פרק 15 גאוני!!!

NYMets Man

New member
פרק 15 גאוני!!! ../images/Emo58.gif

פרק פשוט גאוני הקטע עם בנדר היה במקום ונשפכתי עד שהייתי צריך לעצור את הפרק המידנה ה-51 של ארה"ב - ישראל הסעודית ועוד מלא דברים ללא ספק הפרק הכי טוב בעונה הזאת!!!

kobi 23

New member
../images/Emo58.gif פרק לא רע

למרות שהם חוזרים על עצמם (זה כבר הפרק השלישי אם אני לא טועה על העתיד) אהבתי את הקטע שמגי הצטלמה באלסקה "הקפואה"

shmill

New member
למה כל כך התלהבתם?

זאת אומרת הוא היה מצחיק והכל אבל בטח שלא בלתי נשכח.. סתם בגלל שאין להם עוד רעיונות הם הולכים לעתיד ולעבר ומגלים עוד ועוד סודות על הדמויות ומוציאים אנשים מהארון..

TomZiZi

New member
גם אני לא הבנתי על מה ההתלהבות

פרק חביב ביותר. אחד הקטעים המצחיקים היה שראו את הגופה של הפרופסור ושחברה של בארט אמרה "עם טוד פלנדרס לא היה לי את זה" כשבארט נכנס למעבדה של הפרופסור.

GK_FF

New member
מה? מתי ראו את הגופה של הפרופסור??

ז"א.. איזה פרופסור?! באיזה קטע?! חח..

TomZiZi

New member
../images/Emo58.gif כשבארט...

נכנס עם חברה שלו לבית של הפרופסור, איפה שבתחילת הפרק (ובמהלכו) הפרופסור מראה לבארט וליסה את המכונה שמראה מה יקרה בעתיד. רואים את השלד של הפרופסור תלוי על חבל.

GK_FF

New member
חח מה?!

ראיתי את הפרק 3 פעמים ולא שמתי לב!!!!!! מגניב, אבדוק פעם הבאה.

GK_FF

New member
זה לא היה כזה פרק מדהים.....

פרק מאוד חמוד. זה באמת לא פרק מקורי בגלל שכבר הראו בערך 4 או 5 סוגי עתידות שונים לדמויות (כל פעם הדברים משתנים בעתיד שלהם). אני רוצה לראות פרק של סימפסונס שלא ייתרכז במשפחה דווקא, מצידי שבכלל לא ישתתפו בפרק, אני רוצה לראות פרק שהדמויות הראשיות זאת המשפחה הזרוקה הזאת (ההוא שהפך לראש ממשלה בפרק הזה).

Evil Beast

New member
קליטוס?

באמת זה רעיון טוב, אבל יש פרק שלא התמקד במשפחת סימפסון אלא בכל העיר(22 סיפורים קצרים על ספרינגפילד)

GK_FF

New member
דיי, אתה רציני?!?!?

אני לא מאמין!!!!!!! זה אוליי הפרק היחידי שממש, אבל ממש, אני מתכוון ממש התאמצתי לראות אותו, לאהוב אותו, לחבב אותו - לא לסבול ממנו!!!!!!!! פשוט לא יכולתי, הוא פשוט לא מעניין, כל כך לא מעניין, אני לא מצליח לראות אותו הוא משעמם הוא רק מתחיל כבר בא לי לברוח מהמסך (זה מתחיל עם איזה זבוב כזה שנכנס לחנות של אפו או משהו נכון..? אין ראיתי את ההתחלה כבר 100 פעם ולא זוכר אם אי פעם סימתי, פשוט משעמם!!!!!!!!!!! נוראי.)

GK_FF

New member
יש פרק שיותר מתאים למה שהתכוונתי...

משהו כזה simpsons spinoff showcase זה פרק שמחולק ל-3 סיפורים (כמו כל הספשלים, האלווין, ספשל תנ"ך ושטויות כאלה) וכל חלק הוא כמו סדרה על דמות אחרת מהסדרה..... היה על צ'יף וויגם, מו, וסקינר נדמה לי......

starman

New member
לא ממש התלהבתי

היו קטעים מצחיקים אבל גם התנגשויות עם פרקים קודמים של העתיד . אם כבר הייתי רוצה לראות פרק שמתעסק בעתיד של מגי ולא שכל פעם בפרק של עתיד היא תעלם מהמסך .

Evil Beast

New member
../images/Emo45.gif אבל זה בעצם כל הבדיחה.

לא מראים שום דבר על העתיד של מגי, בגלל שהיא תינוקת ולא מראה שום סימנים של התנהגות. אני מתכוון-בארט הוא שובב, עושה צרות ובדחן. ליסה היא החכמה והשקדנית. אבל מהי מגי? תינוקת. אולי ישמרו פרק כזה לעונה האחרונה.

איך אתה יכול להגיד את זה?

מגי אחרי הכל היה הרוצחת, אחרי הפרק הידוע של "מי ירה בבמר. ברנז" איך אפשר שלא להגיד שהיא רוצחת:)

shmill

New member
אה זה מהפרק

homer badman שהוא כאילו מטריד מישהי מינית... אחד הקטעים האהובים עליי..

למעלה