פרק 15-חלק ב'!!! סוף סוף!!!

פרק 15-חלק ב'!!! סוף סוף!!!

וכאן משתתפת קבוצה שחלק מחברות הפורום כבר מכירות!
פרק 15-חלק ב': וולטר נכנס לחדר וקאי מיהר לעמוד ולנגב את דמעותיו. הוא לא רצה להראות חולשה כלפי סבו. "מה קורה כאן?" שאל וולטר שוב. "כלום, סבא. ערכנו ביי-קרב." אמר קאי. וולטר הביט על החלקים הכחולים שנחו לרגליו של נכדו. "ומי ניצח?" הוא שאל. "ט...טאלה." אמר קאי בשקט. "חבל שבחרת לעזוב אותנו, קאי." אמר וולטר. "אל תדאג, אדון וולטר. אני לימדתי אותו..." החל טאלה. "ועכשיו אתה תיתן לו ללכת." אמר וולטר. כולנו התפלאנו, אפילו נערי ההרס. "לתת לו ללכת?" שאל טאלה. "כן! ועכשיו!" אמר וולטר. טאלה לא עשה כלום, אבל איכשהו הדלתות מאחורינו נפתחו. "מותר לשאול למה?" שאלה טאלה. וולטר הביט בו בזעם ואז העביר את מבטו אל קאי. "הסתלק מכאן, קאי." הוא אמר. "מהר! לפני שאתחרט!" הוסיף וולטר כשראה שקאי מתמהמה. "בוא, קאי." לחשתי. קאי הרים את החלק החייתי הסדוק שלו מהרצפה בזהירות, כדי לא לשבור אותו, ושנינו הסתובבנו וברחנו משם בריצה. "מה כל זה היה?" שאלתי אחרי שנעצרו. "לא יודע." אמר קאי והשפיל את מבטו אל החלק החייתי. הייתה שתיקה קצרה לרגע. "ריי," לחש קאי. "תודה." הוא אמר והביט בעיניי. "אתה יודע איזו תודה אני רוצה." אמרתי בחיוך. "בטח, ומיד תקבל אותה." אמר קאי וקירב את פניו אל פניי. "ריי! קאי!" שמענו קול. התרחקנו אחד מהשני במהירות והבטנו בטייסון, מקס, קני ומריה, שרצו אלינו במהירות. "מה קרה? איפה הייתם?" שאל טייסון. פתחתי את פי, התכוונתי לשקר, אבל... "ערכנו קרב נגד נערי ההרס." אמר קאי. "והם באמת חזקים כל-כך?" שאלה מריה. קאי הראה לה את החלק החייתי. "זה החלק היחיד שנשאר שלם, וגם הוא סדוק." אמר קאי. "אז דרנזר ודריגר..." אמר מקס ונעצר. "לא, רק דרנזר." אמר קאי. "הצלחנו לברוח משם לפני הקרב של ריי." "הקרב הסתיים?" שאלתי. "כן. החלפתי אותך, קאי. ניצחנו." אמרה מריה. "יופי." קאי חייך חיוך מזוייף. "אני אתקן את דרנזר, קאי." אמר קני. "תודה." אמר קאי. קני לקח ממנו את החלק החייתי והסתלק משם. "מתי הקרב הבא שלנו?" שאלתי. "רק מחר. נגד קבוצה בשם הלהבים המסתחררים." אמר טייסון. "נקרע להם את הצורה!" אמרה מריה. "בטח!" אמר מקס. "ועד אז, כדאי שנתאמן. הדיג'יגורלים ונערי ההרס מחכים לנו." אמרתי. "כן." אישר קאי בשקט. זה היה ערב. הוא עמד מאחורי הוילון, וכל מה שיכולתי לראות היה צללית גופו, רעש המים הזורמים הקיף אותי והאדים חיממו את גופי. התקרבתי אליו עד שמצאתי את עצמי ממש מול הוילון, הושטתי יד...והסטתי אותו. "קאי." אמרתי. קאי הביט בי, הוא לא נראה נבוך כלל. "מה?" הוא שאל. "אני צריך את המקלחת." אמרתי. קאי חייך, חיוך אמיתי ומחמם, חיוך של ילד קטן ותמים. "אז כנס." הוא אמר. חייכתי גם כן והורדתי את חולצתי. "הנה דרנזר החדש." אמר קני למחרת בבוקר. הוא הושיט לקאי בייבלייד אדום, יפה ומצוחצח. "הוספתי טבעת משקל כמו של דריגר, וחוד כמו של גאלוקס. עכשיו הוא יהיה מהיר ויציב יותר. הצלחתי ליצור טבעת התקפה שהיא שילוב של הטבעת של דרקון ודרנזר, אז גם טבעת ההתקפה שלך חזקה יותר. הבסיס ולב הבייבלייד הם של דרסיל, ותיקנתי גם את החלק החייתי. אני מקווה שזה יחזיר לך את דרנזר." אמר קני. "תודה, קני." אמר קאי. "זה ממש מגניב, צ'יף! עכשיו הבייבלייד של קאי הוא החזק ביותר בקבוצה! שילבת את כל הסוגים לבייבלייד אחד חזק! כל הכבוד!" אמר מקס בהתלהבות. הדלת נפתחה וראשו של טייסון הציץ פנימה. "היי! אתם זוכרים שיש לנו קרב היום בשלוש, נכון?" הוא שאל. "בטח." אמרתי וכולנו הנהנו. "יופי! אז תהיו מוכנים!" אמר טייסון ונעלם. "מעניין מה הוא עושה." אמר קני. "בטח מחפש קרבות." אמרתי. "אני אבדוק." אמרה מריה. "גם אני." אמר מקס. שניהם יצאו מהחדר והשאירו אותי ואת קאי לבד עם קני. "מתי מגישים את ארוחת הצהריים? אני רעב." אמר קני. "אכלנו רק לפני חצי שעה, צ'יף." אמרתי. "אז מה?" שאל קני.

