פרק 12!

רולדההה

New member
פרק 12!

קצר, אני יודעת, לכן תקבלו גם פרק 13. פרק 12: כאשר פקחתי את עיני היה כבר בוקר. ראשי היה מונח על זרועו של אורלוק, שנחר אותה שעה במיטה. מיהרתי לקום. הבטתי בו, זרועותיו תופסות שלושה רבעים מהמיטה, עיניו עצומות ושערו השחור הארוך פזור על הכרים. "לפחות הוא ישן טוב..." מלמלתי בשקט, ממהרת להתלבש לפני שיתעורר. לאחר שהייתי מוכנה ירדתי לאכול ארוחת בוקר. אורלוק פתח את עיניו והביט מסביבו. הוא היה לבד בחדר. ליאנה כבר כנראה הלכה לאכול. הוא הקים את עצמו מהמיטה בחוסר רצון ופנה להתלבש, מהרהר בטוב ליבה של הנסיכה. "גם כן טובת לב, לקחה לי את השמיכה כל הלילה..." כאשר נכנס אורלוק לתוך החדר כבר הייתי באמצע ספל התה (הסיני) השני שלי. הוא התיישב מולי והתחיל לערום גבינות על הצלחת שלו (מן משטח חמר שנפטה הביאה לו) נראה היה לי שהוא נמנע מלהביט בי. טוב, לא היה לי כל כך איכפת שהוא מתעלם ממני, גם לזה כבר הייתי רגילה. סיימתי את התה שלי ופניתי ללכת לשיעור עם נפטה. לאור העובדה שהייתי ממש טובה בחרב וממש גרועה בריפוי, בוטלו כל השיעורים שלי עם פא יאי (הוא לא ממש שמח מזה, הוא אמר שיהיה לו משעמם עכשיו, כשאנחנו לא נלחמים אחד עם השני) איחלתי בוקר טוב לאורלוק, הנפש החיה היחידה בחדר, והוא ניאות להרים את מבטו אלי, כאילו מבחין בפעם הראשונה שאני שם, אבל עדיין מתעלם ממני. "אתה יודע, אתה יכול להיות נחמד יותר" אמרתי. "יכולתי להיות נחמד יותר אם מישהו לא היה גונב לי את השמיכה באמצע הלילה." הוא אמר בציניות. "זו השמיכה שלי, אם היה לך כל כך רע במיטה שלי יכולת לחזור למזרון שלך!" אמרתי בכעס. בחיים שלי לא היה לי שיעור כל כך גרוע כמו השיעור של היום. ישבתי על התחת עד הלילה במטרה לרפא את היד של נפטה, ניסיונות שעלו בתוהו.

רולדההה

New member
פרק 13.....

