פרק 146 של טסובאסה~ X:

Ayelet chan

New member
האעע@#%@ ../images/Emo58.gif

אוקיי. דבר ראשון. למה קורוגאנה נגע בפאי? זה לא נראה כאילו הוא נפל אומשהו. מה הקטע, הוא עומד לידך, אז אתה מחזיק לו את היד?? טוב, למי אכפתת%$#@$ קיההה!#$!@$ 3333> הוא בטח לקח אותו לצד והם עשו יאוי סוער, או שהוא נישק אותו כי הרי לא ראו מה קרה למעלה, ויכול להיות ש... עזבו, פשוט קיהה$@#!# 333> ו, אומג, זה נראה כאילו לסאקורה פתאום אכפת משאורן~ ולשאורן! יש לו את החרב של שאורן מCCS~ והוא עושה שאורייייי$#@%@ "Raitei Shourai!$#!$#!". *נושמת עמוק* כן, בכל אופן, מתחילות להתפתח לי ציפיות מטסובאסה. כי היא ראתה את העתיד הרי, ובעתיד היה פאי מדמם וקורוגאנה ושאורן שיש עליהם את הדם שלו~ ואז, היא אמרה שהיא לא תתן לעתיד הזה להתקיים, ומשומה אני מאמינה לה.

ניא~!

...הקאוור מגניב. ס: הקרב נהדר, ויש סימנים של התקדמות. את עמוד חמש לא ממש הבנתי. סס יש דםםםם!!11 יש דםםםםם!!!!!111 שאורן. כזה. חמוד. T_________T כזה, צריך לחבק אותו חזק!@#@>!@<? זהו, חזרתי לאהוב טסובאסה. ;; ומה לעזאזל קשורה צ'ייייייי?!?@#?<>@#<>@ לא נורא, זה רק מעיד סוף סוף על התקדמות!!!!!1 ואתם יודעים מה?! פאי\קורוגאנה. <: הפרק היה די קצר. סס רוצה כבר המשךךךךךךךךךךךך!@#?<@>#<>@# ;;

Ayelet chan

New member
../images/Emo58.gif וגם אחד מעליי~

עמוד 4-5 זה הנבואה שסאקורה ראתה. ^^ וצ'י קשורה, כי היא מתקשרת עם פאי ואומרת לו שאשורה יתעורר והולך לרדוף אחריו! O__O

אוי, תודה שסימנת. TT שחכתי לגמרי.

ושאלתי מה היא קשורה עוד לפני שראיתי את העמוד הבא. XD

תמי 8

New member
בעיה....

פירמטו לי את המחשב ואין לי את האתרים ליקרוא את המנגה ...... מישהו יכול להביא לי .... (פליז!)

למעלה