רייסטלין מאגר
New member
פרק 15-חלק ב'!!! סוף סוף!!!
וכאן משתתפת קבוצה שחלק מחברות הפורום כבר מכירות!
פרק 15-חלק ב': וולטר נכנס לחדר וקאי מיהר לעמוד ולנגב את דמעותיו. הוא לא רצה להראות חולשה כלפי סבו. "מה קורה כאן?" שאל וולטר שוב. "כלום, סבא. ערכנו ביי-קרב." אמר קאי. וולטר הביט על החלקים הכחולים שנחו לרגליו של נכדו. "ומי ניצח?" הוא שאל. "ט...טאלה." אמר קאי בשקט. "חבל שבחרת לעזוב אותנו, קאי." אמר וולטר. "אל תדאג, אדון וולטר. אני לימדתי אותו..." החל טאלה. "ועכשיו אתה תיתן לו ללכת." אמר וולטר. כולנו התפלאנו, אפילו נערי ההרס. "לתת לו ללכת?" שאל טאלה. "כן! ועכשיו!" אמר וולטר. טאלה לא עשה כלום, אבל איכשהו הדלתות מאחורינו נפתחו. "מותר לשאול למה?" שאלה טאלה. וולטר הביט בו בזעם ואז העביר את מבטו אל קאי. "הסתלק מכאן, קאי." הוא אמר. "מהר! לפני שאתחרט!" הוסיף וולטר כשראה שקאי מתמהמה. "בוא, קאי." לחשתי. קאי הרים את החלק החייתי הסדוק שלו מהרצפה בזהירות, כדי לא לשבור אותו, ושנינו הסתובבנו וברחנו משם בריצה. "מה כל זה היה?" שאלתי אחרי שנעצרו. "לא יודע." אמר קאי והשפיל את מבטו אל החלק החייתי. הייתה שתיקה קצרה לרגע. "ריי," לחש קאי. "תודה." הוא אמר והביט בעיניי. "אתה יודע איזו תודה אני רוצה." אמרתי בחיוך. "בטח, ומיד תקבל אותה." אמר קאי וקירב את פניו אל פניי. "ריי! קאי!" שמענו קול. התרחקנו אחד מהשני במהירות והבטנו בטייסון, מקס, קני ומריה, שרצו אלינו במהירות. "מה קרה? איפה הייתם?" שאל טייסון. פתחתי את פי, התכוונתי לשקר, אבל... "ערכנו קרב נגד נערי ההרס." אמר קאי. "והם באמת חזקים כל-כך?" שאלה מריה. קאי הראה לה את החלק החייתי. "זה החלק היחיד שנשאר שלם, וגם הוא סדוק." אמר קאי. "אז דרנזר ודריגר..." אמר מקס ונעצר. "לא, רק דרנזר." אמר קאי. "הצלחנו לברוח משם לפני הקרב של ריי." "הקרב הסתיים?" שאלתי. "כן. החלפתי אותך, קאי. ניצחנו." אמרה מריה. "יופי." קאי חייך חיוך מזוייף. "אני אתקן את דרנזר, קאי." אמר קני. "תודה." אמר קאי. קני לקח ממנו את החלק החייתי והסתלק משם. "מתי הקרב הבא שלנו?" שאלתי. "רק מחר. נגד קבוצה בשם הלהבים המסתחררים." אמר טייסון. "נקרע להם את הצורה!" אמרה מריה. "בטח!" אמר מקס. "ועד אז, כדאי שנתאמן. הדיג'יגורלים ונערי ההרס מחכים לנו." אמרתי. "כן." אישר קאי בשקט. זה היה ערב. הוא עמד מאחורי הוילון, וכל מה שיכולתי לראות היה צללית גופו, רעש המים הזורמים הקיף אותי והאדים חיממו את גופי. התקרבתי אליו עד שמצאתי את עצמי ממש מול הוילון, הושטתי יד...והסטתי אותו. "קאי." אמרתי. קאי הביט בי, הוא לא נראה נבוך כלל. "מה?" הוא שאל. "אני צריך את המקלחת." אמרתי. קאי חייך, חיוך אמיתי ומחמם, חיוך של ילד קטן ותמים. "אז כנס." הוא אמר. חייכתי גם כן והורדתי את חולצתי. "הנה דרנזר החדש." אמר קני למחרת בבוקר. הוא הושיט לקאי בייבלייד אדום, יפה ומצוחצח. "הוספתי טבעת משקל כמו של דריגר, וחוד כמו של גאלוקס. עכשיו הוא יהיה מהיר ויציב יותר. הצלחתי ליצור טבעת התקפה שהיא שילוב של הטבעת של דרקון ודרנזר, אז גם טבעת ההתקפה שלך חזקה יותר. הבסיס ולב הבייבלייד הם של דרסיל, ותיקנתי גם את החלק החייתי. אני מקווה שזה יחזיר לך את דרנזר." אמר קני. "תודה, קני." אמר קאי. "זה ממש מגניב, צ'יף! עכשיו הבייבלייד של קאי הוא החזק ביותר בקבוצה! שילבת את כל הסוגים לבייבלייד אחד חזק! כל הכבוד!" אמר מקס בהתלהבות. הדלת נפתחה וראשו של טייסון הציץ פנימה. "היי! אתם זוכרים שיש לנו קרב היום בשלוש, נכון?" הוא שאל. "בטח." אמרתי וכולנו הנהנו. "יופי! אז תהיו מוכנים!" אמר טייסון ונעלם. "מעניין מה הוא עושה." אמר קני. "בטח מחפש קרבות." אמרתי. "אני אבדוק." אמרה מריה. "גם אני." אמר מקס. שניהם יצאו מהחדר והשאירו אותי ואת קאי לבד עם קני. "מתי מגישים את ארוחת הצהריים? אני רעב." אמר קני. "אכלנו רק לפני חצי שעה, צ'יף." אמרתי. "אז מה?" שאל קני.
וכאן משתתפת קבוצה שחלק מחברות הפורום כבר מכירות!