פרק 15-חלק ב'!

בשתיים ירדנו לחדר האוכל, ואחרי ארוחת הצהריים נסענו העירה לאיצטדיון חמש, שם היה אמור להיערך הקרב שלנו עם הלהבים המסתחררים. "למה אנחנו חייבים ללכת חצי שעה קודם?" התלוננה מריה. "כדי להתכונן, מריה." אמר קני. "היי, הבסתי בייבליידר של ביובולט! אני לא צריכה להתכונן לקרב עם איזו קבוצה שאף-אחד מעולם לא שמע עליה!" אמרה מריה. "וזו בדיוק הגישה שאת לא צריכה לאמץ." אמר קני. האוטובוס נעצר וכולנו נכנסו אל האיצטדיון. "גלגל אותה!" נשמע קול. "היי! יש כאן מישהו!" אמר טייסון. "אלה בטח הלהבים המסתחררים!" אמר קני. רצנו מהר כדי למצוא את הלהבים, ואחרי רגע ראינו קבוצה של ארבעה בייבליידרים: שלוש בנות ובן אחד, שנלחמו באחת הזירות. ילדה בעלת שיער מתולתל ובצבע חום בהיר עם כמה פסים מחומצנים בשיער שהייתה עסוקה בעידוד חברתה, הבחינה בנו ונעצה בי עיניים. "א...א..." היא החלה לגמגם. הנערה זהובת השיער שאותה הנערה המתולתלת עודדה, נעצרה והביטה בה. "שיאורי? מה קרה?" היא שאלה. "א...א..." גמגמה שיאורי. הנערה השנייה, שגם הייתה באמצע הקרב, הייתה בעלת שיער שחור וארוך עד הברכיים עם ברק אדום. היא הביטה בשיאורי, ואז החליפה מבטים עם הנערה השנייה. "אתה!" צרחה שיאורי והצביעה. הבנות הביטו וראו אותנו. "קאי!" צרחה שיאורי. אז היא לא הסתכלה עלי אחרי הכל. ילד חום שיער שאת עיניו כיסה כובע אדום הביט בנו גם כן. "שיאורי!" הוא קרא כששיאורי החלה לרוץ אלינו. "זה ריי!!!" צרחה הנערה שחורת השיער והחלה לקפץ במקום. "אני חושב שהן...משוגעות." אמר טייסון. "ואני חושב שאתה צודק! רוצו!" קרא מקס. כולנו הסתובבנו וברחנו במהירות. הבטתי לאחור וראיתי את שלושת הבנות מאחורינו. "ריי! עצור!" צרחה שחורת השיער. לבסוף הן השיגו אותנו. שיאורי תפסה בידו של קאי ועצרה אותו, וכולנו נעצרנו גם כן. "קאי! כמה זמן חיכיתי לפגוש אותך! אתה אלוף העולם!" קראה שיאורי. שתי האחרות הקיפו אותי והביטו בי בהערצה. "אפשר...לגעת בך?" שאלה זהובת השיער. "מה? זוזו ממני!" אמרתי ונרתעתי לאחור. "היי, ריי! תירגע! המעריצות רק רוצות חתימות מאלופי העולם!" אמר טייסון בחזה מנופח. "מי אתן בכלל?" שאלתי. "אני קאסארו." אמרה זהובת השיער. "ואני קנטרה." אמרה שחורת השיער. "ואני שיאורי." אמרה שיאורי. "מה אתן עושות?! תשתלטו על עצמכן!" נשמע קול. כולנו הבטנו וראינו את הילד חום השיער, הוא ניגב את משקפיו בחולצתו ואז הרכיב אותן. "אקירה." אמרה קנטרה. "עזבו אותם." הוא אמר. "אבל, אקירה! אלה מכסחי ה..." החלה שיאורי. "מה אכפת לי בכלל?! אנחנו צריכים להתאמן! הם אלופי