פרק 136

t a i

New member
פרק 136../images/Emo58.gif../images/Emo105.gif

מה אף אחד עוד לא ראה?? אז.... ממזמן כבר לא היה פרק כזה עם אווירה כיפית והכל....... היה נחמד... סאקורה השתנתה קצת.... אבל... מה עשו לארו סאנין!!!!!!! הוא בכלל לא דומה לעצמו!!!! ורוב הבעות הפנים שהוא עשה בכלל לא מתאימים לו...... איפה ארו סאנין הישן והטוב
.. אבל הוא עדיין היה חמוד ^^

t a i

New member
ועוד כמה סקרינשוטים....

תראו איך שהוא לא דומה לעצמו?!!! או שזו רק אני??

Psychich

New member
יש הסבר פשוט../images/Emo70.gif

אין לו את מגן המצח. בגלל זה השיער שלו שונה, והוא נראה מוזר. זה קרה לי בפרק 79, כשהוא פגע בגאארה.

dsol

New member
אני מוריד עכשיו ....ו......

ריי !! אולי תעשי כבר אייסי/מסנג'ר ?

t a i

New member
יש לי שתי סיבות טובות לא לעשות.....

אחת..... אין לי מחשב נורמאלי.... כן לפני חודש קנו לי חדש אבל אבא התעצבן שאני כל הזמן על המחשב ולקח אותו ><"... אז עכשיו אני עם המחשב הישן שבקושי עובד.... והסיבה השנייה.... אני פשוט לא התחבר... כבר היה לי אייסיקיו ואני בכלל לא השתמשתי בו....... אני לא בןאדם של לכתוב הרבה....

dsol

New member
יאאאאא

אילו תירוצים ! מחשב זה לא בעיה... גם מה שיש לי עכשיו בקושי זז ואני עדיין עם אייסי ומסנג'ר... ואם תתחברי יותר את תהפכי לאחת כזו שכותבת. את פשוט תתרגלי

Kakashi Sensei

New member
לדעתי זה פרק מיותר, בדיוק כמו הסאגה

שעומדת להתחיל, ממה שהבנתי זה הולך להיות פילר די ארוך...

SaidinsTaint

New member
גם פילר

גם טיפשי, וגם באיכות אנימציה שלא נראתה כדוגמתה מאז ההתמודדות של סאסקה וגאררא.... הכי גרוע ב"קפיצות" שלהם בעצים.. אבל הבעות הפנים כל הפרק פשוט אסון >_< במיוחד סאקורה שכל הפרצוף שלה מסתדר מחדש כשהיא מנסה לעשות הבעה... לפחות הפילר של בליץ' השבוע (מה זה קונספירציה?!) היה לו ביסוס בקומיקס והיה מצחיק...

Galmon

New member
היה פילר די מבדר!^__^

משום מה זה היה נראה כאילו הדמויות לא מתנהגות לפי האופי שלהן..... אבל בכל זאת ג'יראיה היה מצחיק... ושמתם לב שהשומרי ראש שרדפו אחריהם זה אותם חבר'ה שגאטו שכר בסאגה של זאבוזה?.... מצטער שאין לי תמונה זמינה...>< קסו מובי מייקר לא מתפעל....

למעלה