פרק 143 של טסובאסה! ^__^

Yami no Kira

New member
../images/Emo58.gif אוקיי פרק מוזר Oס

מה שאיגל אמר שאם הם יזכו בקרב מחר אז 'היא' תהיה מכשיר המעבר של סאקורה בין עולמות וסאקורה תברח להם, זה גורם לי לרצות לדעת מי זאת ה'היא' הזאת ;; אוף עזאזל איתכן קלאמפ בקצב שזה זז הם יגיעו לסאלס בשנה הבאה וימצאו את אשורה-או במסיבת תה עם צ'י == סאקורה רואה את העתיד...נחמד לפי הזכוכיות אני מהמרת שכולם מתים, קלאמפ אמרו גם של-RG ואדה יהיה סוף שמח...תראו מה קרה. דאמט סאקורה כלבה ;; ככה היא מתעלמת משאורן ולא יכולה לקלוט שהכפיל הלך ;; היא עוד רוצה למצוא את הכפיל ולהחזיר אותו לקדמותו Oס רוב הסיכויים שהוא חוטף אותה ומביא אותה לפיי וואן ריד מאשר שהיא תחזיר אותו לקדמותו. גם אם היא תחזיר אותו אז הוא יזכר בכל מה שהוא עשה להם (*אהם*עיןשלפאי*אהם*) דבר אחרון שדיי קשור לפרק הקודם שרק עכשיו שמתי לב אליו XD דאמט אשורה, פאי מאבד את המכנסיים שלו מול קורוגנה ואתה מתעלם מזה?! XDDD *תמונה* מעניין מה מוקונה חשבה לעצמה כשהיא שחכה לצבוע את החלק הזה XD

Ayelet chan

New member
../images/Emo58.gif פרק מלא רגשות~ O:

למרות שהביצוע מטומטם. המטרה של סאקורה ברורה- היא רוצה להציל את כולם מהעתיד הנוראי מכל. אבל היא בכלל לא חשבה על זה, שאולי העתיד הנוראי מכל יקרה אם היא תעזוב? והמטרה השנייה שלה עוד יותר מטומטמת. ברור, כל אחת רוצה להחזיר את האהוב שלה. אבל במקרה שלו? זה אבוד! אבוד לגמרי! ולפעמיים לא רואים את האוצר שנמצא לידכם! שתסתכל שנייה על שאורן!אמיתי ותראה שהם בדיוק אותו הדבר. ושניהם חוו אותם דברים שהיא חוותה עם שאורן! שאורן זה שאורן, וזהו. שניהם מרגישים אלייה אותו דבר. רק שאחד מהם, הוא כנראה בובה, שנשלטת על ידי רצונות של אחרים. ויש לה עכשיו קטע של לא לסמוך על אחרים, לפי מה שהבנתי, היא לא מסוגלת לסמוך על אחרים ולספר להם דברים, היא רוצה לעשות הכל לגמרי לבד, לתקן את הכל לבד, לעשות הכל לבד, להיות כרגע לבד. (אהבתי את זה שהיא חייכה בפרק הזה~ אבל זה ברור שזה היה לגמרי מזוייף כדי לא לגרום למוקונה לדאוג לה.) ואו, התמונה האחרונה הייתה ממש חזקה... לא יכולה לחכות לפרק עוד שבוע. :)

irena18

New member
אממ תיקון קטן..

אם הבנתי נכון, סאקורה יצאה למסע בעולם ההרוס להביא את הלב של שאורן ועברה מלא מפלצות בדרך.. אם היא תמצא אותו ותחזיר אליו את הלב שלו - הוא יחזור לקדמותו והם יחיו באושר עד עצם היום הזה בלה בלה... אז זה אפשרי שהיא תחזיר אותו אליה. דבר שני, אמרת שהם מרגישים אליה אותו הדבר. זה לא נכון הרי שאורן האמיתי בעצמו אמר שלמרות שהוא ראה דרך העין של שאורן הכפיל את כל מה שהם אמרו, הם שני אנשים שונים עם רגשות שונים והוא לא מרגיש אל סאקורה את מה שהכפיל שלו הרגיש. לכן הם לא יכולים להיות ביחד ולכן זה מאוד הגיוני שהיא תרצה למצוא את שאורן הכפיל.

