פרק 16 שאלה!!

פרק 16 שאלה!!

אוקיי כמה קטעים לא ברורים בעיקר עם סוייר! מי היה הבחור שהרג את אמא של סויר? סויר הרג את האדם שניהל את המשאית של השרימפס וסויר הוציא מכתב וזה לא מובן לי!! אני צריך הסבר על הקטע ששהרגו את אמא של סוייר כלומר הסבר על הקטעים ההאלו בפרק 16! ודבר אחרון סויר הכיר את אבא של ג'ק נכון?היה להם דיבור וזהו נכון? איך אבא של ג'ק מת?סיבת המוות ידועה כבר (פספסתי אולי)או שיזכירו את סיבת המוות מאוחר יותר?

תשובות (ספוילר פרק 16)

לפי מה שהבנתי אבא של סוייר הרג את אמא שלו והתאבד מול סוייר, בגלל שהוא גילה שאשתו בגדה בו עם אדם בשם פרנק סוייר שגנב להם גם את הכסף. סוייר(שאנחנו מכירים) השתמש בשם שלו כי הוא רצה לנקום בו- והוא כתב לו מכתב שבו הוא מתאר מה שהוא עשה, והוא רצה למצוא אותו,להקריא לו את המכתב ולהרוג אותו. בסוף הוא הרג את האדם הלא נכון. אבא של ג'ק מת בגלל מנת יתר של אלכוהול- אמרו את זה באחד הפלשבקים של ג'ק לפני פרק 16- כנראה שזה היה באותו לילה שהוא שתה בבר עם סוייר (כי הארנק שלו לא היה איתו כמו שהראו בפלשבק שהוא שכח את הארנק במלון)

NitsNats©

New member
../images/Emo58.gif116 |חלב|../images/Emo115.gif|מיוחדת|

אוקיי. סוייר, כפי שסופר בפרק הראשון שלו, לא נקרא סוייר. ככה בעצם קוראים לאדם שהיה, ככל הנראה, המאהב של אמא של סוייר שלנו, שלקח את כל כספה וגרם לאביו של סוייר שלנו להרוג את אמא שלו ולהתאבד. כשסוייר הרג את המוכר של השרימפס הוא הוציא את המכתב שהיה מיועד לאותו סוייר שלקח את הכסף של ההורים שלו וגרם למותם. המכתב שקייט קראה בפרק הראשון על סוייר. האיש שסוייר הרג הוא, כנראה, לא האיש אותו הוא התכוון למצוא ולהרוג, כלומר, לא אותו סוייר מהעבר שלו. הוא כנראה היה אדם שהיה חייב כסף לאיש שאמר לסוייר שלנו ששם הוא נמצא ושזה סוייר שהוא מחפש. את סיבת המוות של אבא של ג'ק אני לא בטוחה אם אמרו או לא... אני לא יודעת אותה... אולי גם אני פספסתי
.
מקווה שהבנת משהו מריבוי הסויירים למעלה :X.

למעלה