פרק 13: באותו לילה נכנסתי למיטה כשתחושה שמשהו רע הולך לקרות מקננת בלבי, תוך כדי צעקות אורלוק שיזכור להביא את השמיכה שלו איתו. כאשר כיביתי לבסוף את הנרות (אורלוק היכה אותי עם כרית כשקראתי לו אידיוט) שמעתי את אורלוק משמיע אנחה. הסתובבתי לצד השני, מנסה להיזכר למה בכלל הרשיתי לו לישון במיטה. לקח לי המון זמן להרדם, משתי סיבות עיקריות: 1. התחושה הזאת שמשהו רע הולך לקרות עוד קיננה בי 2. אורלוק נחר ממש בקול רם, עד שכבר חשבתי לחנוק אותו עם כרית. פיהקתי, מרגישה את עיניי נעצמות אט אט, וראשי נח על הכרית. פתאום הייתי בתוך כפר שלא ראיתי מימי. והכפר בער. נראה כאילו מלחמה התנהלה שם, עם המון חיילים לבושי שריונות שירו חצים בוערים בבתי הכפר, ונשים היסטריות מחזיקות בידיהם ילדים קטנים ומלוכלכים מפייח וצורחים במלוא גרונם הקטן. הסתובבתי ברחבי הכפר בכותנת הדקה שלי, קופאת מקור ומאימה, מחבקת את עצמי כדי להגן עליי מפני הזוועה, מביטה בחיילם רומסים את התרנגולות, ופורצים לבתים, שומעת את צרחות הפחד של אנשי הכפר, מביטה בגופות הגברים מלאות הדם. אישה אחת הייתה שרועה על האדמה, בוכה על גופת נער צעיר ויפה, שערו החום פזור סביבו ועיניו הירוקות היו קפואות. בנה. עצרתי.מביטה באנדרלמוסיה המוחלטת שסביבי, הרוח הקפואה חותכת בעורי, שערי וכותנתי מתנופפים ברוח, ושמעתי שום דבר מלבד דממה, אוטמת את אוזני לקולות הצרחה של האנשים. ילד קטן, לא יותר מבן ארבע, הסתובב בלא מבוגר, מבולבל, מביט בתוהו ובוהו שהתרחש סביבו, מפוחד מכדי לבכות. התקרבתי אליו, שולחת את ידי כדי לתפוס אותו, מופתעת מהאנושיות שבי. ידי עברה דרכו, ואז הבנתי, אני חולמת. לפתע שמעתי דהרת סוס. מולי ומול הילד הקטן נעמד סוס שחור גדול, ועליו גבר גבוה ובעל שער שחור, עיניו הירוקות כחולות צוחקות. הוא הביט בילד הקטן, שולף את חרבו וקופץ מעל סוסו בחינניות. לפתע זה היכה בי. הוא צוחק בגלל מה שקורה, הוא אחראי לזה! הוא התקרב לילד הקטן וחיוך רצחני על פניו. אורלוק התעורר בבהלה למשמע צעקותיה של לי. "עזוב אותו! הוא רק ילד...הנח לו!" היא צעקה מתוך חלום. הוא הסתובב והביט על לי בחשש. פניה היו מכוסות זעה קרה והיא נראתה נסערת מאוד. "ליאנה? תתעוררי! הכל בסדר!" הוא טלטל אותה בכתפיה, אך לי לא התעוררה. הגבר שחור השער וירוק העיניים התקרב אל הילד בצעד מהיר, מניף את חרבו וצוחק צחוק מרושע. נעמדתי מולו, חוצצת בינו ובין הילד הקטן. "עזוב אותו!-קראתי בזעם מהול בפחד-הוא רק ילד...הנח לו!" הגבר שחור השער התעלם ממני, כנראה לא ראה שאני שם, ועבר דרכי, מניף את חרבו. "לאאאאא!" צרחתי בבכי כאשר הוא הכניס את חרבו ישר בבטנו של הילד הקטן, תכול העיניים. התעוררתי, נאנקת בפחד, חיוורת כמו המוות, מתנשמת ודמעות זולגות על פניי. "לי, מה קרה?!" צעק אורלוק. לא רציתי לדבר. קברתי את פניי בחזהו החם, והוא חיבק אותי בחוזקה, מלטף את שערי. "אורלוק..." אמרתי ברעד, מביטה בעיניו הכחולות אפורות. "לקאיטון הזה...יש לו שער שחור ועיניים ירוקות כחולות כאלו?" שאלתי בחשש. אורלוק עצר את ידיו, מביט בפחד ב-לי. "איך את יודעת?" פתחתי את פי ברעד, מכריחה את עצמי לדבר. "אני חושבת שכרגע היה לי חיזיון."

yaaronet bloom

New member
רולי!!!!

לא איכפת לך שאני קוראת לך רולי נכון?! תקשיבי אני לא יכולה לקרוא את הסיפורים שלך בפורום אז אם תוכלי לשים דף וורד זה יהיה טוב...