Ayelet chan

New member
לא הוא לא. ם: ../images/Emo58.gif

שאורן הזה הוא כפיל~ והוא נשלט ע"י אחרים כמו בובה.

irena18

New member
כן אבל

כן אבל זה מפני שלא צמח בו לב משלו וכאשר שאורן האמיתי לקח את הלב שלו בחזרה, שאורן הכפיל נותר "ריק" ונשאר בו רק הדחף למצוא את הנוצות וכך הוא נהיה כמו מן רובוט חסר רגשות שכל מה שהוא עושה זה למצוא את הנוצות. כאשר סאקורה תחזיר אליו את הלב שלו שהיא מצאה אז הוא יחזור להיות אותו אדם שהיה לפני כן. גם אני הופתעתי שהלב שלו קיים ושהיא מצאה אותו... התפתחויות לא צפויות בהחלט, אבל זה מה שעושה את העלילה לכ"כ מרתקת! נצטרך להמשיך לקרוא כדי לראות מה באמת קורה בסופו של דבר..

Yami no Kira

New member
יש לך טעות בדברייך (מכיל ספויילרים)

כשסאקורה הייתה בטוקיו (המקום ההרוס) היא לא הלכה להביא את הלב של שאורן. היא הלכה להביא את המחיר תמורת המים שיוקו ביקשה. היא הלכה גם בגלל שהיא רצתה לעזור להם במשהו כיוון שהיא ישנה כל הזמן ההוא ולא עזרה בכלום. המשימה הזאת הייתה אמורה להיות של קורוגנה מהרגע שהוא ביקש מיוקו שפאי יחייה. כשקורוגנה ביקש את המשאלה סובארו ביקש מיוקו שהיא תחזיר את המים למאגר בטוקיו ויוקו אמרה שקרוגנה יביא לה את המחיר תמורת המים ושסובארו ישלם את המחיר תמורת החיים של פאי. כשסאקורה התעוררה היא אמרה שהיא תשלם את המחיר והלכה להביא אותו. המחיר למעשה הוא לא היה הלב של שאורן אלא הביצה ההיא. ד"א המחיר של קמואי וסובארו תמורת זה שהם יוכלו לעבור בין מימדים ביחד היה הביצה הראשונה שיוקו נתנה לדוומאקי או וואטאנוקי (הביצים דומות מה אני מדגרה שאני אדע להבדיל בייניהן <<) ומזאת אנו מסיקים כי שאורן הכפיל אבוד, וקלאמפ פשוט מרושעות D= ~~~~~ לא קשור לנושא: לקלאמפ יש עוזרת מסתבר O= *ראו תמונה* אפשר לראות את העזרה שלה בפרק 143.עמוד 15 היא עזרה באינק של סאקורה (עכשיו הבנתי למה אין לה אף) ובבגדים של פאי (אז זה גם למה החולצה שלו פתאום נסגרה. כבר התחלתי לחשוב שלמוקונה נמאס להתעלל בקורוגנה)

irena18

New member
אההההה

עכשיו זה טיפה יותר ברור, תודה!! אבל עדיין, למה היא השתמשה במילה HEART??? אוף איזה עצוב זה!!!
(((((

לומשנה ^^ ../images/Emo58.gif

פרק נחמד... אני לא רגילה לחכות שבוע לפרק ;; זה לא הוגן >: ומעניין מה היא ראתה... שכולם עומדים לאבד עיניים? XD לא היה הרבה פאי הפעם. לא כיף. מעניין מי זאת ה"היא" הזאת. זהו, נראה לי ^^

לא נראה לי ../images/Emo58.gif

כי לא נראה לי שהיא תצליח לברוח להם, או שהם יעקבו אחריה... ואז יש מצב שמה שהיא ראתה עלול להתגשם באמת ולכן זה לא הגיוני כי זה טיפשי להרוג אותם עכשיו בעלילה. בטח היא ראתה אותם פצועים קשה, או שאולי היא ראתה אותם מתים אבל הם לא ורק היו נראים ככה. לויודעת, משו בסגנון... ומה שאמרתי היה בצחוק XD כי בקצב הזה לא ישארו עיניים בסדרה B:

