פרק 150~

יאי~! ../images/Emo58.gif

אוף. צ'יייייייייי. כל הזמן צ'ייייייייי. #____# אחח, הקאוור. גרררררר. פאי תעשה לי ילד עם שיער בלונדיני. 3333> (דםדםדם.) טוב, יקיריי. התלבושת שלה מראה רק עד כמה אנו קרובים לסוף שלו ציפינו, כביכול. והעמוד השביעי רק מחזק את עמדתי. לא עוד משיכות בשיער, לא עוד מתיחות מסטיק! ..יוקו כוסיט. ובכן, היכן הייתי? כן. דם. הרבה דם. סוף כל סוף דם נשפך על הוורוד! 3> פאי אחוז טירוף, והחרב מגניבה. שאורן עושה לכולם את זה, והם מכחישים. פאי וואנבי מתעלף, בשביל לצאת מזה נקי. ..יששששש. העתיד השתנה! הו, סוף סוף מוקונה צ'אן. ..סג, הדבר הזה שיוקו מחזיקה מוזר. ס_ס וסאקורה שם! (אנשים, חובה לקרוא הוליקקק. #_#) לסיכום, פאי סקסי בטירוף. מחכה להמשך בצורה חסרת היגיון. (כמו הסיכום הזה.) 3> ד"א, מישהו סיפר לי שעונה חדשה עומדת לצאת לחודש זה. האם זה נכון?

JeeChan

New member
ואו פרק טוב D: ../images/Emo58.gif

כל מה שאיי צ'אן אמרה הסתבר כנכון ם: והמיכל שבו הנשמה של סאקורה נמצאת, זה המיכל מפרק 1 OOO: האם הסוף קרוב ם: ? היא הצליחה לשנות את העתיד כמו שהיא רצתה, ובתמורה להקרבה שהיא עשתה, פאי והאחרים ניצלו. בהחלט אהבתי את הפרק הזה.

Ayelet chan

New member
*צווחת* ../images/Emo58.gif

דבר ראשון- לפי מה שהבנתי, אמורים להיות עוד לפחות עשרה ווליומים לטסובאסה~ תחלמו על סוף, חח. רגע, קלאמפ, סוף? מתישהו? חח. הקאוורררר. 33333> מי צדק בפעם הקודמת? ^__^ וכמו שאמרתי לסמפאי- אני יישות אחת של קלאמפ, אני כבר יודעות איך הן חושבות. XD אני לא צריכה לקרוא את זה בשעות האלו. XDDDD אני אעיר את אבא שלי בסוף. פאי- "אומג, רצחתי את סאקורההה, לאאא." XDDDDDDDDDDDD סג, קורוגאנה אמר לו לא להתאבד. ם: אל תבכה, פאי. ;__; אומג, יוקו, תעשי לי ילד. XD "איפה סאקורה?!?! איפהההה%#$@!!" "כאן. Oס" XD קראתי יותר מדי MKR היום. ואני לא מבינה למה מוקונה מדבר. ם: יוקו- כן, וכאן אתם רואים את כל הדברים שגנבתי~ זה האוסף עיניים שלי, כאן זה קעקועים, כאן זה מקלות קסם, כאן זה סתם טמפונים, כאן זה הספרים הקסומים שגנבתי, וכאן-- *לדמיונכם האישי*" איזו אימו. היא רוצה לישון לכל חייה ולא להתעורר, ואהההה. *מפסיקה לצחוק* ואו, יוקו נראת עצובה. X: XDDDDDDDDDDD "אני צריכה משהו ממכם~" "רוצה את רגל ימין שלי? >__>" יומטוב. XD

Noya Nyan

New member
אומג~../images/Emo58.gif

השמלה!!!!11 השמלה של סאקורה!!!!11 o__o אנחנו מתקרבים לסוף, לאאא!~ קורוטאן: שלא תחשוב אפילו להרוג את עצמך (כי אם מישהו יעשה את זה, זה יהיה אני~ *טאמטאטאם &__&*) !1~ אז עכשיו הגוף של סאקורה נמצא בסלס, והנשמה שלה בעולם החלומות? זה אומר שעכשיו הם יכו לסלס כדי להשג את הגוף שלה אומשהו? o__o ועוד דברים שצריכים להיעשות לפני הסוף: --> להביס את FWR --> להחזיר לסאקורה את הנוצות --> לגלות איך שאורן!אמיתי קשור לואטאנוקי --> לקחת את הנוצה מסיישירו-סאן --> להבין מה הקטע של ד"ר קייל מהעולם של ג'ייד --> עוד מידע על העבר של פאי (כמו למה לעזאזל הוא בורח מאשורה או??) --> האם בסופו של דבר קורוטאן יחזור ליפן?? כלכך הרבה שאלות! x__x ואפילו לא התחלתי לדבר על העיניין של שאורן!אמיתי ושאורן!כפיל, והעין של פאי, וסאקורה, ומה לעזאזל הולך לקרות, והעאעהעא!?!?! x__x קלאמפ אתן הורגות אותי 33>

Ayelet chan

New member
../images/Emo58.gif

מי אמר שהגוף שלה בסלס? ואם היית קוראת הוליק, היית מבינה את הקטע עם העין של ואטאנוקי ושאורן. הוא בורח מאשורה בגלל שהוא חזק ממנו והוא ירצח אותו, כי על פאי יש קללה שהוא חייב להרוג את כל מי שחזק ממנו.

Noya Nyan

New member
הממ~../images/Emo58.gif

אני כן קוראת הוליק. |בוהה בך ס__ס"| אולי פיספסתי משהו? ס_ס" אוה~ אז קודם אשורה לא היה חזק יותר מפאי ואחרי זה הוא נהפך יותר חזק ממנו? O: הגוף שלה בסלס O: בפרק 150 רואים שצ'י לוקחת את הגוף של סאקורה אל סלס, בזמן שפרייה לוקחת את הנשמה שלה לעולם החלומות. בגלל זה יוקו אמרה שיש חיבור בין שלושה עולמות: סלס, עולם החלומות, והעולם שבו הם נמצאים...

Ayelet chan

New member
../images/Emo58.gif

לא, אשורה תמיד היה חזק יותר, בגלל זה פאי היה בתוך הכלא הזה. ובטח אח שלו נהיה חזק ממנו ולכן הוא רצח אותו. X:

למעלה