מהממם../images/Emo70.gif מדהים../images/Emo70.gif

פנטסטי
חיחי
ממש ממש אהבתי את הפרקים האלה!!! אבל למה שתי פרקים קצרים כל כך ולא אולי פרק אחד ארוך קצת יותר?
בכל מקרה, שיפורים מעוליםםםםםם וממש אהבתי את התיאורים, הרגשות ובכלל הכתיבה!!! והסיפור-מעניין ומדהים!!!!!

Sweet 6teen

New member
../images/Emo124.gif מעולה!!!!!!!

ממש אהבתי את זה! נכנסתי לסיפור ונסחפתי עם הרגשות... כולי צמרמורות עכשיו! זה מצוין! אחלה תיאור רגשות, ומקום. כתוב טוב! הנהתי מאוד! רוצה המשך!!!!!

noabloom

New member
עוד לא קראתי אני יקרא רק אחרי המגן

ביום חמישי או שישי כי בערב אני בטרויה(ייייייייששששששששששששששששש) וקראת את מה שכתבתי לך אז במכתב כזה?

yaaronet bloom

New member
מהמם!! מדהים!!! אהבתי!!!!

אני עוקבת אחרי הסיפורים שלך אני חושבת אני חושבת שזה הסיפור היחיד שאני באמת עוקבת אחריו אני מתה על הסגנון ועל העלילה...המשיכי ככה...

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifמאוד יפה!

יש שיפור, אהבתי
קבלי ח'ח
עכשיו, כשאת מתארת דברים שונים בין שני זווויות הראייה שלך זה באמת נעשה יותר הגיוני (בעייני..). בהצלחה בהמשך

iloveo

New member
../images/Emo95.gifוואאו!! זה ממש מהמם!!../images/Emo42.gif

וגם זה ממש מעניין...

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifאמ..מה???.....