Ayelet chan

New member
עכשיו? ../images/Emo58.gif

היא ראתה את העתיד, לא את מה שיקרה בעוד רגע~ עתיד יכול להיות גם בעוד 20 שנה. בכל אופן, מעניין מה היא ראתה. שגרם לה להגיד לפאי שהיא מצטערת~ אולי היא אמרה לו שהיא מצטערת בלי שום קשר. 3:

Noya Nyan

New member
אני כזאת פאנגירל x-x ../images/Emo58.gif

מחשבה ראשונה שלי אחרי קריאת הפרק: הו, אז היא הולכת לעזוב אותם, הא? ולעבור לעולם אחר. הומ. הממ. מעניין מה עם סלס >,>" ... רגע אחד!!!! ס__ס" היא הולכת לעזוב אותם?!?! זה אומר שפאי וקורוגאנה ישארו לגמרי לבד!?!? O__O וילכו לסלס ביחד?! O__O לפגוש את אשורה או?! O: לבד?! O__O הו. רגע אחד. שכחתי את שאורן!אמיתי. שייייט. P: מחשבה שנייה אחרי קריאת הפרק: מעניין מה שאורן!אמיתי ניסה לעשות כשהוא משך את סאקורה לתוך החדר שלה P: ועוד ראו בצללים את המיטה שלה. *שיעול שיעול* הוומ D< מחשבה שלישית: הו, אז היא ראתה את העתיד כשהיא נגעה בפאי, הא? P: הוממ. לגעת בפאי &__&. היק. מעניין מה הוא גורם לקורוגאנה לראות כשהוא נוגע בו D< מואהאהאהאההה D< אני יודעת, אני יודעת. פאנגירל

ס: ../images/Emo58.gif

הו, עכשיו הקאוור מדבר אליי. *-* ואני שומעת: "יאוי..יאוי..." .. אהמ. כן. עמוד ראשון- טוב, זה נחמד. סגנון הציור בסדר מבחינתי, סאקורה נראת מוזר. עמוד שני, גם מוזר. סס כלומר, אני מבינה למה היא כל כך רוצה להיות לבד, ובכל זאת, זה כל כך שונה מסאקורה הישנה. בעמוד השלישי יוקו עקומה ._. ומהעמוד הראשון עד לכאן, זה הכל דיבורים חסרי משמעות. בעמוד הרביעי, לפחות יש הסבר למה היא כל כך אימו ממה שהיא הייתה כאשר פאי היה לצידה. כי היה ברור שיש עוד סיבה לזה שהיא מעורערת כל הזמן. ...זה כזה מוקרץ שהיא רואה את העתיד@!#?<>!@> ._. עמוד חמישי- למישהו יש כינור למוזיקת רקע? עמוד שישי\שביעי- זה ממש טיפשי שהיא רוצה למצוא את שאורן. מין הסתם שהוא יהיה שונה משאורן שהיא מכירה, זה בטוח. לא'דעת..זה טיפשי. חוצמזה, שהיא תמצא אותו, מה היא כבר תעשה? סס עמוד שמיני- בלהבלה~ עמוד תשעי- יאי, מסיבת תה. זהו, אני פורשת לעכשיו מניתוח פרק אחר פרק. בקיצור, מוקו צ'אן ושאורן חמודים, סאקורה\פאי, ממש לא. (סאקורה\שאורן, זה כן). שאורן כבר רוצה לאנוס אותה ומנסה להיות וואנבי אימו. הסוף חמוד. כולם אימו. הבה נחתוך וורידים מפלסטיק. יאי. ._.

JeeChan

New member
פרק יפה O: ../images/Emo58.gif

מעניין אם יש לו מוקונה מסוג בת O: ? כשהוא אמר היא. מסכן שאורן המקורי ;; היחס שהוא מקבל.

למעלה