זיפזפתי לשניה |כדורגל| תודה
J Jason2 New member 27/6/13 #41 פניאל הזה לא מזכיר לכם את לוט מזוהי סדום? בטח גם חוטף כאפות. צריך להגיד לכל הזוגות שאנשים לא ממש מאושרים שם, זה שהם מחייכים למצלמות לא אומר שהם מחייכים כל יום. אתם שם לחצי יום אל תנסו אפילו להבין איך חיים שם.
פניאל הזה לא מזכיר לכם את לוט מזוהי סדום? בטח גם חוטף כאפות. צריך להגיד לכל הזוגות שאנשים לא ממש מאושרים שם, זה שהם מחייכים למצלמות לא אומר שהם מחייכים כל יום. אתם שם לחצי יום אל תנסו אפילו להבין איך חיים שם.
N ny22 New member מנהל 27/6/13 #43 סתם מסקרנות, יצא לך להיות שם? או לחיות שם לתקופה כלשהי? אני בטוח שיש אנשים שטוב להם ואנשים שפחות.
J Jason2 New member 27/6/13 #46 לא יצא לי אבל אני לא מחליט שאנשים מאושרים שם במיוחד לאור מה שקורה שם היום. אי אפשר להחליט שבגלל שהם לא מכירים משהו אחר החיים שלהם דבש.
לא יצא לי אבל אני לא מחליט שאנשים מאושרים שם במיוחד לאור מה שקורה שם היום. אי אפשר להחליט שבגלל שהם לא מכירים משהו אחר החיים שלהם דבש.
ש שועל הדיסקו New member 27/6/13 #53 ישששששש גם הסגולות הבקיעו גווווול אבל יש לשועל תחושה שהן אלה שקיבלו פרסה
ש שועל הדיסקו New member 27/6/13 #69 זה גם נכון. ובגלל זה תמיד השועל חשש להן כי הן היו הפייבוריטיות של השועל.
א אלטרנטיבי3 New member 28/6/13 #128 נכון.וכל הזמן הגיעו אחרונות וקבלו גלגלי הצלה בדמות קטע מרוץ ללא הדחה ושאר בולשיט. כי כשההפקה רוצה להשאיר מישהו, היא תשאיר.
נכון.וכל הזמן הגיעו אחרונות וקבלו גלגלי הצלה בדמות קטע מרוץ ללא הדחה ושאר בולשיט. כי כשההפקה רוצה להשאיר מישהו, היא תשאיר.
ג גםצופה Member מנהל 28/6/13 #129 יש רק שתי קטעי הדחה... כך שזה לא כל הזמן שהן קיבלו 'גלגלי הצלה'... ונדמה לי שבכרטיס החזרה היה להן את זה רק פעם אחת. קרו כל מיני דברים שגרמו להן להתקדם בסוף....
יש רק שתי קטעי הדחה... כך שזה לא כל הזמן שהן קיבלו 'גלגלי הצלה'... ונדמה לי שבכרטיס החזרה היה להן את זה רק פעם אחת. קרו כל מיני דברים שגרמו להן להתקדם בסוף....
X X יו יו S New member 27/6/13 #94 אם אני לא טועה ליאור ומור מעיין ובת אל אלו בטוח ונראה לי שגם דויד ואלירן כי קובי טליה אלירן איציק דבי ודנה ושימי ויסמין שמו למעיין ובת אל ואני כמעט בטוחה ב100 אחוז שרומי וקורל שמו לדוכסים למרות שהיום הראו שלהם ריק אני פשוט זוכרת אותן שמים לזוג חזק
אם אני לא טועה ליאור ומור מעיין ובת אל אלו בטוח ונראה לי שגם דויד ואלירן כי קובי טליה אלירן איציק דבי ודנה ושימי ויסמין שמו למעיין ובת אל ואני כמעט בטוחה ב100 אחוז שרומי וקורל שמו לדוכסים למרות שהיום הראו שלהם ריק אני פשוט זוכרת אותן שמים לזוג חזק
C choco2602 New member 27/6/13 #99 הן שמו לקובי וטליה אם אני זוכרת נכון הן אמרו שגם ככה אף אחד לא יצביע להם אז הם לא יעשו סיבוב פרסה. זה היה השיקול..
הן שמו לקובי וטליה אם אני זוכרת נכון הן אמרו שגם ככה אף אחד לא יצביע להם אז הם לא יעשו סיבוב פרסה. זה היה השיקול..