פרק 141 של TRC. ^_^

Ayelet chan

New member
פרק 141 של TRC. ^_^ ../images/Emo58.gif

אזזזזז, כבר ראיתם את הספלאש פייגגג'?
*קרדיט לקירה*

Ayelet chan

New member
אומגגגג. *צוחת* ../images/Emo58.gif

פאי/קורוגאנה. 333333333333333> מה סאקורה הזונה הזאת נוגעת בו!!!!11 ועוד בשפתיים!!!11 זה של קורוגאנה!!!!11 חהחהחה!!!11 אונד עלייך, הוא הוריד לך את הידדדד!!!11 מה אתה מנשק לה את הידדד@!#$%@!@$ אם שאורן היה כ"כ מצחיק בזמן שהוא היה שתוי, למה לא הראתם לנו את זה. >: איזה יפה הוא שהוא ישן. 3> ותמיד. 3> וגם קורוגאנה יפה. ם: חחח1!!1111 יש לו חגורת ניטים קשוחאאאה ואפלה!!%#$@!# XDD אומג, כפרעלשאורן! 333> רגע תרבות ע"י איילת שראתה יותר מדי השיר שלנו, לא פאנגירל ולא מפסיקה לצווח, בהחלט, לא מפסיקה לצווח. בשיר שלנו, רן לא הבין שסאקורה, הא, זאת אומרת. XDDD נוווו, זאתיייי תמרההה. הוא לא הבין שהיא לא תחזור לעצמה. XDD אז גם כאן, תמרה, הא, מה, סאקורהההה, סאקורהההה!!!111 זאתי!!!!11 בדיוק!!!1111 סאקורה!!!11 בכל אופן, אז היא, לא מבינה ששאורן!כפיל לא יחזור לעצמו ושאורן!אמיתי מתנהג בדיוק כמוהו והוא בעצם שלט בו כל הזמן הזה, ועכשיו פיי וונג שולט בשאורן!כפיל והם יתנשקו וזהו, נו, באמת, כמו שברור שתמרה וסאקורה יהיו ביחד. ברור שרני ושאורן יהיו ביחד. מהההה. XDDDDDD התכוונתי, ברור ששאורן וסאקורה יהיו ביחד וגם פאי וקורוגאנה וגם רני ותמרה. מתישהו אני אכתוב תגובה נורמלית, אולי, ביי.

Yami no Kira

New member
יהיה בסדר XD ../images/Emo58.gif

את צריכה להיגמל מהשיר שלנו .___." ואני יתן תגובה נורמאלית אחרי שיצאו הסריקות ביפנית (בלי סינית! ><") למרות שראיתי את הסריקות שסינית של הוליק וטסובאסה XD המון דיבורים יאוי יאוי עוד יאוי אשורה או סאקורה שאורן שיכור וקורו-פון חושד במשהו הוו כן ופאי אומר שלא נשאר עוד הרבה זמן .___." אני מקווה שהוא לא יהיה זה שלא יהיה לו סוף שמח בטסובאסה! ;; למרות שיש סיכוי שהוא באמת ימות ע"י קורו-טאן ;;" ד"א בעמוד 2 מישהו שם לב שהתמונה ההיא של אשורה-או מסביב היה שלג. יכול להיות שזה הרגע שהוא הוציא את פאי מהכלא? .___." דאמט יותר מידי המתנה לעבר של פאי, זה לא טוב << תגובה נורמאלית על הוליק וטסובאסה כנראה מחר XD"

miss barbie

New member
איזה פרק יפה!!../images/Emo58.gif

הספלאש פייג' פשוט מדהים-- אבל למה לפאי יש עין צהובה?? -טוב, לפחות יש לו קוקו ^_^ ומה קרה לסקורה?? עד לא מזמן היא היתה קטנה, תמימה ובלתי מזיקה ופתאום היא רוקמת תחבולות סודיות נגד הקבוצה!! ונוגעת בפאי :S ומישהו הבין מה קוראגנה אמר בעמוד האחרון? לא הכי הבנתי.. אני ממש מחכה לפרק הבא!! ושיגיעו כבר לסאלס!!!