העולם, לעזאזל! יש לנו קרב נגדם בעוד פחות מרבע שעה ואם לא נתאמן נעוף מהטורניר!" אמר אקירה. "אבל..." החלה קאסארו. "אבל תחזרו לזירה!" קרא אקירה בכעס. "היי, עזוב אותן! מה אתה היית עושה אם היית פוגש את הכוכב האהוב עליך?" שאלתי בכעס. אקירה חייך והביט בי. "אתם הכוכבים האהובים עלי, ואתה במיוחד, ריי. אבל אני לא רדפתי אחריך, נכון? כי זה מה שאני מצפה שהמעריצים שלי יעשו ברגע שאני אהיה אלוף העולם." הוא אמר. "לא ידעתי שאתה מעריץ את מכסחי הבייבליידס." אמרה קאסארו. "יש הרבה דברים שאת לא יודעת." אמר אקירה. קני הציץ בשעונו. "חמישה לשלוש." הוא הודיע. "טוב מאוד! לא הספקנו להתאמן בכלל!" אמר אקירה. "אקירה! התאמנו חצי שעה לפחות!" אמרה שיאורי. "זה לא מספיק!" אמר אקירה. "היי! רק אל תריבו! איך תילחמו ככה?" שאל מקס. "כמו שנלחמנו עד עכשיו." אמר אקירה. "כן, בצוות!" אמרה קאסארו. "בכוח!" אמרה קנטרה. "וב...ב...בעוד משהו!" אמרה שיאורי. אקירה נאנח והניח את ידו על מצחו. "שלום לכם, צופים יקרים!" נשמע קולו של הקריין ברמקול. "הקרב עומד להתחיל." אמרה מריה. "הקרב הראשון שלנו להיום הוא הקרב של מכסחי הבייבליידס, אלופי העולם היפניים, נגד הלהבים המסתחררים, קבוצה אלמונית יחסית מארץ המזרח התיכון ישראל!" קרא הקריין. "אז משם הגעתם?" שאל טייסון. "כן." אמרה שיאורי בחיוך. "קריאה ראשונה לשתי הקבוצות!" קרא הקריין. התחלנו ללכת, יחד עם הלהבים המסתחררים, עד שהגענו אל הזירה. "והנה הם באים!" קרא הקריין. הלהבים המסתחררים התרחקו מאיתנו והלכו לצד שלהם בזירה. "מי עולה לסיבוב ראשון?" שאלתי. "לא אני. גאלוקס נלחם קשה אתמול, כמעט איבדתי אותו." אמרה מריה וליטפה את הבייבלייד שלה. "אני אלחם." אמר מקס. "אז אני אלחם בסיבוב ה..." החל טייסון, אבל אני נתתי לו מרפק בצלעות ועצרתי אותו. "למה שאתה לא תילחם, קאי?" שאלתי. "דרנזר לא כאן." הוא אמר. "ואיך אתה חושב שהוא יחזור? רק אם תילחם דרנזר יחזור כדי לעזור לך בקרב." אמרתי. "הוא צודק, קאי." אמר קני. "והסיבוב הראשון מתחיל! הלהבים המסתחררים שולחים את קאסארו לסיבוב הראשון! ומכסחי הבייבליידס שולחים את..." הקריין חיכה לראות מי יילך אל הזירה. "מקס!" מקס התקין את דרסיל על המשגר, וכך עשתה קאסארו עם הבייבלייד הכחול הכהה שלה. "מקס, כידוע לכולנו, מתמחה בהגנה ונעזר בחיית הכוח החזקה דרסיל כדי לנצח בקרב! קאסארו, לעומתו, תוקפת בעוצמה ובמהירות בעזרת הטיגריס השחור שלה, באקסה!" קרא הקריין. מקס וקאסארו דרכו את גופם והתכוננו. הספירה החלה. "שלוש! שתיים! אחת!" קרא הקריין. "גלגל אותה!"

