פרק 152 של טסובאסה~ D:

Yami no Kira

New member
פאנסריבס~! ../images/Emo58.gif

קלאמפ מפנקות את הקורו\פאי פאנז בפאנסרביס משובח~! כל הכבוד קורו! תפוס אותו, תשכיב אותו על המיטה שמאחורייו! תעשו יאוי! לא! אל תסתובב! הסתובב.. קורו הוא הכנראה הבן אדם היחיד שאמר ליוקו אי פעם לשתוק והצליח להשתיק אותה מהנאומים המשעממים שלה. איך לעזאזל וואטאנוקי ושאורן-אמיתי קשורים?! ;___; ומוקו-צ'אן מחבק את אימו-פאי זה הדבר הכי חמוד בעולם. ;; ואז מגיע פיי וואן ריד, ולא סותם את הפה. וכמה נחמד, מה שסאקורה למעשה ראתה בטוקיו היה המוות של שאורן והיא הצליחה למנוע אותו. ולפאי יש 2 קללות, אחת הוסרה והקללה השניה פועלת רק בסאלס. קלאמפ, מתי כבר תפסיקו להתעלל בו? (החיוך של פיי וואן ריד מפחיד אותי, הוא זומם על פאי) הוו וקלאמפ לא שינו את הקשר של שאורן-אמיתי אל פיי וואן ריד.

JeeChan

New member
ואו סוף סוף פרק שהרגשתי שזה טסובאסה ../images/Emo58.gif

ממש ממש אהבתי את זה ;; כאפה מקורוגאנה לפאי, שמסכמת את עידן האימואיות שנמשך כל כך הרבה זמן Oם עכשיו כולם יוצאים להציל את סאקורה. ואטאנוקי קשור לעלילה ם: אני עכשיו חייב לקרוא את כל XXXholic, ולראות מתי הקו עלילה מתנגש אצלם ם: פשוט פרק טוב ^_^ שיהיה להם המון בהצלחה. ושאורן המקורי, הוא כזה שאורן 333333333333333333> אמ"ג טסובאסה @#$@#$#@$#

../images/Emo58.gif

..ה..קאוור. 3333333333333333333333333333> שאורןןןןןןןןןןןןןןן. תעשה אותיייייי. אהמ. כן. אחח, קורו רין. היחיד שאפשר לסמוך עליו במצבים כאלו. 3> מעניין מה יקרה עכשיו. *__* אאעאע, התרגשות. וסוף סוף סגנון הציור נראה נהדר. 3> ועכשיו זה כאילו..בוהו. סאקורה הייתה עושה הכל בשביל פאיייי. והווווו. טוב, לא הבנתי הרבה ממה שמה שמו אמר, כי זה הרבה לקרוא, והכתב קטן. XD אבל אחלה פרופילים. הפרק היה מגניב, סקסי, וכל זה. [:

D N ANGEL GRIL

New member
*____________*

קודם כל,האהאה!!!! הגעתי לפרק הזה XDDD;;;;; מישהו אמר מכורה?XDD איזה פרק *-*;;;;; קורו-צ'אן 333>>>~ אין לי מה להגיד כל כך O: חוץ מזה שאני רוצה את הפרק הבא!!! ;~~; מתי הוא יוצא?

למעלה