פרק 15 -Fuhgeddaboudit

karms20

New member
פרק 15 -Fuhgeddaboudit

או כמו שנורמל אומר: KILLLLLLLLLL THE MESSENGERRRRRRRRRRRR
אני אוהבת את הפרק הזה. מקס ולוגן עושים משימות כמו פעם בלי היגון הקודר של הוירוס שאופף אותם בדר"כ כשהם ביחד. אלק המסכן שלנו חוטף מכות קשות מאוד וכואבות בגלל שהוא פשוט תמיד היה ותמיד יהיה חרמן קטן
. ונורמל עם חלומות הגלדיאטורים שלו... NEED I SAY MORE .... הקרב בין אלק ומקס.... היה ע-נ-ק!!! והחיבוק בין אלק ולוגן PRICELESS !!!!

גם אני אהבתי את הפרק

זה פרק ממש טוב שבשבילו הפעם באמת טרחתי ונשארתי ער והלכתי לסלון כדי לראות אותו. הפרק הזה מעולה בזכות הקרב בזירה בין אלק למקס. הם צריכים להלחם ביניהם יותר. זה ממש מגניב.

aj23

New member
פרק נחמד

אהבתי בהתחלה את מקס נכנסת למועדון של דגי - למרות שרשמתי את זה מלא פעמים אבל בכל זאת: Jessica Alba is so HOT!!!!!!!!!! אני לא אוהב כשהם ממציאים טרנסג'נים: הכוונה כמו בריין ומיה - יש להם יכולות שהם לא היגיוניות. לבריין היה קטע ששמו לו בדנא שלא יזכרו אותו. ולמיה יש שליטה על המוח ועל הזיכרון לטווח קצר. דרך אגב, היום יש לי יומולדת 18!!!!!!!!!!!!!!

14candy

New member
מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת לAJ23

aj23

New member
בואי נעשה את זה פשוט ותקראי לי 452.

לא צוחק - אפשר לקרוא לי בשם האמיתי - אביחי. ותודה רבה אחלה שיר!

THE AnGeL2

New member
מזזזזללל טטטטטווובב!!!!!!!!!

יומולדת שמיייחחח............! הי, יש לך תאריך יומולדת כמו לחברה שלי...... אז מזל טוב שוב! תהנה מהיומולדת!.....

dalida1988

New member
מזל טוב מאמייי

יאהה אתה מזל בתולהה כמונייי אני בתאריך ב-2.9 קח בחשבון שיש לך אופי קשה..חחח מתי אתה מתגייס??? כן וגסיקה אלבה מהמממת!! אני מתה עליה הסרט שהיא עשתה -שחקי אותה מותק(honey) מומלצץ ביותר

14candy

New member
טוב היום חזרתי מוקדם

אז הנה כמה תמונות מקס בתחפושת יפה לה ככה

14candy

New member
בעלי ולוגן לקראת החיבוק

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעו אותי

למעלה