פרק 16

P A T D F A N

New member
פרק 16 ../images/Emo41.gif

איזה פרק טוב היה! XD הקטע עם הספרי לימוד הישנים .. 1948.. "ישראל- המדינה החדשה שכולם יאהבו" חח תוסיפו גם דברים שאהבתם :)

YuvalTam

New member
או מיי גאד

הקטע עם הג'יינט צ'יקן. התגעגעתי, והם סיפקו את הסחורה.

צ'יקן פייט 3?

אני ראיתי חוץ מהפרק הזה רק 1 :-O מה שאני ראיתי זה שהוא התחיל ללכת עם התרנגולת מכות בזמן שהוא דיבר עם אשתו של ג'ו על זה שהיא כבר יותר מדי זמן בהריון
בפרק שקווגמאייר מציץ ללואיס בשרותים אם אני לא טועה. איפה היה עוד אחד??? ד"א אני רואה את אותן סדרות שאת רואה חוץ מטורצ'ווד

נעה666

New member
את

צ'יקן פייט 1 גם לא ראיתי בטלויוזיה ראיתי ביוטיוב.... הנה שלושתם http://www.youtube.com/watch?v=j9Q3UqbV7w8

P A T D F A N

New member
לא הבנתי את זה :X

ראיתי את זה כבר פעמיים ואפעם לא הבנתי למה . כאילו לא היה להם במה למלא את התוכנית אז הם עושים קטע של 10 דקות של מכות ?

prongs3

New member
היו כמה קטעים טובים:

גם הצ'יקן פייט 3, גם הקטע הגדול שרואים את האיכר שבא לירות בסוס שלו, ואז הסוס לוקח לו את הרובה, יורה לו ברגל ומתחיל לרכב עליו
. היה גם עוד קטע חזק- בשוט האחרון, כשסטואי עוקב אחרי כריס עם הטובה, פשוט הרג אותי מצחוק

פרק ענק! +שאלה

הכל בפרק הזה היה מצחיק בטירוף! הבאט סקראטצ'ר, הצ'יקן פייט, הטובה של סטואי והחיקוי ל"איך פגשתי את אמא" שאלה בנושא הזה: הקולות בחיקוי ל"איך פגשתי את אמא" נשמעו לי ממש כמו הדמויות האמיתיות. אלה היו באמת השחקנים המקוריים? בקיצור-

נעה666

New member
שכחתי את הבאט סקראצ'אר!

ואת איך פגשתי את אמא!
"suit up!" (אני לי מושג אם כתבתי את זה נכון...) בהחלט אדיר!

roni93

New member
אהבתי הכול

אמ בימיוחד אהבתי את הריב עם התרנגולות ובבית ספר ימי שהאיש הזה מסביר שיש כול הזמן גברים! אז סטואי אומר "יש לכם כיתות גן?" ועם הטרומבון. בקיצור הכול!

AndreaCorr ©

New member
היה פרק ענק

בייחוד הפרודיה על "איך פגשתי את אמא(/אבא
) והקטע עם הטובה P: וואי, חודשים שלא ראיתי פרק (ניתקו לי את היס לאיזשהי תקופה), התגעגעתי :)

jen8

New member
ע-נ-ק! יש לי שאלה..

פרק 16 היה פשוט ענק!!! הילד שצוחק שם..וואו כמה שזה היה ע-נ-ק!! D: עכשיו השאלה שלי היא- איפה מוצאים קטעים מהפרקים שאפשר להוריד לפלאפון? או שפשוט אני צריכה להוריד פרק שלם ואז לערוך את הקטע שאני רוצה ולהעביר לפלאפון? איך זה הולך?! תודה:)

למעלה