פרק 16

riktal

New member
פרק 16

עוד לא התחלתי לראות את הפרק כי אני תקועה מול המחשב
(שוב, תודה לאל למי שהמציא את המקס
) אבל אתם מוזמנים להתחיל לשרשר את התגובות שלכם פה ברגע שהפרק יסתיים!

אני זוכר את הפרק הזה עם קריסטין צ'נוות'../images/Emo47.gif בעיקר יש בו שירים טובים: Home One Less Bell to Answer את מבחן הזמן הם עברו ../images/Emo127.gif (למרות שלא עבר מלא זמן..) את ביוטיפול לא ממש אהבתי, יותר מדיי דומה למקור (ואני מעדיף את כריסטינה) וFire זה נחמד

riktal

New member
פרק נהדר לדעתי - אחד הטובים ביותר

קודם כל, הם התמקדו בדמויות הכי אהובות עלי - קורט, פין ומצסדס. המסר שעבר עם הסיפור של מרצדס היה נפלא בעיני ומי שקרא את מה שכתבתי כאשר עשיתי עליה סיקור בטח הבין את מקור כל הסיפור עם מרצדס (למי שלא קרא אגיד שהיא גאה בעצמה ובמשקל שלה ולא מרגישה צורך לשנות כלום ומכאן נבע הסיפור של הדמות). אבל הסיפור העיקרי היה הסיפור העצוב של קורט שמקנא בפין על כך שאבא שלו מעדיף אותו. אני חייבת לציין שאני מאוד שמחה עם כל הסיפור של קורט. עבר הרבה זמן עד שהתחילו לדבר על זה ועכשיו אפילו מראים בטלויזיה, בסדרה פופלארית כל כך דמות של ילד...נער שלא נאבק בזהות המינית שלו, אלא מכיר ומקבל אותה והסביבה מקבלת אותו כמו שהוא. זאת התקדמות אדירה בעיני! אבל היו לי דמות בעיניים כשקורט בכה לאחר שהבין שלמרות האהבה הגדולה של אבא שלו, אביו עדיין היה מעדיף שהוא יהיה כמו פין - גבר. עכשיו כל שנותר לו לעשות זה להתחבר לאמא של פין כמו שאבא שלו התחבר לפין...
. לסיכום - פרק גדול מהחיים - אחד הטובים אם לא הטוב ביותר עד עכשיו. נקודה אחרונה - דווקא את השירים פחות אהבתי הפעם, מלבד השיר בסוף Beautiful ששרה מרצדס - שיר שכל כך התאים.

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif לגבי ביוטיפול.

זה גם היה צפוי לחלוטין שהיא תשיר אותו.:/

אגב, אני מדבר על השירים שאחרי זה אני שומע, את הגרסאות המלאות וכו'. כשזה בפרק זה משהו אחר, זה באמת היה קצת ארוך הקטע עם וויל ואפריל. לגבי העלילה רייצ'ל הייתה חסרה לי.

אני זוכרת שהוא היה סוג של דאון אחרי מדונה

אבל הביצוע של מרסדס לביוטיפול כל כך נכון וכל כך יפה

LOLA164

New member
מבחינת העלילה באמת שהפרק היה כתוב בצורה טובה!

ממש אהבתי את הכתיבה והמשחק במיוחד של מרסדס וקורט בהם כמובן התמקדו. מבחינת השירים, אני חושבת שזה הפרק הכי פחות טוב שהיה עד עכשיו התאכזבתי והיו רגעים של שעמום במהלך השירים. אבל מצפה לפרק הבא :)

shoham95

New member
פרק מעולה! חוץ מהשירים.

השירים היו ממש משעממים
אבל העלילה- הייתה מצויינת וממש מרגשת! הסיפור של מרסדס עם המסר הנכון והיפה. חייבת לציין שהיא ריגשה אותי. והסיפור של קורט ופין- זה היה כזה עצוב כשאמא של פין אמרה לו שהיא לוקחת את האפר של אבא שלו וכל זה
ומסכן קורט
אבל דוגרי זה אשמתו. אבל הוא עדיין מסכן. בקיצור- פרק מעולה, חוץ מהשירים.

shaharory

New member
הפרק השנוא עליי בסידרה

השירים נוראיים (במיוחד החופר הזה של שו ואפריל) ולא מוכרים (חוץ מביוטיפול שהיה נדוש לגמרי). אין לי עוד מה להגיד על הפרק כי השירים זה מה שאני אוהבת בגלי בעיקר ואם הם לא היו טובים אז אני לא ידבר על העלילה בכלל. אבל בעצם בשמיעה שנייה אהבתי את fire

yitzko

New member
לא אהבתי כל כך...

אפילו בארה"ב אומרים שהעלילה היא לא הצד החזק של הסדרה אלא יותר הדמויות ובעיקר השירים ובפרק הזה ולפי דעתי השירים היו משעממים חוץ מbeautiful

X יו יו S

New member
היה פרק חלש

הכי מעניין בשבילי
היה שהם הזכיר את דיוק
אבל אז הם ירדו עליה החצופים
ששכחו שיש להם עסק עם אלופים

Confide In Omer

New member
פרק חביב, לא יותר מזה.

העלילה של מרסדס היתה טובה, אבל שאר הפרק היה די צולע..

למעלה