פרק 12

Guy24Gold

New member
פרק 12 ../images/Emo58.gif

ראיתי כרגע את פרק 12 אחרי שדילגתי על פרק 11(כי האנשים החכמים שצ**ו אותו לא שמו בו כלום) כמה דברים עליו: 1)היה די ברור שהילד שלו לא מת, למרות הכול ג'ק לא יעשה משהו שהנשיא אמר לו לא לעשות 2)המשחק של קייט פשוט ענק 3)קים
הטיפשה מוצאת במקרה מישהו ביער והולכת איתו, יש לי הרגשה לא טובה בקשר לזה. 4)לא הראו את שרי הביץ' כמעט בפרק הזה!! 5)כמה זמן אפשר לענות מישהו?? למה הוא לא נשבר כבר?! 6)שמתי לב שהיו כמה פרקים שבהם היו שני קטעים מפתיעים בסוף כמו למשל שמגלים ששרי וההוא מNSA מכירים אחד את השני והם עובדים נגד הנשיא ביחד, ואחר כך יש קטע יותר מפתיע שמרי רוצחת את ראזה. בפרק הזה לא היה קטע כזה בסוף. בפרק לפני שנינה כמעט הורגת את ג'ק לא היה סופ מפתיע בכלל! 7)ואיך אפשר בלי לסיים במשפט הידוע: קים
טיפשה (ולא, אני לא אפסיק לחזור על המשפט הזה עד שהיא לא תקלוט שאסור לסמוך על זרים)(או תקלוט משהו בכלליות.

cj20

New member

1. אני דווקא חשבתי שג'ק כן הרג אותו... 2. קייט חמודה והכל, אבל בקטע של משחק - כל העונה יש לה אותה הבעת פנים בכל סיטואציה. משהו כזה -
רק יותר מבוהל... 3. הייתה לך אי פעם הרגשה טובה בקשר למשהו שקורה עם קים!?!?! 4. אתה מתלונן? 5. אתה מדבר על הקטע עם פאלמר? מגיע לו! שיענו אותו עד שישרפו לו כל הפיוזים מהחשמל! 6. נו קומנט
7. קים?! טפשה?! השתגעת?!!?!?

rds15

New member
ראית את הקטע איתה בexposed?

זה היה מזה מצחיק שהיא כל הזמן עם אותה הבעה, ובכלל גם משם רואים שקים פוסטמה מהדברים שהיא אומרת. ודרך אגב ראית איזה אוטו מפלצתי יש לקים? נראה מזה מגניב

cj20

New member
זה לא נראה לי האוטו של קים

היא סתם אמרה את זה... זה לא בכלל האוטו מהסצינה שלה עם
קייט? ואכן מצחיק ששרה ווינטר מודעת לזה שכל העונה היא עם 2 הבעות פנים
היא בכלל נורא מצחיקה...

rds15

New member
פרק 12 ../images/Emo58.gif(איזה כותרת מקורית)

1. זה באמת היה ברור שלא יהרגו את הילד שלו כי הרי ג'ק הוא הטוג ועד כמה שהקצינו את הדמות שלו הוא עדיין הגיבור שלא עושה טעויות או משהו רע ועוד כל מיני שטויות של האמריקאים 2.לקייט יש הבעה אחת על הפנים במשך כל העונה(כמו שמיכל ציינה) ואפילו שרה וינטר אומרת את זה(בצורה מאוד מצחיקה אם מותר לי לציין, וגם אפ אסור לי, לא נורא) 3. הטמטום של קים פשוט גובר מעונה לעונה, כמה פוסטמ היא יכולה להיות? 4. כמה שפחות שרי יותר טוב 5. על מי אתהב מדבר, על סטנסטון או על סייד עלי? כי אם אתה מדבר על סטנטון הוא אומן כדי לא להישבר 6. היוצרים לא יכולים לסיים כל פרק במתח כי אז הם צריכים לחשוב איך לשבור את המתח בפרק הבא, זה מאוד קשה 7. שוב: קים היא טיפשה, זה פשוט ברור מאליו, אולי בעונה 3 תפסיק להגיד את זה

nitzan9

New member
פרק 12(היידה מקוריות)../images/Emo58.gif

1. הסיבה היחידה לזה שהם לא הרגו את הילד היא שזה כ"כ לא פוליטיקלי קורקט, להרוג ילד בן 12? השתגעתם? בארה"ב? זה דברים שרק רשת HBO יכולה לעשות, בטח שלא FOX. 2. הוא ענק למי שבאבל, די, נמאס, ראיתי עד פרק 20(למה, למה אין יותר דיסקים של הפרקים האחרונים?) והיא לא מורידה את הפרצוף הספק עצוב ספק מפוחד הזה לרגע. 3. בלי לספיילר יותר מדי, דווקא יהיה אחלה קטע עם הבחור הזה :) מה גם שלא הייתה לה יותר מדי ברירה, החוקים הבלתי כתובים מחייבים אותה ללכת איתו(בן אדם מציל אותך ביער, אתה לא סתם עוזב אותו) 5.כמו שאמרו לפני, הוא אומן לזה, לפני שמקבלים אנשים לסוכנות ביטחון ממשלתית כלשהי(בין אם זה השב"כ, ה-CIA או השירות הצרפתי) מעבירים אותם קורסים ומבחנים מאוד מיוחדים וקשים, שמכשירים אותם בדיוק לרגעים שיענו אותם כדי למסור מידע-ואי אפשר הרי לדעת אם הם יחליטו לפעול נגד הממשל או לא. 6. קשה, ואף לא רצוי לסיים כל פרק עם סוף מפתיע. לפי דעתי צריך כל שלושה פרקים סוף מפתיע ממש(כמו מקרה מרי-רייזה), ובשאר |הגדש|מתח, כמו שנגיד היה כשנינה איימה על ג'ק. צריך לזכור שמתח והפתעה זה בכלל לא אותו דבר. 7. טיפשה טיפשה, אבל אני לא רואה אותך(לא אותך כמי שאתה, אלא כבן אדם שעבר מה שהיא עברה באותו יום) עושה משהו אחר.

haunter

New member

1) גם אני דוקא חשבתי שבאמת הרגו אותו... עד כמה שזה לא מתאים לג'ק, זה כרוך בהצלת כל תושבי ל"א. טוב שעשו את הטריק ההוא עם הצילום.
2)נכון. 3)המ... 4)שרי? ביץ'?!
5)
עוד תראה דברים כאלה בהמשך...
6)נכון, כמו שאמרו, הכי טוב זה לא לעשות הפתעה ממש בכל פרק, כי אז זה יהיה יותר מדי מופרך... אז בפרקים האחרים להשאיר את הסוף עם מתח. 7)מה כבר אפשר לומר?

xander55

New member
אני מתפתה לקרוא ספוילרים../images/Emo129.gif

אבל לא, אני חזק!

למעלה