פרק 15-חלק ב'!

"הא הא! הגיע הזמן להראות למעריצות שלנו מה זה קרב אמיתי, דרסיל!" קרא מקס. "הגיע הזמן שאתה תיפול, דרסיל! ובאקסה הוא זה שיפיל אותך!" קראה קאסארו. באקסה טס אל דרסיל, שזז הצידה והתחמק. הוא החל להסתובב במהירות מסביב לבאקסה, שסתם הסתובב במקום. "הוא מהיר מדי!" אמרה קאסארו. "בדיוק!" אמר מקס. "באקסה! פשוט תנסה להתמקד ולתקוף!" קראה קאסארו. "זה לא יעבוד! דרסיל מהר מדי!" קרא מקס. אבל להפתעתו, באקסה הצליח לפגוע בו. אמנם זו לא הייתה מכה ישירה, כי באקסה רק שרט את צידו של דרסיל, אבל הוא בכל זאת הצליח להעיף אותו לאחור. "מה אמרת?" שאלה קאסארו בהתגרות. "דרסיל נפגע! האם מקס יפסיד?" שאל הקריין. "לא כל-כך מהר! תקוף, דרסיל!" קרא מקס. הוא פגע ישירות בבאקסה והעיף אותו, אבל באקסה נחת על קודקודו והמשיך להסתובב. לרוע מזלו, דרסיל פשוט המשיך קדימה והתנגש בו שוב כשרק נגע בזירה. באקסה כמעט נחת, אבל הפעם דרסיל היה מהיר יותר והעיף אותו עוד לפני שנגע בזירה. באקסה התעופף מעל דרסיל ונחת מאחוריו. "התקפה!" קראה קאסארו. באקסה התנגש בדרסיל מאחור והעיף אותו משם. דרסיל נחת על שפת הזירה והחל להתנדנד. "אני צריך אותך, דרסיל!" קרא מקס. דרסיל יצא מהבייבלייד, שטס במורד הזירה היישר אל באקסה. "זוז משם!" קראה קאסארו. באקסה התחמק במהירות ודרסיל פספס אותו. "באקסה, אין זמן! חסל אותו! להב ירח כתום!" קראה קאסארו והצביעה על דרסיל. טיגריס שחור מפוספס בצבעי אש שחלפו על גבו כאילו הם בוערים באמת יצא מהבייבלייד ושאג בקול. הבייבלייד טס במהירות אל דרסיל, וממש לפני שפגע בו הכל התמלא באור כתום, יפהפה וזרחני. "דרסיל!" קרא מקס. "באקסה! חיסול!" קראה קאסארו. "והקרב הזה מסתיים בניצחון של..." קרא הקריין. אף אחד לא ראה מה קרה עקב האור הכתמתם המהמם, אבל כשהוא חלף, מקס ראה את דרסיל מוטל לרגליו. קאסארו חייכה חיוך מרוצה ונראה שהיא עומדת לבכות משמחה בכל רגע בשעה שבאקסה חזר לידה. "קאסארו ובאקסהההההההה!!!!!!!!!!! הלהבים המסתחררים לוקחים את הסיבוב הראשון ומקס, המתחרה של מכסחי הבייבליידס, מפסיייייייייייייד!!!!!!!!!!!!" צעק הקריין בהתלהבות. "אוקיי, אוקיי. אתה לא חייב לצרוח את זה כל-כך חזק." התלונן מקס בשקט. דרך-אגב, התחזית שלי, שקאסארו תבכה, התממשה. "שיאורי! קנטרה! אקי! ניצחתי!!!" צרחה קאסארו וקיפצה במקומה, מחבקת את אקירה המופתע. "תרדי ממני." הוא מלמל לה. "סליחה." אמרה קאסארו בהיסח הדעת בשעה שקיפצה לחברותיה המחייכות. מקס חזר אל הקבוצה שלו והתיישב על הספסל, משעין את ראשו על ידיו. "אל תדאג, מקס. אתה תהיה בסדר. אז הפסדת, אז מה?" עודד אותו טייסון. לי לא היה מה להגיד, ונראה שגם לאחרים לא. "והסיבוב השני יתחיל עכשיו!" קרא הקריין.

