פרק 15X2

• פותח הנושא 5ifi
  • פורסם בתאריך

sweet shir

New member
חחחח בדיוק התאוריות שהיו לי ../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif וגם..

יש מידע ממשי, מה שכתבו למטה. הוורבלרז לא חתומים לעונה 3 וגם אין יותר דלטון, כי העסקה עם הבית שבו מצלמים נגמרה. לא ממש רציתי שבליין יעבור למקינלי, אבל אם זה אומר שישפכו עליו ברד - אני מוכנה
אה וגם אני חושבת שקורי אמר מתישהו שהם מצלמים פרקים בניו יורק. זכור לי משהו בסגנון חח

neurotica

New member
לא רק ברד ../images/Emo58.gif

גם שסו תצחק על כמויות הג'ל המטורפות בשיער שלו!

sweet shir

New member
יותר בוער לי הסלאשי ../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif

וגם לפי הפרומו היא תפגוש אותו ואת קורט, אז אולי זה כבר יקרה בעונה ה-2. XD

shaharory

New member
../images/Emo58.gif

זה יהיה מה זה מצחיק אם גם לבליין היא תיתן אופציות לכינוי כמו לקורט

shaharory

New member
זה לא בפרק הקרוב ../images/Emo58.gif

בפרומו מדברים על החזרות לזה.. לפרק הבא קוראים original song וזה יהיה אז

Ayelet 363

New member
התמונה ../images/Emo6.gif

מה הייתי רוצה בפרק הבא? שקליין יתנשקו. Enough said.

5ifi

New member
הם לא חייבים...

כאילו, ללכת על זה עד הסוף- רק שיחזרו להחזיק ידיים בצורה חמודית כמו פעם. אותי זה יספק.

y a m i girl

New member
אמ...../images/Emo58.gif|מדוזה|../images/Emo82.gif

טוב, כולנו יודעים שגווינית' בפרק הזה, אז אני רוצה שהיא תיהיה מהממת כרגיל, ואנק'ל ג'סי גם, יאי :) ובפרומו רואים את קליין במקינלי עם סו, אני בטוחה שיהיה מצחיק. מה שאני רוצה זה כרגיל - הרבה קליין ( אם כבר, פורסם שיר שישירו קליין והוואבלרז - http://www.youtube.com/watch?v=b9a_bZpkFZg סוףסוף שומעים את כריס שר!!! זה שיר בסדר וזה... בטח מתישו אני אוהב אותו יותר...) אה כן, ואני מצפה מהשיחה של ברט וקורט שתהיה הדבר הכי מצחיק-עצוב ביקום כולוXD יו, מהרגע הראשון שראיתי את התמונה כשהיא פורסמה באינטרנט הייתי באקסטזה, מסכן קורט, זה יהיה ענק!!! בויז וויל בי בויזXDXD אבל טוב נו, ברט למד מה היה באוהל בהר ברוקבק... ( יו, בא לי לראות שוב הר ברוקבק, אני תמידדדד בוכה בו.)

Ayelet 363

New member
תודה רבה! אם כי את השירים אני מעדיפה לשמור

לפרק (כן, אני יודעת שזה דיי הזוי שאת רוב הספויילרים העלילתיים לא אכפת לי לדעת אבל את זה כן).

למעלה