פרק 13 (האמיתי הפעם):

fluppster

New member
פרק 13 (האמיתי הפעם):

שמתי את שלושת הפרקים האחרונים, כי הסיפור כבר ארוך מדי. אוי, אני חולה על רון והרמיוני! ועל הארי וג´יני! אהבה זה דבר כזה כיף.....
חן נ.ב מי שחושב שזה קיטשי- אני יודעת! אני חולה על קיטשיות! Hail the kitch!!!!!!

כפי שאמרתי לך אקסלנטו איכס הארי עם

גיני אני לא יכול ולא יודע למה בא לי להקיא
איזו טלנובלה אני אהייה הקריין מה יקרה לציפורי האהבה שלנו גלו בפרק הבא של מרקו לא של עלילות האהבה של הוגוורטס... כאן דורותי מקנזס קנזס.... חיחי

העצלנית

New member
בעעעעעעעעעעעעעעעעע

קיטש במיטבו. אבל אני פאקינג (סליחה) אוהבת את מה שקורה שם בדיוק לפי התוכנית שלי של הזוגות. מעולה

fluppster

New member
יש לי רעיון....

אתם חושבים שכדאי לי לשנות את השם מ"הארי והשנה האחרונה" ל"Harry´s Crick?". יש לי הרגשה שזה יהיה יותר הולם.....
חן

Skiter

New member
חן!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo13.gif

יו עכשיו שקראתי את הסיפור שלך חשבתי שנאי קורא הארי פוטר 7!!1 זה נפלא זה יפה ואם זה היה באנגלית וג´יי קיי הייתה קוראת את זה על בטוח היא הייתה לוקחת את הסיפור ומפרסמת אותו וא יהיה כתוב גקר על העטיפה יהיה כתוב גקר וחן (ושם המפשחה שלך כמובן) זה יפיפה

fluppster

New member
יו, את יודעת מה?

בדיוק לפני כמה ימים פינטזתי שג´יי קיי רולינג קוראת את הסיפור שלי בתרגום לאנגלית ומחליטה להיעזר בי לכתיבת הספר השביעי! ואז השם שלי גם מופיע על הספר ואני מקבלת מיליונים! אוף, חלומות מתוקים....
אילו רק הייתי קוסמת, הייתי עושה שזה יתגשם....
חן

Skiter

New member
האם האם האם

בפעם השניה אני אומר שאני בן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *הולך לאזור האינתיפדה לאסוף אבנים כדי לסקול את חן בעצם לא נוותר שקודם תסיים את הסיפר אחר כך*

fluppster

New member
אופס....

דווקא ידעתי שאתה בן, אבל כשכתבתי את התגובה שכחתי למי אני כותבת אותה, אז התבלבלתי.
ואני דווקא כן זוכרת שאתה בן!!!!!! חן

Skiter

New member
נסלח ונשכח..

ונאי אחזור במילתי אם תפסיקי לכתוב את החביתה שלך ונאמר את זה ככה: יהיו לי אבנים ואני אדע איך להשתמש בהן..

Unbreakable

New member
בהתחלה זה

בהתחלה הייתי בטוח שזה פאנפיק מצוין עכשיו אני די באמצע וזה נהיה כל כך קיטצ´י שאפשר למות זה לא טלנובלה אני מצטער "הוא הארי יצאתי איתך רק כדי להחזיר לך על מותר של סדריק" give me a brak בהתחלה הייתי בטוח שאת סופרת מצוינת עכשיו רואים שאת רואה לגעת באושר ;))))) את סופרת טובה רק תפסיקי עם כל הבולשיט הזה :\

fluppster

New member
אני לא רואה לגעת באושר!!!!!!!!!!!!!

אני שונאת טלנובלות!!!!!!!!!! אבל מה שכן, אני נורא נורא אוהבת קיטשיות. ופה אני גם פונה למוגליג מסכן- מה הבעיה שלכם? אני אוהבת קיטשיות, זה הפאנפיק שלי, ולכן אני אכתוב בו מה שאני רוצה! אם אתם לא סובלים קיטשיות, אל תקראו! אני לא מכוונת לכם אקדח לראש ואומרת לכם: "תקראו!" ולכל היתר- תודה! עכשיו כשסוף סוף כתבתי את שני הפרקים שרציתי שיתמקדו בסיפורי האהבה (פרקים 12-13) אני יכולה להתפנות לכתוב את המשך העלילה. תודה!!! חן

לחן!!!!!!!!!!

אולי סוף סוף תסיקי מסקנה מכל התגובות שכל האהבה הזאת סתם תקועה וגורמת לז להראות קיטשי בצורה מוגזמת אני כבר יעצתי לך את זה בהתחלה!!!!!!!!!!

LuNaTiC

New member
באמת די...

היא הבינה בפעם הראשונה שאתה לא בעד הקיטשיות והרומנטיות... ואני אומרת - חכה שתראה איך עשיתי את דראקו בפאנפיק שלי וישר תצית אותי או משהו... אבל.. אתה יודע, שבהוגוורטס קורים עוד דברים חוץ מענייני וולדי וכאלה... למשל.. הרמיוני סובלת מכל מיני תופעות שבאות עם הגיל וגם עם העובדה שהחברים הכי טובים שלה מזניחים אותה:(((( ואז דראקו שלי בא והוא עוזר לה, כי.. אתה יודע, הוא לא באמת רע.. הוא לא.. :))))

פוקיייי!!

דראקו חמוד! המ...אני לא ממש אוהבת קיטשיות....הפיק שלי נהיה נורא קיטשי אבל זה בצחוק והכל...המ..הוא יותר מידי קיטשי... קיטשיות רוקס! נייהאהאהאהאהאאאאאא!!! המ...עדיין לא קראתי את הפרק ה13...אני מקווה שבקרוב יתפנה לי זמן...! -ליאת-

S.Riddle

New member
למוגלג מסכן!

איך אתה אומר דבר כזה? לפי מה שראיתי הרובממש התלהבו מזה, ואם אתה לא אז תדבר בשם עצמך ולא בשם אנשים אחרים. ולחן- ממש יפה! אני שמחה שסוף סוף זה הגיע, ועכשיו רק צריך לחכות שמשהו רע יקרה והסיפור יהיה מושלם סוף-סוף! ^_^ ^^לירון שחולה על הסיפור של חן ומזריקה אותו לוריד^^

S.tal

New member
יפה!

יפה! זה באמת קצת קיטשי..., אבל זה יפה! ותמיד ידעתי שצ´ו מגעילה....! טל, t@l

למעלה