פרק 15-חלק ב'! (כן, עדיין-_-')

"לך, קאי." אמרתי. קאי הנהן, הידק את אחיזתו בדרנזר והלך. "קאי וקנטרה עולים לזירה! זה עומד להיות קרב מעניין!" קרא הקריין. קאי וקנטרה התכוננו. "תתכונני להפסיד." אמר קאי. "שלוש! שתיים! אחת!" "נחכה ונראה מי יעוף מהזירה, קאי." אמרה קנטרה. "גלגל אותה!!!" והבייבליידים יצאו לדרך. "דרו!" קראה קנטרה. "נראה שקנטרה לא מבזבזת זמן! היא מיד מכניסה לקרב את חיית הכוח שלה!" קרא הקריין. חתול בעל כנפי מלאך שחורות יצא מהבייבלייד שצבעו שחור-אדום. "טפרי ברק!" קראה קנטרה. הבייבלייד שלה התנגש בדרנזר והעיף אותו לאחור. "וואו! זאת הייתה מכה חזקה!" קרא הקריין. "חץ אש!" קרא קאי. זה לא היה מרשים במיוחד: דרנזר רק טס אל דרו במהירות עצומה, שאותה קיבל מהתנופה שקיבל ממכתו של יריבו, והתנגש בו. אבל דרנזר הוא זה שעף לאחור, ושיווי משקלו התערער לרגע. "מה קורה כאן? האם דרנזר הפך להיות סתם בייבלייד רגיל וחסר כוח?" שאל הקריין. "איפה אתה, דרנזר?" לחשתי. "טפרי ברק!" קראה קנטרה. דרו פגע בדרנזר שוב והעיף אותו לאוויר. "איפה חיית הכוח של קאי?!" שאל הקריין. "דרנזר!" קרא קאי. כלום לא קרה, ודרנזר לא הופיע. "נראה שקאי לא מצליח לזמן את חיית הכוח שלו!" קרא הקריין. דרו תקף עוד כמה פעמים, ודרנזר עמד להפסיד. "המכה הבאה של דרו תוציא את דרנזר מהקרב על בטוח! וזה אומר שמכסחי הבייבליידס יפסידו ויעופו מהטורניר!" קרא הקריין. "הוא צודק! זה מצב מסוכן!" אמר קני. "אל תתקוף, קאי! תנסה להתחמק ממנו!" הוא קרא. "שמעת, דרו? אנחנו יכולים לנצח את אלופי העולם! קדימה! טפרי ברק!" קראה קנטרה. החתול המכונף יצא מהבייבלייד שוב, והבייבלייד טס במהירות אל דרנזר חסר הכוח. "דרנזר! לא!" קרא קאי. הוא צנח על ברכיו וקפץ את אגרופיו, מביט לשמיים. "דרנזר!!! למה לא באת?!" צעק קאי. הילה אדומה החלה להופיע סביבו. "הבטחת לי, דרנזר!!! הבטחת לי!!!" צרח קאי. ברק אדום פגע בבייבלייד של קאי ודרנזר יצא ממנו, מרשים מתמיד. "קאי! הוא חזר! דרנזר חזר!" קראתי. קאי קם על רגליו וחייך אל דרנזר, שחייך אליו בחזרה. "מצטער על העיכוב, קאי." הוא אמר. "ידעתי שתבוא, דרנזר! ידעתי שתבוא!" קרא קאי. דרנזר התחמק במהירות ממכתו של דרו, ואז הגיח מאחוריו והתנגש בו. "דרו!" קראה קנטרה. "חץ אש!!!" צרח קאי. דרנזר פרש כנפיים וכיסה את כל הזירה באש. הבייבלייד, מוקף באש, טס אל דרו ונראה כעת כמו כדור אש גדול. הוא פגע בדרו והעיף אותו באוויר, היישר אל ידיה של קנטרה. "אאו!" היא קראה בכאב וזרקה את דרו לאוויר. הבייבלייד מעלה העשן נפל על הרצפה וקנטרה הרימה אותו בעזרת חולצתה. "הוא לוהט!" היא אמרה והעבירה את דרו לידה השנייה. דרנזר מעלה העשן חזר לידו של קאי והוא הביט בחלק החייתי הנוצץ. "תודה, דרנזר. תודה." אמר קאי. "דרנזר הופיע והציל את מכסחי הבייבליידס! מה אתם אומרים, צופים? קאי סתם מתח אותנו או שמשהו באמת קרה לדרנזר?" שאל הקריין. "כל הכבוד, קאי!" אמרתי לקאי כשהוא חזר אלינו. "ועכשיו נעשה הפסקה של עשר דקות כדי שתישארו במתח!" אמר הקריין. הלהבים המסתחררים התקרבו אלינו. שיאורי חייכה אל קאי, וקנטרה חייכה אלי. "קרב יפה." אמרה שיאורי. "אני יודע." אמר קאי. "מי יילחם בסיבוב השלישי?" שאלה קאסארו. "אני אלחם, לא נלחמתי בקרב הקודם שלנו." אמרתי. "אני לא יכולה לחכות." אמרה קנטרה. "אתה תילחם?" שאל אקירה. כולנו הבטנו בו. "אם ככה, אני אלחם נגדך." אמר אקירה. "נראה אם אתה טוב מספיק