פרק 14

../images/Emo19.gif../images/Emo29.gifפרקים טובים../images/Emo13.gif כבר הרבה

זמן לא היה רצף כזה של פרקים טובים.. השיזוף של כולם היה מוזר משהו... נעלם ובא, בא והלך... פביו היה מקסים מתמיד היום... כשהוא הקשיב לשיחה של פלור וגרטה המבט שלו בעינים... כזה פוצ'קי!!!
חחחח ותומאס!!! הוא יותר כהה מהשיער שלו כבר!! השתזף הגמד
האאא ומשום מה הייתה איזה סצנה של הבנים בחוף שלא יודעת למה הסתכלתי על החבילה שלהם... באזיה סצנה עם הבנו.. נשבעת לכם היא גדלה!!1

oOoMaAyAnoOo

New member
../images/Emo6.gif גמאני../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif../images/Emo11.gif

באמת...מתי שפרנקו בטה ופאצ'ה הלכו כזה...
מה הם שמו שם

Mr pop

New member
פרק שו-ו-ו-ה במלוא המילה.

מללה ואיזבל שחקניות מעולות
לורנסו "שיתגלגל" לעזאזל

הרג אותי שפלורנסיה אמרה

"בסוף עוד תזרקי אותו מהחלון ותבדקי אם הוא יכול לעוף" או שמקס אמר לה אני מרגישה כאילו אני מכירה אותך מחיים אחרים אז היא עושה לו "אמרו לי שבגלגול הקודם הייתי עז אולי היינו באותה מכלאה" וואי זה קרע אותיייייייי

נועה2004

New member
נראה לי שאני יודעת למה הם שזופים../images/Emo41.gif

נכון אמרו שהתחילו לצלם את העונה השנייה מיד אחרי העונה הראשונה, ואז הפסיקו לחודש (אותו חודש שפלורנסיה עברה ניתוח מיסתורי) של חופש ואחר כך המשיכו לצלם. אז אולי הפרק של היום הוא הפרק של אחרי החופש - זה הגיוני כי כולם פתאום שזופים, השיער של מקסימו יותר ארוך... ושימו לב כשפרנקו היה בתוך הבית היום הוא היה שזוף אבל כשהוא היה בחוף הוא היה יותר לבן - כלומר לא צילמו את הסצנות האלה ביחד..

נועה2004

New member
ועוד משהו..

גם השיער של תומס דיי התארך ונהייה בהיר יותר מאז הפרק של אתמול ושימו לב שניקו גם הסתפר ונראה בדיוק כמו שהוא נראה כשהוא ובנחמין הגיעו לארץ לפני כמעט שנה, הרי זה היה ממש באותה התקופה.

Mr pop

New member
נ"ש תגידו שמתם לב../images/Emo35.gif

שרוב השירים בפסקול של העונה השניה הם שקטים ועצובים קצת... יש שירי פרידה מפלור לפדה שירי אהבה נכזבת ושנאה\אהבה למקס... אין הרבה שירים שמחים

../images/Emo19.gif../images/Emo29.gifהאמת, עוד לא השמיעו חצי

מהדיסק של העונה השניייה בסדרה.. חכה ותראה למיטב ידיעתי/זכרוני יש כמה וכמה שירים יפים וקופצניים

Romibz

New member
לא ראיתי

דודים שלי עשו לי אתמול בערב מסיבת הפתעה
וזה היה בשעה של פלורנסייטה מה היה

Mr pop

New member
אני שמעתי את רוב הפסקול כבר..../images/Emo9.gif

יש את השיר TE SIENTE שזה שיר נורא עצוב שפלור שרה לפדה על זה שאפילו שהיא מת היא מרגישה אותו ואני מצטט:"בנשיקה שלא הייתה,בהאהבה שגרמה לה רק כאב,ובנשמה,ובזיכרון" ככה זה הולך נראה לי... ויש את "הדברים שאני שונאת בך" דואט של מקס ופלור שפלור שרה לו את הדברים שהיא שונאת בו אבל בסוף היא אומרת שהיא שונאת שהיא אוהבת אותו.. שיר עם פיצול אישיות
ויש עוד... הפסקולן יגיע לארץ אגב

היה פרק ממש יפה!../images/Emo15.gif

שמתם לב שפתאום כולם שזופים? איזה שמש יש להם בארגנטינה... ההיתי נוסעת לשם רק בשביל להשתזף ככה...
אסתי

Romibz

New member
תר מאוד יפה

אבל הערה כתבת בדמיות שדלפינה היא הבת הקטנה של מללה אבל זה לא נכון היא הבת הגדולה וסופיה היא הבת הקטנה!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה