פרק 161

Yami no Kira

New member
פרק 161 ../images/Emo58.gif

הספלאש פייג' גורם לי לרצות לדעת יותר על התפקיד של וואטאנוקי. המטרה האמיתית של קורוגאנה היא אשורה, נחמד. X= עמוד 6 פאנל שני פשוט יפייפה, הוא נראה כל כך חמוד כשהוא מחייך אפילו שזה מזוייף. ההערה של אשורה-או לגבי פאי בעמוד 10 הצחיקה אותי, עם כמה שהוא מפחיד אותי בזמן האחרון. בהווה שאורן עדיין מתפגר לו מכאבי ראש...(מעניין אם הוא היה זה שאמר לקורוגאנה לתקוף את אשורה-או) עמוד 16 פאנל שני זאת אותה האחת שאמרה לפאי שהוא צריך לחייך. ;_________; עמוד אחרון - כבר אמרתי שהוא מפחיד אותי?! מה הוא לעזאזל ולמה הוא רצח את כל הממלכה? (אחרי הפרק הבא יש הפסקה של 3 שבועות. ^__________^ מישהו רוצה להמר שהסוף יהרוג המון אנשים?)

jack4u

New member
יש לי השערה לגבי וואטאנוקי

וואטאנוקי יכול לראות רוחות בגלל הקירבה המשפחתית שלו, נכון? וואטאנוקי קשור בצורה מסטורית לשאורן , נכון? שאורן קרוב משפחה של קלאו ריד, נכון? יכול להיות ש... ווטאנוקי קרוב משפחה של קלאו ריד?! זה הגיוני, הרי וואטאנוקי הגיע לחנות של יוקו, ויוקו וקלאו היו עמיתים. אולי אפילו דומאקי הוא קרוב משפחה של יוקו
ושאלה: כשהם רק הגיעו לסלס, איך שאורן הטיל קסם (בשביל להכנס לטירה אאל"ט)?

Yami no Kira

New member
../images/Emo58.gif מעלי

את התשובות להוליק נדע כשיגיע הזמן. (או כשסאקורה תפסיק להופיע בכל פרק ותיתן ליוקו לדבר...) באותה הצורה שהוא מוציא את החרב שלו? ם___ם מן הסתם הוא קרוב משפחה של קלו ויש לו כוחות קסם.

jack4u

New member
../images/Emo58.gif צודקת

אני תמיד מתבלבל בין השאורן כפיל ולשאורן אמיתי .. לזה באמת יש כוח קסם שבא ממנו

../images/Emo15.gif רגע.... אומייגאד!

עברתי לי על המאנגה של הוליק וגיליתי קטע שבו יוקו אומרת "וואטנוקי הוא כזה ילד טוב... נכון קלאו?" ואם אמרתם שהוא קרוב של שאורן, כולמר של קלאו, זה אומר....לפחות אפשרי ש...*מזדעזעת* אני חושדת שההורים של וואטאנוקי שמתו היו מאמצים, אני חושבת שהוא היה הבן של יוקו וקלאו. זה נראה הגיוני. מזעזע, אבל הגיוני. ויוקו מדברת הרבה פעמים על זה שהיא מכשירה אותו לעתיד שלו- לא בפניו כמובן. האם ייתכן שהמעסיקה המפחידה והנצלנית היא בעצם אמא שמסרה אותו לאימוץ, מחשש שפיי ונג ריד יפגע בו? רגעעעעעע, *ברקסים* אם כך וואטאנוקי בעצם הוצא החוצה מהתוכנית של פיי ונג ריד.... ייתכן שהוא המפתח לסוף? (האם וואטאנוקי הוא הארי פוטר?, סורי, דרש)

jack4u

New member
LOL זה יראה מוזר סקס בין יוקו לקלאו

מעניין כמה קלאו צריך לשלם על סקס איתה
ואם הם רצו להוסיף קצת קינק, הם השתמשו בקלף העץ ??

Mor L

New member
זה רק ניחוש

אבל אני חשבתי שהאבא של שאורן הוא פיי ונג ריד

Mor L

New member
"איכס"? חחח

לא משנה עם מי העיקר שהוא כאילו האבא

JeeChan

New member
מממהמהה Oם ../images/Emo58.gif

איזה בריינפאק @_@ למה פתאום אשורה שכל הממלכה אוהבת, מתחיל לחתוך אותם. טוב הוא דמות של קלאמפ מה הפלא XD ולמה פאי מגן עליו @_@ צריך פרק הבא בקיצור XD

D N ANGEL GRIL

New member
../images/Emo58.gif או....קייי...

עמוד 6 - ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; חמוד כלכך;; מה עובר על אשורה ._.;;?? לא הבנתי למה התכוונת "המטרה האמיתית של קורוגאנה היא אשורה, נחמד. X= " 3 שבועות ?!#%$@$%#$^#$ TT_________TT מרושעותתתתתתת.... אלו קלאמפ.... ברור שכולם ימותו או משהו XDD;;

Yami no Kira

New member
../images/Emo58.gif

התכוונתי לזה שכשהוא תקף את פאי הוא לא רצה לתקוף אותו אלא את אשורה.

למעלה