יפות אבל אני יותר בקטע של ישבן.. כמו של אלכס!!! אם מישהי רוצה חיבוק אני פה :) נשיקות... אני לא מחלק בלי התחייבות
סתם בכיף...

Bavmorda

New member
איך אני ב-כי-תי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo141.gif

אני ממש לא יודעת מאיפה להתחיל.... WOW - קודם כל..... שנתחיל
OK :
סאלי לבוסקו -"חטיבת ביניים" עלק - הרג אותי.....
בעיית תרגום : פיית´ אומרת שהאזעקה פועלת פעם בשבוע - ותרגמו "חודש" - שייתביישו להם
את ה
אני מתחילה לאהוב... הוא היה כזה אבהי בתחילת הפרק, וביוחד בסוף כשהוא היה רגוע והסביר לטיי מה לעשות
וטיי שיהייה בריא גרם לי לבכות, כמה דמעות שירדו לי.... כבר הפסקתי לספור.....
שאלה : שבןסקן רץ - למה הוא לא צעק לאנשים שיעצרו את הגנב
תמיד בסרטים רואים את זה וגם 3W זה סוג של סרט.
POST TRAUMATIC STRESS DISORDER גם אני חשבת על זה ברגע שזה קרה.
פיית´ אומרת לסאלי על בוסקו איך שהיא התרגלה אליו -"טעם נרכש" עלק... הרגב אותי מצחוק
זהו
היה נהדר, ואני גם נורא נבהלתי כשהתיק התפוצץ, בעלי נלחץ שלא אעיר את הילדים, WALLA איזה צווחה נתתי
עכשיו באמת זהו.....

Boscorelli

New member
זה באמת היה

אחד הפרקים המצחיקים שנראו... אין מה לדבר הדמויות השתפרו לטובה... עזבי אותך התרגום הישראלי ממזמן הפסקתי לקרוא את זה... בוסקו? דבר ראשון מניסיון במרדף אחרי חשוד תצעקי לאנשים שיעזרו אף אחד לא יעזור לך כולם פחדנים! וזה מניסיון! את רק תבזבזי לך אוויר בריאות אולי פעם במיליון תמצאי איזה אחד ביריון שבאמת יחסום אותו בגופו דבר שני... הרי היה לא התקף לא ראית שהחשוד פשוט עבר אותו ובוסקו לא ניסה לחסום למרות שסאלי צעק לו...

Boscorelli

New member
בכעעעעעע

אפשר לרשום עוד ועוד ועוד.... זה היה פרק טוב... אבל הגיע הזמן שבוסקו יישבר... עכשיו מצאתי 2 הבדלים בינינו: הוא גר בניויורק ואני בישראל... לו יש על מי להתפרק ולי לא...
אם רק היה לי....

mgirl

New member
תגובותים

רק מתחילה לאהוב את קרלוס? הוא שולט ביותר. הוא ובוסקו. יחד.
´טעם נרכש´ - פייקו רולז! (לא אמרתי את זה כבר?)
אווווו כשבוסקו בכה... אני כזה קופצת על הספה כשהם התחבקו ואני גרה בפנימיה (אבא שלי המנהל, אני לא ילדת פנימייה אני פשוט גרה בתוך שטח הפנימיה) ומולי יש משפחתון והחלון היה פתוח (כאילו, בלי וילון) ואם מישהי ראתה אותי קופצת ככה בטח חשבו שאני לא שפויה..

Bavmorda

New member
דיווחו לי באמת על איזה ../images/Emo141.gif

מול מסך טלוויזיה מתרפקת ומדברת אליו.... עכשיו אני יודעת למי לקשר את זה LOL

mgirl

New member
אניודעת

זה פשוט נשמע הדבר המצחיק להגיד. את מבינה, אני מנסה להצחיק בכל מצב. ללא הצלחה. פייקו שולטים!

mgirl

New member
..

הוא התנתק לי ונתקע ועכשיו אנלא מצליחה לפתוח אותו שוב. איזה סבל! (סבל וזבל ביחד, חיחי)

למעלה