פרק 138 של טסובאסה~ D:

Ayelet chan

New member
פרק 138 של טסובאסה~ D:

*מחכה שייצא תרגום נורמלי ואיכות נורמלית* אבל זה יצאאא!!! וסאקורה/פאי זה אם/בת. XD

Fay Wood

New member
XDDD ../images/Emo58.gif~ ../images/Emo168.gif

זו רק אני, או שהפרק הזה היה, כזה, הפרק הקודם רק בהפוכה? י.י זה מתחיל לחזור על עצמו~ ואני לא יודעת אם לקרוא לקטעים של הפאיקורוגאנה גיאוניים או סתם פאנסרביסים. עכשיו זה רק לחכות שייצא התרגום. אני מאוד אתעצבן אם הפלאשבאק הזה ייתגלה כלא שווה משו י.י~

Yami no Kira

New member
../images/Emo58.gif *מתה* *-----,*

פאי נראה כ"כ שקסי בספלאש פייג' ! X3333 הגיע הזמן שקלו באמת יופיע XD שאורן האמיתי הוא יצור מסובך .___. זה עשה את זה עוד יותר מסובך עכשיו ;___; אני דורשת פרק הבא ;O; זה פלא הוגן למה הוא יוצא רק ב-10.1 ;O; למה שונן מאגזין רעים?! ;O; למה?! ;O; טוב חיכינו 3 שבועות, שבועיים לא יהרגו אותנו D: (או שכן Oס")

Kohaku

New member
../images/Emo210.gif מה?!?

מה סאקורה/פאי? איפה? מי? מו?? איך? למה?? תראו לי!

LoVe in Ron

New member
נננגג!!~ הפרק יצא ;; ../images/Emo58.gif

גמני רוצה דם של קורוגאנה לארוחת ערב!!~ X_____X" אבל איך פאי יכול לדבר וללקק בו זמנית? P: אפחד לא לימד אותו שלא מדברים בשעת הארוחה? >,,< הוא היה יכול להיחנק! ... במחשבה שנייה, אז קורורין היה עושה לו הנשמה מפה לפה. ס,ס O___O" אוה. שאורן האמיתי הזה מתחיל לעצבן תי |< ני מאוד מקווה שהוא מדבר על איזשהי סאקורה אחרת שנמצאת מהעולם שהוא בא אומשהו. כי אם הוא מדבר על הסאקורה שאנחנו מכירים~ שישכח מזה!! |< היא שייכת לשאורן השני!!#$$ לשאורן שהיא אוהבת!!!!@#% המפףף. פאי די מגניב עם קוקו, עין אחת, ופה מלא דם (של קורוגאנה) DD: ~ אשורה בטח לא יכיר אותו עכשיו. ~

..../images/Emo58.gif

.. סאקורה\פאי. .. . ------ היד של פאי בעמוד הראשון (לאחר הקאוור) נראה מוזר Oם ודעתי השתנתה תודות לעמוד הראשון שוב לפאי\קורו פי. תודה לאל! בעמוד השני אפשר לראות פתאום שלפאי מתאים שיער ארוך, ובעיקר...הלשון. *-* והזיכרון של סאקורה כל כך חמוד. ;; יחי קלאו ריד! התגעגתי לקטעים של הזיכרון, זה תמיד עושה טוב. רק שזה היה די מפחיד מה קרה בסוף. ם: ושאורן אימו כזה חמוד לפתע! לשמחתי גם סגנון הציור התייצב. העולם בהם הם נמצאים נורא מעניין. אני מקווה שיתנו לנו עוד מידע עליו. איזה פרק נחמד D:

Hinamori

New member
האאאאאאאאאאאא ^__^../images/Emo58.gif

איזה פרק נהדרררר 3333333> הקורופאיייייייייייייייייייייייי 333333333333333333> ופאי נלחםםםםםםםםםםם 33333333333> וקטע עם סאקורה שלא רציתי לזרוק עליה משהו בווווו [אפילו שלא הבנתי את הסוף... י.י] 33333333333333333333333333333333333333333333333> אהבתי נורא. חוץ מאת התמונה. אמא של קלאמפ סאקורה\פאי.

Fay Wood

New member
סוף סוף O_ס ../images/Emo58.gif ../images/Emo168.gif

מסבירים דברים. X__x אז. רק שנייה. קלו ידע הכל. זה היה צפוי, אבל. עדיין. והוא דיבר לשאורן האמיתי דרך השאורןכפיל. X__X השאורןהאמיתי בעצם בחר את הגורל הזה של להיות תקוע בתוך צנצנת זכוכית ולראות הכל דרך העין של שאורןכפיל. אבל.. למה הוא רוצה להגן על סאקורה? הוא הרי לא הכיר אותה עדיין. סאקורה הכירה את שאורןכפיל רק אחרי, כשפוג'יטאקה בא לקלו-קאנטרי כדי לחקור את החורבות. אז מה הקשר? X_X רק שזה לא יהיה ה"סיפרו לו על הילדה הזאת כשהוא היה קטן שבלהבלה הרבה דברים תלויים בה בלהבלה תגן עליה!!11", אחרת אני אתעצבן. ._. ומזתומרת הוא בחר בגורל הזה? מה לעזאזל קרה שם עם פיי וונג ושיט? אר, אני לא אוהבת חורים בעלילה ._. ואני תוהה מי זה הבנאדם החשוב של קלו~
וסאקורה ממשיכה לעצבן אותי~ והפרק הבא ב-10.1. ררר, זונות >____>

Ayelet chan

New member
את באקה, נה-צ'אן. XD ../images/Emo58.gif

לא הבנת את הקטע ששאורן!אימואמיתי ראה את מה ששאורן!כפרעליוכפיל ראה, דרך העין הימנית של שאורן!כפיל? (אני חושבת שהוא גם שלט במחשבות שלו~ ושעכשיו פיי וונג שולט בו~)

Fay Wood

New member
את זה הבנתי ../images/Emo12.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo168.gif

לא הבנתי למה שאורןאמיתי רצה להגן על סאקורה. למרות שהוא לא הכיר אותה. עדיין. י.י

Ayelet chan

New member
הוא כן מכיר אותה!

הוא ראה הכל דרך שאורן. הוא מכיר אותה כמו ששאורן מכיר אותה. 3:

Ayelet chan

New member
../images/Emo58.gif מעליי וגם כאן. 3:

התכוונתי שאורן!אמיתי ראה דרך הכפיל~

../images/Emo15.gif הימור פרוע שזה יהיה איזה

יוקו/קלאו. אני מתכוונת, היא קוראת לו בשמות חיבה! ואני מתערבת שיש איזושהו קשר בין העין האבודה של ווטאטנוקי למה שקורה פה!

למעלה