לא פשוט, אני לומדת יותר מדי מתמטיקה עם מלכה זה משפיע
שתי זוויות. לא שני

נצל"ש- ../images/Emo41.gifפרק שני בסיפור שלי!../images/Emo41.gif

ממש ממש ממששששששש מצטערת שאני מנצל"שת את זה על הסיפור שלך, אבל פשוט אני לא רוצה לפתוח עוד שירשור של סיפורים... כי מנסיון אישי זה מאוד מלחיץ אח"כ לכל אלה שעדיין לא נכנסו לפורום, לראות איזה חמש נושאים חדשים עם פרקים חדשים לסיפור מאשר כשזה באותו שירשור..
ועכשיו מספיק עם ההתפלספויות שלי... הנה הפרק השני!! אין לי ממש שם לסיפור עדיין.. אבל אולי אני אחשוב בקרוב על אחד..
תהנו!! (ושיפורים, שוב יתקבלו בברכה!!) נ.ב. קטן
שיניתי משהו בפרק הראשון, ככה שכדי לראות את השינוי אפשר לפתוח את הקובץ וורד שצירפתי ששם יש את כל הסיפור מההתחלה עד הסוף הנוכחי..
ולסיפור: בסופו של דבר, הלכנו לאיזה בית קפה מקומי שהיה פתוח. הרי כמה מקומות יכולים להיות כבר פתוחים ב-1:00 בלילה? הזמנתי כוס קפה, כדי שאני אתעורר קצת. כבר התחלתי להרגיש שכל מה שקרה לי הלילה הוא רק איזה חלום מוזר ומפחיד, ושעוד מעט אני אתעורר ואצחק עליו. הרי כבר קרה לי כמה פעמים שהיו לי חלומות כאלה שהרגישו אמיתיים ותוך כדי, הייתה לי הרגשה שזה רק חלום. גם בסוף באמת התעוררתי, לכן קיוויתי שזה קורה לי שוב. "אז, לוק..." אמרתי את שמו באי נוחות קלה, "מה בדיוק אתה רוצה לספר לי בקשר לדברים האלו שקרו לי? ומי אתה בכלל?" "יסמין... האם אי-פעם חשבת קצת על מיקומך בעולם?" שאל אותי לוק, באותה צורה מוזרה כאילו כבר ידע את התשובה לשאלתו. השאלה שלו באה אליי קצת בהפתעה. אך פעם לא חשבתי באמת על כזה דבר. וכשחשבתי על זה התשובה הרגילה שלי תמיד הייתה "התפקיד שלי בעולם הוא פשוט להיות בו" ולא יותר מזה. עכשיו גם התחלתי להיזכר בשיר האחרון ששרה הקריאה לי. לא ממש הקשבתי לו אז, אבל עכשיו הוא התחיל לחזור אליי במהירות. "אתה רוצה לומר ש... יש לי איזה תפקיד כלשהו בעולם הזה?" שאלתי אותו בחוסר בטחון. "בוודאי שיש לך תפקיד. לכל אחד יש תפקיד כלשהו... (עכשיו זה הזכיר לי אפילו יותר את השיר של שרה) אבל אני מנסה לומר שלך יש תפקיד מסוים, מאוד מיוחד." "ואיזה תפקיד כבר אתה אומר שיש לי?" שאלתי בקוצר רוח. "יש לך יכולת מיוחדת..." הוא הסתכל לצדדים, לראות שאף אחד לא מצותת לנו, "לעזור לאנשים." "יכולת מיוחדת?" צחקתי. פשוט אני מעולם לא הייתי מהאלה שעזרו לאנשים. לא כי אני שונאת לעזור, או שלא אכפת לי מאחרים. אלא שפשוט אני לא כשרונית בזה. זאת לא אחת מהתכונות שלי, להתערב בדברים של אחרים ולנסות לעזור להם. וגם כשאני מנסה, זה לא הכי מצליח לי... "ובמה זה קשור אל