פרק 14

Ms. Potter

New member
מירנדה...

היא רעה ! רעה אני אומרת לכם !!! בעעע.... מאיפה היא באמת קיבלה את המכתב מפיטר ? מוזר שאיתרה אותו מהר כ"כ... ומה הקטע איתה וסיריוס ? וחן סליחה, אבל הארי וג´יני פתאום מתנשקים ישר וזוג וזה ובלה ?! קישט יאקס (אנד סאקס!). אבל זה שהרמיוני ורון עשו את זה- אין מילים.
. לימור.

fluppster

New member
תראי.....

ג´יני הייתה מאוהבת מהארי עוד מהשנה הראשונה שלה בהוגוורטס (או אולי מלפני), והארי גם היה, רק שהוא לא קלט את זה. (בנים....) עכשיו שהוא הבין את זה סוף סוף, הם הפכו לזוג. קיטש רוקס!!!!!!!! חן

Ms. Potter

New member
אה !

. אם כך זה בסדר. הייתי רוצה שג´יי קיי תרחיב על ג´יני כדי שנכיר אותה יותר ואם הארי והיא יהפכו לזוג- מה טוב. אני לא הכי מחבבת את צ´ו, אז למה לא ?! לימור.

fluppster

New member
אזהרה קטנה....

אני מתכננת קטע קיטשי לפרק הבא, אז לכל שונאי הקיטש- ראו הוזהרתם! אבל אל תדאגו, כי זה יהיה ממש חמוד. וחוץ מזה, אני כבר מתקרבת לסוף הפאנפיק!!! איזה באסה.... חן

Marty McFly

New member
לאאאאאאאאאאאאאאא!!

אני סגרתי בלי לשמור!! לאאאאאאא!! אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!! GOD DAMN YOU ALL!! חצי פרק... חצי פרק... חצי פרק לא שמרתי!! מהתחלה!!!!!!!!!!!!!!!! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא יש למישהו חבל??

Ms. Potter

New member
אך מסכן!

המממ... חבל אין לי אבל.. *מושיטה סכין*, זה מספיק טוב ? זה קרה גם לי... היום למשל ! ציירתי לי להנאתי והציור יצא מדהים- (לכו לפורום מנגה ואנימה כדי לשזוף עיניכם באחד שלי...) ושבאתי למור, הוא, הוא- התחרפן !!!! לאאאאאאאאאא ! וזה היה ציור כזה מדהים ! *דוקרת את עצמה*. לימור.

***פלאשבק***

משום מה תמיד יש לי פלאשבקים, אבל הגעתי למסקנה שזה לא מעניין אף אחד, אז אני אהיה בשקט. ככה זה נחמד. המ...בזמנים מסוימים אני מקווה שדבר כזה יקרה לי, אבל זה לא קורה ואני צריכה להישאר עם הפיק המפגר שלי שנהפך ליותר ויותר תמהוני. -ליאת-

S.Riddle

New member
אם מדברים על אנשים שמציירים יפה-

אז יש לי וידוי: אני שונאת את ליאת!!!!! היא מציירת כל כך יפה ואני לא, ואז היא עוד אומרת שהיא לא יודעת לצייר!!!! *שולפת סכין חד ביותר* דיי, יו ביץ´!!!!!! אני צריכה לצייר ככה, לא את!!!!! ארררררגגגגגגג!!!!!!!!! *מבתרת את ליאת*

חחחח

תעמדי בתור להרשמה למועדון המעריצים שלי...! ^-~ אני לא מבינה מה את מוצאת בציורים שלי...המ...בכל מקרה, לירון מציירת עיניייייייםםםםם!!!!!! *מבט חולמני* עינייייים! ארג! =אהמ= -ליאת-

למעלה