פרק 15

necky

New member
פרק 15 ../images/Emo58.gif

בלי להוסיף הרבה לפי דעתי הוא היה פרק טוב, מאחד הפרקים הטובים שהיו העונה היו כמה קטעים מצחיקים ושאלה לסוף, לאן לעזאזל נעלמה סטייסי? כאילו נבלעה בתוך הקרנבל

Billy Shirs

New member
../images/Emo58.gif

מי יודע אם היא הגיעה לשם בכלל... בכל מקרה, לא ממש התחברתי לפרק. הוא היה די מעפן ומשעמם. לורן ובנט היו חביבים, ופארקמן מעצבן כרגיל. אני רק שמחה שהחזירו את הירו לקדמותו, אבל למה במחיר של החזרת מוהינדר???

necky

New member
../images/Emo58.gif

היא כן הגיעה לשם לפני כמה פרקים

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo58.gif

זה היה אחד הגרועים האמת בכלל מאז שהסדרה חזרה מהפגרה היא לא מצליחה להתרומם. ותאמינו לי שכשזה מגיע ממני זה לא סתם. אני לא מאלה שכל הזמן באים לפה רושמים "חראאאאאא של סדרה לא אמיתית/ האפקטים גרועים/ יש חורים בעלילה/תראו אבודים" גיבורים עדין הסדרה שאני הכי אוהבת אבל ברגע שבבת אחת החליטו להעיף את כל הקאסט המקורי מלבד פיטר וקלייר (נוח אף פעם לא ענין במיוחד) הם הרסו את ההנראה שבסדרה. ניית'ן, סיילר, מאט, מוהינדר ואלי לרטר על שלל דמויותיה, אנג'לה ואפילו הירו פשוט התנדפו מהעולם או שנותנים להם תפקיד כל כך קטן וחסר משמעות שלא מתקדם לשום מקום. ובשביל מה? בשביל כמה דמויות חדשות שכל הסיפור שלהם לא מתרומם ולא מצליח לענין? לדעתי אם ימשיכו להרחיק אותם מקו העלילה הסדרה תמשיך להתדרדר. ברגע שיחזירו את הקאסט המקורי שהביא לסדרה את הרייטינג שלה- ימקמו אותו במרכז העלילה, ויפסיקו להביא מלא שחקנים חדשים על חשבון הקיימים הסדרה תתרום שוב. אם לא לצערי היא תמשיך ללכת לכיוון בית הקברות לסדרות שהיו פעם מצליחות

למעלה