הצרחות, הפרצופים וההזיות שיש לי?" הוספתי. "דבר ראשון, זאת לא הייתה הזיה, זאת הייתה אחת מצורות ההתקשרות של האחרים." הוא עצר לרגע, ואני בהיתי בו באי הבנה. "דבר שני, אני אומר שיש לך יכולת מיוחדת לעזור לאנשים בכך שאת יכולה לתקשר עם-" "רגע, תן לי לנחש," חתכתי אותו, "אנשים מתים?" גיחכתי. אבל אז, כשראיתי את הבעת פניו של לוק, הבנתי שהוא היה רציני. "תקשיב, אני לא יודעת מי אתה, אבל חייב להיות הסבר קצת יותר טוב לשטויות שאני מדמיינת מאשר שאני יכולה לדבר עם אנשים מתים!" "איזה הסבר למשל?" הוא שאל אותי. מנסה לגרום לי לראות שהוא צודק. "ש... אני חולמת, אני הוזה, אני חולת נפש-" "טוב, הבנתי לאן את חותרת. אבל אני לא צוחק איתך!" הוא נשמע כבר נואש. "בסדר... אז נניח שאני מאמינה לך. מי אתה ומה התפקיד שלך בכל זה?" הייתה שתיקה קצרה, אבל אז נראה שהוא מצא מה לומר לי. "כמו שאמרתי לך, קוראים לי לוק. כל חיי אומנתי בעצם ליום הזה. ליום שבו אני אחנוך אותך ליכולות שלך. נשלחתי ע"י המועצה העליונה (כשהוא אמר "המועצה" חשבתי לרגע על המועצה מ"באפי") בשביל לבשר לך על היכולות האלו. חשבתי שזה יקרה קצת יותר מאוחר, אבל כנראה שעכשיו זה כבר הזמן." "האם אתה גם תלמד אותי להשתמש ב-יכולות האלה?" "אני אלמד אותך את כל מה שתצטרכי לדעת ואז אעזוב אותך לנפשך." הוא אמר. הייתי מאוד מבולבלת ממה שהוא עכשיו אמר לי. כל זה נשמע כל-כך מגוחך, עם זאת הגיוני. הרגשתי איפה שהוא בתוכי, שהכל באמת נועד להיות כך ושזה מה שאני צריכה לעשות. אבל אז, כשהרהרתי על זה שוב, לא יכולתי להפסיק לחשוב שכל זה, זה איזה בדיחה או חלום-הבעיה היחידה הייתה, שלא התעוררתי ממנו. "אז..." אמרתי בהיסוס, ולוק פשוט הסתכל עליי, מחכה לשמוע תשובה, "למה אתה מחכה? תלמד אותי כבר!" לוק צחק. "מה?" לא הבנתי. "יסמין... זה לא כל כך פשוט..." הוא חייך והסתכל לי ישר בעיניים. עכשיו יכלתי לראות שהן היו חומות כהות. נעימות כל כך... הרגשתי שאני מסמיקה קצת, אז מהר שמתי את ידי על לחיי כאילו אני פשוט עייפה ומנסה להחזיק את עצמי. "הסימנים מראים שאת כבר מוכנה. אבל זה יגיע אלייך כשזה יגיע אלייך! אני רק צריך ללמד אותך על עולם המתים הזה שאת לא מכירה, כדי שתהיי מוכנה." "אבל מוכנה למה?! מה אני אמורה לעשות?" שאלתי, כשכל השאלות מציפות את ראשי שוב. "פעם הבאה שיתקשרו איתך, תודיעי לי, ואני אומר לך מה את צריכה לעשות." הוא נאנח. "בסדר..." רטנתי, "אז אפשר כבר ללכת?" "תעשי כרצונך." הוא אמר בג'נטלמניות.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהמשך..../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