כדי לנצח אותי." אמרתי בחיוך. "אתה יכול להיות בטוח בזה." אמר אקירה. "וההפסקה הסתיימה! המתחרים מתבקשים לגשת לזירה!" קרא הקריין. הלהבים המסתחררים התרחקו שוב, ואני הלכתי לזירה. "ריי מול אקירה! ריי משחק עם דריגר, הנמר הלבן שתוקף בעזרת ציפורן הנמר החזקה! אקירה יילחם בעזרת גאיאקס הזאב השחור והטופר השחור הקטלני שלו!" קרא הקריין. שנינו דרכנו את עצמנו והתכוננו במתח. זה הסיבוב שייקבע אם אנחנו חוזרים הביתה או ממשיכים שלב אחד קדימה. "שלוש! שתיים! אחת! גלגל אותה!" קרא הקריין. שיגרנו את דריגר וגאיאקס לזירה, ושניהם התחילו להקיף אותה במעגלים גדולים. "תשיג אותו, גאיאקס!" קרא אקירה. להפתעתי, גאיאקס באמת הצליח להשיג את דריגר! "אבל איך? דריגר אמור להיות מהיר!" אמרתי. "לא יותר מהיר מגאיאקס!" אמר אקירה. הבייבלייד שלו התנגש בדריגר והסיט אותו ממסלולו. "קדימה, דריגר!" קראתי. דריגר הכה בחזרה והרחיק את גאיאקס ממנו. "חסל אותו כבר!" קרא אקירה. הבטתי בו וראיתי שהוא בערך בגילי: בן 14. הוא היה לבוש בחולצה אדומה, ז'קט כחול ומכנסי ג'ינס קצרות כהות יותר מהז'קט. הכובע האדום, שעליו היו מצויירות להבות לבנות, הסתיר את עיניו והטיל צל על פניו. שיערו היה חום כהה והוא הגיע עד כתפיו. "תכה הכי חזק שאתה יכול, גאיאקס!" קרא אקירה. הבטתי בחזרה לזירה בדיוק ברגע שבו דריגר נפגע ועף לאחור. "תחזיר לו מכה!" קראתי. דריגר לקח תנופה ואז פגע בגאיאקס והעיף אותו לאחור. "ציפורן הנמר!" קראתי. דריגר הכה בגאיאקס, שהחל להתנדנד. מאחוריו, קנטרה חייכה בשמחה, ועל זה היא שילמה ביוקר: שיאורי וקאסארו דרכו על רגליה וכנראה ניסו להבין באיזה צד היא. "אז אתה רוצה לשחק קשוח? למה לא אמרת?" שאל אקירה. הוא הוריד את הז'קט וזרק את הכובע על הרצפה. משקפיו בהקו לרגע באור לבן, ואז הוא נעץ בי את עיניו החומות והחודרות. "גאיאקס! טופר שחור! עכשיו!!!" צעק אקירה. זאב שחור וגדול יצא מהבייבלייד שלו, שטס במהירות אל דריגר ופגע בו. כנראה שהוא היה אמור לעבור דרך דריגר ולחצות אותו לשניים, בגלל שלרוחבו של דריגר נפער סדק. למזלי, דריגר עדיין יכל להילחם וההתקפה של גאיאקס לא הצליחה לגמרי. "ציפורן הנמר!" קראתי. דריגר הכה את גאיאקס, אבל כלום לא קרה. "החיה שלו חזקה!" אמרתי לעצמי. "קדימה, ריי!" קרא אלי קאי. חייכתי אליו וסימנתי באגודלי שהכל בסדר. "זהירות!" צעקה מריה. הבטתי אל הזירה מאוחר מדי, כי דריגר כבר נפגע שוב. הוא עף גבוה לאוויר, וגאיאקס זינק אחריו. "טופר שחור!!!" צעק אקירה. "ציפורן הנמר!!!" צעקתי אני. הנמר והזאב החלו להילחם והבייבליידים התנגשו ונחתו בזירה, ממשיכים לדחוף אחד את השני. דריגר וגאיאקס נחתו מעליהם, עדיין נלחמים. "תיראו את זה! שתי חיות הכוח נלחמות ביניהן! זה לא יאומן!" קרא הקריין. האור השחור שממנו היה עשוי גאיאקס הפך לפרווה, ואותו דבר קרה לדריגר. "חיות הכוח קמו לתחייה!" קרא הקריין בהתלהבות. "טופר שחור!!!" צעק אקירה. ואז שוב הרגשתי את ההרגשה הזאת, כמו בקרב שבו הבסתי את לי: הרגשתי שאני ודריגר הופכים לאחד. "אה!!!" צעקתי בכאב כששרוולי חולצתי נקרעו. טפריו של גאיאקס היו חדים מאוד, כי מצאתי המון שריטות על ידיי החשופות. "דריגר!!! ציפורן ה..." התחלתי, אבל אקירה לא איפשר לי לתקוף. "טופר שחור!!!" הוא צעק. "אה!!!" קראתי בכאב וצנחתי על ברכיי. מכנסיי היו קרועות גם כן, ושיערי התפזר. הבטתי בידיי, הילה ירוקה הקיפה אותן. "סיים את הקרב, גאיאקס!!!" צעק אקירה.

