פרק 17 יצא

Nitzanyo

New member
פרק 17 יצא

אצלי בהורדה כבר קשה לי לחכות שבוע ולחשוב שחיכיתי חודשיים

McFreaKy

New member
היה נחמד. ../images/Emo58.gif

טוב ששוב ראו את כולם למעט פרקר. טוב שנזכרים בקיומם, וגם נותנים לחלקם עלילות... פיז, מאק... מאק.
אני אוהב גם את האינטרקציה בין לוגן ומאק, הם חביבים עלי.
ודיק משעשע וטמבל כהרגלו. דפטי ליאו חזר וזה נחמד..
דווקא העלילה המרכזית של הפרק עם ההוא לא עניינה משו משו, אבל לא נורא. פיז חזר להיות מעצבן.
נו כבר, ורוניקה ולוגן כל כך עדיין מאוהבים, זה כזה מפגר.
וויני.
טוב, בטח יהיה מעניין...

Ch3nf3l

New member
../images/Emo58.gif317

היה פרק חביב. לא מפוצץ או משהו. פרקר איננה, וויבל עדיין איננו, אבל לפחות מנסים לתת זמן מסך לוואלס, מאק ופיז (בעיקר פיז הפרק) אני חייב לציין שהיה פרק ממש מצחיק, בעיקר עם דיק. הרוקר הזה די הצחיק אותי. העלילה והגילוי היו לא משהו, אבל הנסיונות של פיז לגרום לו לעשות מוזיקה חדשה דווקא אהבתי. ממש אהבתי את הסוף, כשויני החליט שהוא רוצה לרוץ להיות שריף. גו ויני. ומה ליאו חוזר. תקוע.

ron651

New member
כל הפורמט הזה של בלי התעלומה בגדולה.

זה ממש דפוק.

TheLost

New member
תגידו, מתי נגמרת העונה? ../images/Emo58.gif317

היה פרק דיי בסדר. לא משהו מדהים. הפרק הקודם היה טוב יותר. התעלומה הייתה ממש לא מעניינת. פיז באמת שוב מעצבן, כנראה שהוא בסדר רק כשהוא מתנשק עם ורוניקה או משהו ולא ניג'ס כזה. ודווקא ציפיתי מהרגע שבו קית' אמר שיהיו הבחירות שיתנו הרבה זמן מסך לסאקס ויסיימו את זה עם ההודעה שלו על זה שהוא רץ, ואח"כ חשבתי שאולי ליאו, ודווקא ממש לא חשבתי על ויני (בכל מקרה כל הסצינה האחרונה איתו הייתה ממש מצחיקה
). וגם, באמת, ליאו חזר... עוד שנייה זה יהפוך להיות גם מרובע ליאו-ורוניקה-לוגאן-פיז, אה?
פורמט עונה 4
האמת שלפני שראיתי את הפרק קראתי בפורום טלוויזיה על זה שהסיכויים לעונה רביעית הולכים וגודלים, יחד עם שינוי עצום בקאסט. בתכלס, מתוך כל הקאסט, נכון לפרק הזה, היחידים שאני פשוט מתחנן שימשיכו לעונה הבאה הם קית' ומאק... כל השאר לא מעניינים (כבר).

Heirloom

New member
../images/Emo58.gif317

מעטים הם הפרקים הגרועים בסדרה. זה היה אחד מהם. העלילה הייתה כל כך לא מעניינת שבא לי למות. הקטע עם ההרצאה של לוגן לא היה ברור, אם הוא קטע אותו תוך שנייה, למה הראו לנו את התהליך של יצירת האתר כל כך הרבה? פיז מעצבן כמו תמיד, אני לא סובל את קית' כשריף, יאללה ויני. הצילה את הפרק: מאק. זה מינוח לא נכון, כי כלום לא יכול להציל את הפרק הזה, היא פשוט עשתה אותו קצת פחות נסבל. דרוש שיפור רציני.

amnonha7

New member
../images/Emo58.gifפרק נחמד

מאז שראו את ויני היתה לי הרגשה שהוא הולך לרוץ לשריף. בטח המורה של לוגן קשור לאבא שלו ובגלל זה הוא מניאק אליו באמת חסרה לי תעלומה גדולה, או 2

JAMofPEARL

New member
היה ממש נחמד../images/Emo3.gif

ממש אהבתי את ההשחקן אורח... זה מייק??:-O [מחברים..] פיז היה מגניב ללוגן לא משתנות הפוזות.. כאילו, הצורות שבהן רואים אותו חושב/עומד.. זה רק אני? אבל חוצמיזה אין טענות, הסדרה נחמדה+ וכיף שיש עוד עונה=]

למעלה