פרק 14 של קוד גיס. ^^

Noya Nyan

New member
אומג, פרק ממש טוב 3> ../images/Emo58.gif

חע, חע, ושוב פעם, חעחעחעחעע!!!!! ידעתי ששירלי צריכה לעוף ולפנות דרך לשיפים אחרים של לולו ^^" ואיזו דרך יותר טובה להעיף אותה מאשר למחוק לה את הזיכרון? 3> אוי, גאוני 33> בכל מקרה X__X" ההפתעה של הפרק - אומג האיש עם השיער הלבן!! 33> מאו! (או שאולי, מהאו? או מאהו? X___X) מה זה משנה, הוא פשוט גאוני 3> הוא הביס לגמרי את לולו בשח מט! ^,,^ גרם לשירלי להיות אימו עד כמה שהיא יכולה להיות 3> (ואני מעריצה אותו על הדברים שהוא אמר לה, כי הם כולם נכונים!! >,<) וחוצמזה, הוא ממש דלוק על שי-טצו Oס והם מכירים אחד את השני O: אוה, וכמובן, גם לו יש... *טםטםטם* גיס!!! O: עוד מישהו חוץ ממני רואה אפשרות של מאהו/שי-טצו? (; אוה כן, משהו לדיון~ עדיין לא הבנתי מה כלכך שונה בין הגיס של לולו לבין הגיס של מאהו. אני מתכוונת, בסדר, הגיס של מאהו יכול לקרוא מחשבות ולשלוט עליהם. אבל גם הגיס של לולו יכול לשלוט במחשבות, לא? שניהם יכולים לשלוט במחשבות של האדם האחר כדי שהאדם שנשלט יעשה מה שהם רוצים, לא? ואולי מאהו יכול לקרוא מחשבות פשוט כי ישלו גיס -בשתי העיניים-? אממ יכול להיות. אבל הבחנתי עוד משהו, שי-טצו אמרה לקראת סוף הפרק "מאהו... לחשוב שאתה באמת יצאת מהלב של בנאדם..." אולי זה יכול להיות שהגיס של מאהו ממש יכול לשלוט בלב של בנאדם אחר, בעוד הגיס של לולו יכול פשוט לתת פקודות פשוטות לאותו אדם? אבל עדיין, זה לא כלכך שונה אחד מהשני. אה. והסוף היה יפה 33> הם סיימו את לולו/שירלי בצורה טובה. נראה לי שלולו מחק פשוט את כל הזיכרון של שירלי שקשור בו. וטוב שכך [:

JeeChan

New member
פרק חזק ../images/Emo58.gif

הגעת האיש מצ'וביטס ועוד עם כוח ג'יס O: הייתה מפתיעה. ידעתי שלולו ימחוק לשירלי את הזיכרון, אבל לא חשבתי שזה יגיע לרמה של בלי לזכור אותו בכלל. נראה שמעכשיו לולו לא יילך יותר לבית הספר, וינטוש את זהות התלמיד רק כדי להיות זרו. והבחורה שניצלה הולכת לעשות צרות. הסדרה רק משתפרת מרגע לרגע :]

Hinamori

New member
מה, איזה אומו גרוע הוא,../images/Emo58.gif

מנשק כוסית ואז מוחק לה את הזכרון? O_ס [עזבו את זה שאני לא זוכרת איך היא נראתה בכלל ^^;] הוא בטח יהיה עם סוזאקו עכשיו %&$^#^@$&)^$%@!!!11

Noya Nyan

New member
../images/Emo58.gifמפתאום~

כי סוזאקו שייך ל~לויד-סאן%&$#$!!!! בסופו של דבר, לולו יהיה עם החתול ההוא, ארתור P: זה בדוק P:

JeeChan

New member
XD ../images/Emo58.gif

חנ את בכלל עוקבת אחרי האנימה O: ? הוא מחק לה אותו כי היא גילתה לגביי הזהות הסודית שלו ולא היה לו ברירה. אבל כה הוא אומו, הוא יכל למחוק רק חלק מהזיכרון, אז למה את הכול ~_~

למעלה