פרק 15-חלק ב'!

ואז מצאתי את עצמי במקום שחור לגמרי, מולי ניצב דריגר, נועץ מי את עיניו. "איפה אני?" שאלתי. "ריי, אני נסדק. אני אצטרך את העזרה שלך." אמר דריגר. "מה לעשות?" שאלתי. "רוב האנשים חושבים שהחיות מקבלות את כוחן מהחלקים החייתיים של הבייבליידס, אבל הם לא יודעים שהחלק החייתי הוא רק מקום שבו אנו יכולים לאגור כוח אחרי קרב. כוחן של חיות הכוח בא מהנשמה של הבייבליידר שלהן." הסביר דריגר. נמר אור ירוק יצא מדריגר ונבלע בגופי. "אההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!" צרחתי. לא ידעתי למה, אבל ידי היכתה בחוזקה וראיתי אותה משתנה לכפת נמר לבנה. הכתי שוב, וגם ידי השנייה הפכה לכפת נמר. הרגשתי את להביו של גאיאקס בכל פעם שהכתי, כאילו ממש נגעתי בו. ואז הבנתי: איכשהו, השתלבתי עם דריגר! הבטתי לאחור וראיתי את עצמי עומד שם. אז מה קורה כאן בדיוק? הכתי שוב ושוב, והדפתי את גאיאקס לאחור. לא ידעתי בדיוק איך קרה שהנשמות שלי ושל דריגר התאחדו, אבל ידעתי שעכשיו יש רק דבר אחד שאני יכול לעשות: "ציפורן הנמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאר!!!!!!!!!!!!!!!!!" צעקתי. הרגשתי את גופי מתמלא כוח, וההילה הירוקה שוב הקיפה אותי. ואז מצאתי את עצמי בחזרה במקום, עומד מול אקירה. הוא עמד שם בעיניים פעורות ופה פתוח, וסביבו היו מפוזרות חתיכות קטנות של משהו שחור. דריגר עדיין הסתובב בזירה, ואז הוא חזר לידי. הכל היה שקט, אף-אחד לא הצליח להוציא מילה. "מה בדיוק קרה כאן?" שאל הקריין בקול מבולבל. את זה גם אני לא ידעתי. אקירה הביט בי לרגע, ואז סגר את פיו בחיוך, דמעה מתנוצצת בעינו. "א...אתה...בסדר?" שאלתי. "אני לא יודע איך עשית את זה, אבל ניצחת. כל הכבוד, ריי. ואל תדאג בקשר לגאיאקס, אני בטוח שהוא יחזור אלי." אמר אקירה. "גם אתה היית מעולה. כמעט ניצחת אותי." אמרתי בחיוך. "ריי! ריי!" שמעתי את טייסון. הסתובבתי להביט בו וראיתי את הקבוצה רצה אלי. "עשית את זה!" קרא טייסון. "הוא עשה את זה! לא ברור איך, אבל ריי ניצח בקרב! הלהבים המסתחררים הובסו! מכסחי הבייבליידס עולים לשלב הבאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!" צרח הקריין.

Seto¥Girl®

New member
נכון שזה פשוט מדהים?!

כרגיל^^ אני מעודדת את קאי וריי סאמה נגד הדיג'יגורלים!

מילי...זה מדהים *___*

חבל שהם הפסידו..כלומר אנחנו ^_- לא נורא..הלהבים המסתחררים ינקמו בהם בפיק אחר..מואהאהאהאהאהאהא D:<

Ray girl

New member
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

עכשיו סיימתי לקרוא הכל בביצפר (לקח לי יומיים ;_;) כל הכבוד מילי סאמההההההההההההההההההההההההההההה!!!! הוספת אותי... לא כמו שרציתי שתהיה האישיות שלי אבל שיהיה זה עדיין מ-עולה!!!! ^_^

Digi Lista

New member
גם אני סיימתי לקרוא../images/Emo13.gif

אני דווקא לא בביה"ס אלא בית(כן,עדיין חולה ושוברת שיאים עצמיים חדשים),הכנסתי למאמרים את כול הפרק הזה ביחד(כפרק 15),זה לקח זמן כי האינטרנט שלי בעייתי אבל זה בפנים

Dark SpaWn

New member
יפה !

אפילו שלא קראתי את השאר (טווח הריכוז הקצר מאוד שלי מונע ממני לקרוא 14 פרקים ארוכים כאלו) אבל זה יפה מאוד וגם אני חייב למחוא לך כפיים עשיתה פרק אחד שהצלחתה לימתוח על 5 הודעות !!! וואו ! ואני חשבתי ששתי הודעות זה פרק ארוך... אה נכון ! מחיאות הכפיים ! *ליפני שאני מתחיל זורקים עלי פחית* אם זה נשמע לך מוזר על תדאג זה קורא כל הזמן *ניקבר מתחת למפולת של פחיות שתיה ריקות* וגם זה...

OFIRB9

New member
ג'אמפ ג'אמפ ג'אמפ!!!!!

ציפיה כל כך ערוכה נגמרת בחמש דקות!!! וואאאהה!!!! תתרגמו לי! מי אלה?! אני יודעת שהם פאנגירל, אבל אני לא יודעת מי אלה... ואני ממשיכה לקפוץ! למה!!? כי מילי דואג לי! אאאאאאא!!!!! טוב...חלק ב מאוד ערוך, לא יכולת פשוט לעשות עוד פרקים? |:| היינו נהנים יותר עכשיו אני מבינה מה לקח לך כל כך הרבה זמן לפחות לא תהיה לי שוב בעית מוזה! אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!! כל הציפיה השתלמה! מתי חלק ג'? (או אולי המשך חלק ב' אנ'לא יודעת....)

זה אורך מידי!!!!!

איך,איך כתבתה כל כך הרבה? זה אורך מידי אני לא מצליח ליקראו כל כך הרבה אבל מה שקראתי עד עכשיו זה מדהים

טוב עכשיו סוף סוף יש לי זמן להגיב

גם לך.אז גם את הסיפור שלך מאוד אהבתי וסליחה שאני מגיבה רק עכשיו.

למעלה