פרק 147 של טסובאסה~

jack4u

New member
נצל"ש

קלאמפ מתכוונת להוציא עונה שלישית לטסובאסה? או שכולנו נשאר בבעאסה? ערוץ הילדים ישדר את העונה השניה?

Kawaii Baka

New member
אכן (לפחות בקשר לשאלה הראשונה)

מתוכננת סדרה שלישית (וככל הנראה, גם אחרונה) לטסובסה. בקשר לשאלה השנייה - תנסה לשלוח להם מייל, מי יודע, אולי יתברר שהם באמת מתייחסים למה ששולחים להם. (תפוז ארור ><)

Ayelet chan

New member
זה לא נכון.

קלאמפ לא היו מרוצות מהעונה השנייה, ולכן לא תהיה עונה שלישית.

Kawaii Baka

New member
את רצינית? ס.ס

פריקי. דווקא מהן לא הייתי מצפה לתגובה שכזאת. (הסרט של X, מישהו?) אבל ניחא, טעות שלי.

אני דווקא מרוצה מהידיעה.

כלומר, באמת, איך הן היו הופכות כזו שמחה ואושר לדיכאון אימואי? (אז כן, רציתי עונה שלישית. אבל לא נורא, נוותר~)

TaIu

New member
Oס; דווקא חשבתי באמת שתהיה

ואהבתי את המשפט בחתימה שלך. O: הוא נכון. ^^

Ayelet chan

New member
סלח לי.

אבל, אתה מנצל את השרשור היחידי שזז כאן? תנצל"ש דברים של תפוז, בחייך! >__<

Yami no Kira

New member
אוקיי אז... (מכיל כמה ספויילרים)

א. כמו שאיילת אמרה תפתח איזה נצל"ש בנושאים הלא קשורים של תפוז בבקשה. ב. מישהו שלח אימייל לערוץ NHK ותגובת הערוץ הייתה: "Always thank you for viewing news and the program of NHK. Unfortunately, we inform you that we all finished to produce the TV animation series "Tsubasa Chronicle". But, CLAMP's comics "Tsubasa" is still running on comics magazine "Weekly Shonen Magazine" לסדרה גם לא הייתה יכולה להיות עונה שלישית מכיוון שהמנגה והסדרה מקורבות יותר מידי .__. וגם ציטוט מהראיון של קלאמפ למאגזין Puff: King Ashura finally woke up. Are we finally going to see the story of Celes? Ohkawa: Yes. Mokona: Somebody from the anime staff said that broadcasting Fye's past would be impossible (laughs). זאת הסיבה העיקרית למה העונה השלישית תהיה כישלון XD העבר של פאי הוא משהו שכולם ממש רוצים לראות. (לעזאזל 20 ווליומים זה יותר מידי! אם הן לא יפרסמו את העבר שלו בווליום 20 אני משיגה אבנים כרטיסי טיסה ליפן והולכת לסקול אותן. ==) ג. ערוץ הילדים ישדרו את העונה השניה לקראת הקיץ.

פרק טוב @_@ ../images/Emo58.gif

סוף סוף האקשן מתחיל! אני רוצה דם [< שלושה עולמות... מגניב O: נראה שהם עומדים לצאת מהעולם הזה ^^ אבל לא הבנתי למה צ'י של פאי הגיעה גם כן <.< התפקיד שלה היה רק להודיע לו שאשורה ההוא התעורר, לא? אז למה היא גם באה? מזמן לא חיכיתי כ"כ לפרק הבא של טסובאסה *.*

Yami no Kira

New member
../images/Emo58.gif אבל זאת לא היא .__.

מי שהגיעה זאת לא צ'י אלה פרייה הצ'י השניה מצ'וביטס.

irena18

New member
לפי מה שהבנתי

הרי המשאלה של סאקורה הייתה לעבור לעולם אחר לבד.. בשביל זה היא צריכה אמצעי לעבור לעולם אחר. עד כה מוקונה היה האמצעי שלהם. ולכן צ'י נשלחה על מנת להעביר את סאקורה לעולם אחר מכיוון שהיא המכונה היחידה שיכולה לעבור עולמות.

Yami no Kira

New member
../images/Emo58.gif אממ...מגניב? D="

זהו זה! סוף לקרבות המשעממים! (יחסית) סאקורה הודתה לשאורן, נו הגיע הזמן שהיא תעשה משהו מועיל לפחות חוץ לחשוב איך לברוח להם .__." פרייה! X3 אם לומר את האמת היה לי ניחוש שהיא תופיע שם אבל לא שהיא תהיה 'היא' Oס וקורוגנה עדיין מחזיק לפאי את היד. אל תעזוב את היד של האידיוט אחרת הוא יברח! O< 3 עולמות? אוקיי 2 מתוך שלוש כבר ברורים .__. אינפיניטי, סאלס, אבל מה העולם השלישי? יפן של יוקו? (עיין פרק אחרון של הוליק) לסיכום: סאלס הנה אנחנו באים! D< ואיפה לעזאזל אשורה-או?!

../images/Emo58.gif

צ'י. ]: -ועוד קרב מתמשך. אני רק מקווה שזה לא יגיע לרמות של דרגון בול. -הו, הפלא. בעמוד השני, רואים משהו סטייל קאמאמא. -לפחות עשן הן תמיד עושות כמו שצריך. XD -דיי, זה היה מוי ברור שהיריב ימות. כי כאילו..הוא נלחם נגד שאורן שלי! ]: -אבל למה גם שאורן?! למההההההה?!!!111111111...אה, בשביל הקטע. -דייי@L#<?>@!#<> לא משנה מה תגידו, שאורן\סאקורה זה מחוייב להיות ה-קאנון. =_= -יו. העמוד הזה כזה מיסתורי. -פחחח. סתם, נו. מה מיסתורי כבר בצ'י חוץ מהציצים? -ואז קורו רין משחק אותה מבין. -יאללה, משחקים ב"משיכות" בסאקורה. (נשמע די מטריד.) - זה רק אצלי, או שהיא אמרה "שאורן קונד"? סס ופרינסס רק בלי נ'? -ועכשיו פאי הכוסון, המוכשר, המדהים, הסקסי... והבלונדי שלנו קולט. 3: -צ'י נראת כמו קלף קלאו. -צ'י נראת כמו זונה. -צ'י עושה לי כאב ראש כפול. -ויוקו היא כוסית על. Well, אולי זו התפתחות~ אבל די משעממת.

למעלה