Yami no Kira

New member
אבל לפי תרגום אחר הוא אמר

'Six of one, and one of dozen' מה לעזאזל הקשר?! Oס

OMGGGGG ../images/Emo58.gif

כאילו, הקאוור. כלומר, היו צריכים לכתוב שם: "friends or more?" XDDDDDD עכשיו, הבה נעבור על העמוד הראשון. אח..סגנון הציור. מדהים. ואשורה 33333333>. גם העמוד השני. סגנון הציור משתפר! אפילו שהם אימואים. ועדיין, העמוד השני רק מראה כמה מוזר לראות את פאי עם שיער ארוך. בעמוד השלישי- מה שסאקורה אמרה לפאי כל כך חמוד. אבל אני מאוד מאוד מקווה שהן לא הולכות לעשות לנו בסוף איזה פאי\סאקורה מחורבן. Oם כי אני ממש לא רוצה וזה גם טיפשי לעשות את זה. בעמוד הרביעי\חמישי...פאי לא היה צריך להגיד את זה. לא'דעת, זה פשוט בא בלי סיבה בשביל להראות עד כמה אימואים הם יכולים להיות. פאי מדהים בעמוד הזה, ובכל זאת, אני ממש לא רוצה פאי\סאקורה!@>#?<!@># >_< חוצמזה, סאקורה היא אדם שמראה בהפגנתיות את הרגשות שלה. היא לא ממש מסתירה אותם. בעמוד השישי, התמונה של סאקורה ושאורן כזו חמודה! X3; ומה קשה להבין בכך שסאקורה מבולבלת בקשר לשאורן? כלומר, הוא לא צריך לנתח את זה, כי זה מאוד מובן. עמוד שביעי- לא מובן. אני מחכה שההוא יתרגם את זה כמו שצריך. X_X; בעמוד השמיני, סאקורה ממש רצינית ס_ס בצורה כזו..מגניבה. ס_ס; והעמוד מגניב והכל, אבל..אין, הפרק הזה מרגיז אותי. חוץ מהסגנון ציור, שעלה בהרבה. עמוד תשעי- מעניין למה היא רוצה להישאר שם. עמוד עשירי- מדהיםמדהיםמדהים. פשוט, מדהים. TT; מה היא כבר רוצה? ס.ס זה באמת מעניין. עמוד 11- ממ..איכ על השיפ המוזר הזה. ופאי.. ;; לא רוצה שהוא ימות! ;; 12- שאורן שיכור. חעחע! XD 13- הוו, קורו דונו יודע ה-כ-ל! ם: 14- הפנים של קורו טאן נראים פתאום קטנים יותר. ס.ס; הדברים שהסביר מוקו צ'אן מעניין. ם: והסגנון ציור: אמנם ציינתי בהתחלה שזה עלה, אבל עדיין..סגנון אימואי כזה.. פשוט מעוות ומטושטש. 15- אמג. ;; אין מה להוסיף. 16\17- XDDD קורו\מוקו\שאורן XD קורו משכיב את מוקוצ'אן!!!!!11 XDDDDD 18- קורוגאנה חושב: 'ממ...אם אני אאנוס אותם עכשיו שהם ישנים, סאקורה ופאי ישמעו?'. טוב, הסוף היה מגניב. לא היה משהו מיוחד.

Hinamori

New member
מריחותתתת >_>../images/Emo58.gif

הכוונות של סאקורה מעניינות אולי את התחת, עכשיו כשאשורה התעורר. י.י ושום אינטרקציית פאי\קורוגאנה <_<;; ושום דבר על ללכת לסלס <_<;; קלאמפ, תתפטרו. >_<

Noya Nyan

New member
זה הולך ונעשה מוזר יותר XD ../images/Emo58.gif

"אל תחייך כשאתה לא מרגיש ככה >,>" "בסדר, אבל גם את לא P:" אימו פאי/סאקורה!!! X____X" זאת לא סאקורה, זאת מישהי אחרת שהשאירה את התמימות שלה מאחור יחד עם הלב של שאורן X__X" ומה הקטע שלה עכשיו זוממת דברים ומסתירה אותם מכולם? ~"~ היא חושקת באיגל בסתר, אני יודעת את זה!XD -מתה- פאי: "ככה גם אמרתי לנינג'ה ההוא." ה"נינג'ה ההוא" זה מי שאתה הולך למצוץ לו את הדם עד לשאירת חייך 33> יאי 3> והנינג'ה ההוא גם יודע שאתה וסאקורה מסתירים משהו, כי הוא חכם כזה, אז חעע!!!#$ קורופיי 333> אין לי מושג מה הוא אמר בעמוד האחרון אבל הוא סמקסי 33> שישאר ככה ^^" הא כן. הספלאשפייג'. *fangirl screams* קלאמפ 3> תעשו טובה ותעבירו אותנו מהר לסלס [: ותביאו גם כמה פלאשבאקים של פאי בדרך 0:

JeeChan

New member
פרק חביב ../images/Emo58.gif

אבל משהו בזה כבר לא טסובאסה יותר, אין לזה יותר בשבילי את ההרגשה של טסובאסה. סאקורה הקשוחה והאפלה שמסתירה דברים משאר החבורה. מעניין אותי מה היא רוצה ? ומתי אשורה יגיע אליהם.

danielaped

New member
שאלה חשובה !!!

משהו יכול להביא לי מקור של כל הפרקים עד אכשיו של המנגה טסובאסה כרוניקל?

למעלה