קמתי והלכתי הביתה. בדרך עברתי ליד המועדון ונזכרתי בשרה. שכחתי ממנה לגמרי, ועכשיו רק חשבתי על זה שהשארתי אותה שם לבד. וכמו שאמרתי, אני מאוד פרנואידית לגבי הדברים האלו. הסתכלתי על השעון והשעה הייתה כבר 1:45. קיוויתי שאולי היא עדיין נמצאת שם אז נכנסתי. ראיתי כמה פרצופים מוכרים שראו את התקרית שלי מקודם, אבל למזלי הם לא שמו לב אליי בכלל. כעבור עשר דקות שחיפשתי את שרה לא מצאתי אותה עדיין ואבדתי תקווה. חזרתי הביתה ממורמרת וחושבת על כל הלילה הזה שעברתי. חשבתי על מה ששרה בטח חושבת עליי – כועסת על שעזבתי אותה במועדון, ואולי גם מפחדת מהדברים המוזרים שקרו לי. חשבתי גם על לוק, והדברים המצחיקים שהוא אמר לי. על כל ה... יכולות האלה שאמורות להיות לי. עדיין לא ידעתי מה לחשוב על זה למען האמת. נכנסתי למיטה עם כל המחשבות האלו ונרדמתי. באמצע הלילה התעוררתי כי החלון בחדרי היה פתוח והייתה רוח פרצים שהקפיאה אותי. בלי לפתוח את האור, כי הייתי עייפה מדי, קמתי והלכתי אל החלון. ניגשתי אל החלון כדי לסגור אותו וראיתי את הפרצוף שוב! את האמת, יכולתי לראות את כל הנער עכשיו, והוא היה הרבה יותר קרוב אליי. הייתה לו את אותה ההבעה כמו מלפני זה והוא נראה אפילו יותר מפוחד. בחוץ, נדמה היה שהייתה סופת ברקים, ורוח חזקה העיפה עלים לכל הכיוונים באוויר. הנער לבש מכנסיים שחורים וחולצה לבנה, קרועה ומטונפת מבוץ. פניו-הם נראו כאילו היו בהם סדקים והם היו חיוורים. הנער פשוט עמד שם והסתכל עליי, כשעלים עפים מסביבו. ואני, עמדתי מול החלון, מאובנת, לא יכולה לזוז. "עזרי לי!" הוא קרא בקול חסר אונים. קפצתי קצת אחורה מרוב בהלה. הרגשתי שמישהו מתקרב מאחורי, ולא יכלתי לזוז. שמעתי את נשימותיו, והוא התקרב אליי יותר ויותר. הוא לפט את ידיו סביב צווארי והתקשתי לנשום. נאבקתי בידיו של האיש וניסיתי לשחרר את אחיזתם אך ללא הצלחה. רציתי לצרוח, אך משום שנחנקתי לא יכלתי. בסוף הצלחתי לשחרר יד אחת מצווארי אך היד ניסתה לחזור. החזקתי את היד של האיש ונגסתי בה חזק. אההההההההההה!! שמעתי את אותה צרחה מהמועדון. דם החל לנטוף מהיד של האיש והוא התחיל לשחרר את אחיזתו ממני, אך מיד לאחר מכן הוא החזיר את שתי ידיו אל צווארי והמשיך לחנוך אותי. הרגשתי את הדם נמרח לי על הצוואר והוא לא הפסיק לנטוף מידו של האיש. הסתכלתי אל החלון והנער עדיין היה שם, עם אותו מבט מפוחד, והוא הסתכל עליי, כאילו כלום לא קורה, בזמן שאני נחנקת. הרגשתי שאני הולכת למות כי לא יכלתי לנשום.. לאט לאט הכל נהפך לשחור. והסערה שמבחוץ התחלה להישמע יותר ויותר רחוקה. טראאאח!! נשמע קול של ניפוץ זכוכית. פתחתי את עיניי וראיתי שאני במיטתי. הסתכלתי סביבי אל החדר וכבר היה אור. היה זה בוקר. קמתי מהמיטה, והרגשתי כאב עז מסביב לצווארי. חשבתי על החלום הזה שחלמתי, יותר נכון סיוט. הוא היה כל כך מפחיד ואמיתי. ניסיתי להיזכר, מה היה חלום ומה לא. האם כל האירועים מאתמול בלילה היו חלום, או שרק האירוע האחרון עם הנער? ואם רק האירוע האחרון עם הנער-האם אני באמת יכולה לתקשר עם אנשים מתים?! הייתי בדרכי לשירותים, כדי לצחצח שיניים. כשחשבתי על מה שלוק, או מי שזה לא יהיה אמר לי וחייכתי, כי זה נשמע לי מגוחך לגמרי. הסתכלתי על המראה ו- דם היה מרוח סביב צווארי וכשהורדתי אותו ממני היה סימן כחול לרוחב כל הצוואר! הסתכלתי על בגדיי וראיתי טיפות של דם עליהם-כנראה שלא שמתי לב לזה כשהתעוררתי. מהר רצתי לחדרי, אבל לא היה חלון שבור, או כל זכוכית אחרת, כמו שזה נשמע בדיוק לפני שהתעוררתי. ובחוץ לא היה כל זכר לסערה שכביכול הייתה אתמול בלילה. לא ידעתי איך, אבל הבנתי עכשיו, זה לא היה חלום.

yaaronet bloom

New member
אמ.... את יכולה לשים...

את הפרק הראשון בקובץ וורד ואת ההמשך שעכשיו כתבת?

יאאאאאאאאאאאאאא

זה מהמם!!!!!!!!!!!!!11 אין מילים!!!!!!!! סוף הדרך!!!!!!!!1 מושלם!!!!!!! את רואה המירוץ לאתמול? כי זה ממש אותו רעיון!!!! אישה שיכולה לשמוע אנשים מתים שאומרים לה-הלפ מי!! והיא מצילה אותם!!!

חחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ברוררררררררר שאני רואה את המירוץ לאתמול, או יותר נכון טרו קולינג (אני מתכחשת לתרגום המעוות הזה..
) הרי אני חולההההההה על אלייזה דושקו
וכן, במידה מסויימת זה דומה. רק שהדרך שבה היא עוזרת וכל השאר זה לא ממש אותו דבר...

למעלה