פרק 16.. למישהו יש אותו עם תרגום במחשב?
S SShaii New member 18/5/08 #5 מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק מה הולך../images/Emo58.gif מה הקטע עם ג'ני והחבר ההומו שלה? וגם מה ג'ורג'ינה שלחה לסרינה בדיסק און קי D:???
מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק מה הולך../images/Emo58.gif מה הקטע עם ג'ני והחבר ההומו שלה? וגם מה ג'ורג'ינה שלחה לסרינה בדיסק און קי D:???
S SShaii New member 18/5/08 #8 אומיגאדאומיגאדאומיגאד../images/Emo58.gif למרות שכבר גילו כאן לפני כמה זמן.. ברגע שראיתי שאשר הזה התנשק עם מישהו ידעתי שזה אריקקק
אומיגאדאומיגאדאומיגאד../images/Emo58.gif למרות שכבר גילו כאן לפני כמה זמן.. ברגע שראיתי שאשר הזה התנשק עם מישהו ידעתי שזה אריקקק
S SShaii New member 18/5/08 #9 אאאאאאאאאוווווומממממיגגגגאאאדדדדדדדדד../images/Emo58.gif למרות שגם את זה גילו לי.. אבללללללללל אומיגאאאאאאאאד היא רצחה מישהוווווווווווווווווווווווווו!!!!! איזה מזל שיש לי כבר את 17 במחשב!!!
אאאאאאאאאוווווומממממיגגגגאאאדדדדדדדדד../images/Emo58.gif למרות שגם את זה גילו לי.. אבללללללללל אומיגאאאאאאאאד היא רצחה מישהוווווווווווווווווווווווווו!!!!! איזה מזל שיש לי כבר את 17 במחשב!!!
S SShaii New member 18/5/08 #10 נכוןן ש../images/Emo58.gif אנסו אותה והיא הרגה את האנס?? אם זה נכון, אז אני ממש תותחית
ה העלמה שוקולטה 68 New member 18/5/08 #11 אממ .. לענות ? ../images/Emo58.gif../images/Emo175.gif לא . D :
S SShaii New member 18/5/08 #12 חחח ראיתי עכשיו ../images/Emo58.gif קצת מעצבן שהיא כילו באה לבלייר ואמרה לה שהיא הרגה מישהו (בטח כדי שנחשוב שזו ג'ורג'ינה P ואז מסתבר שהיא מספרת לה על משהו שקרה לפני כמה שנים ..
חחח ראיתי עכשיו ../images/Emo58.gif קצת מעצבן שהיא כילו באה לבלייר ואמרה לה שהיא הרגה מישהו (בטח כדי שנחשוב שזו ג'ורג'ינה P ואז מסתבר שהיא מספרת לה על משהו שקרה לפני כמה שנים ..
S SShaii New member 19/5/08 #16 בסדר חח, אבל הם ניסו להראות כאילו../images/Emo58.gif היא רצחה מישהו אתמול
S SShaii New member 18/5/08 #13 ../images/Emo49.gif ../images/Emo13.gif אני סוף כל סוף בקצב של ארה"בבבב נו, שיהיה כבר פרק 18 !@
H hadi13 New member 19/5/08 #17 HELP! מי שיוכל לשלוח לי בפרטי קישור עם תרגום מובנה -תודה! עדיף לא לאמיול
ה העלמה שוקולטה 68 New member 19/5/08 #18 אסור לדבר פה על הורדות לא חוקיות ../images/Emo175.gif מסר .
S SShaii New member 19/5/08 #19 פרק 15.. האהא איך אני ../images/Emo23.gif בפרק שהמנהלת אומרת כזה לדן :"Dating Serena Van Der Woodsen.......".. ואז הוא עושה לה כזה "Is that on my file"? (תיק אישי)
פרק 15.. האהא איך אני ../images/Emo23.gif בפרק שהמנהלת אומרת כזה לדן :"Dating Serena Van Der Woodsen.......".. ואז הוא עושה לה כזה "Is that on my file"? (תיק אישי)