פרק 12 - עוד פחות משעה!

RTur

New member
פרק 12 - עוד פחות משעה!

כל מה שקשור לפרק בלה בלה בלה.. צפייה נעימה
*מחר מפגש
*

L U Z I A

New member
איי אני מתה על הסדרה הזאת../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

שרית: תגידי היית פעם באנגליה? דנה: בטח שהייתי שרית: אז איך הנתב"ג שלהם?

Idan00

New member
הסדרה הזאת משעממת אותי - שאלה

זה יהיה יותר מעניין בהמשך? אני בנתיים מנסה בכוח להתמכר לסדרה הזאת ולא מצליח. ראיתי את כל 12 הפרקים ולא יודע..זה אולי מצחיק אבל לא ממש מעניין. אני בעיקרון לא אוהב טלנובלות חוץ ממשחק החיים שהייתה באמת שונה מכל האחרים ומשכה גם צופים שלא אוהבים טלנובלות. מה בקשר לטלנובלה בע"מ? אני לא מצפה ממנה להיות כמו משחק החיים אבל שתעניין אותי קצת. יש למה לחכות?

בטח שיש למה לחכות!!!!!

זה היה רק ההתחלה ואם זאת הפעם הראשונה שאתה רואה את הסידרה אז צפויות לך הרבה הפתעות בהמשך!

הטלנובלה הזאת בעיקרון

באה לצחוק על הז'אנר אז אם אתה מחפש טלנובלה רצינית כמו משחק החיים אני מצטער להגיד לך אבל זה לא ממש הכיוון הנכון למרות שגם בטלנובלה בע"מ אפשר למצוא הרבה דברים טובים. האלופה בכל אופן יותר טובה לדעתי

לפי דעתי טלנובלה בע''מ יותר טובה

מהאלופה.. לפי דעתי היא יותר מצחיקה שנונה ומענינת וגם הרבה מאוד קטעים מהאלופה הזכירו קטעים מטב''ע..

randu

New member
עדיין לא הגעת לפואנטה

רק אתמול הייתה ההתערבות המדובת. מכאן זה הופך להיות ממש ממש מעניין! אין על הטלנובלה הזאת!

אין לך מושג מה הולך להיות../images/Emo3.gif

זאת אחת הסדרות הכי טובות שראיתי. יש לך עוד הרבה למה לחכות...ההתחלה לא הייתה מעניינת גם כשהיא שודרה בפעם הראשונה
בקיצור, זה יהיה מעניין. מאוד.

mmmash

New member
חכה חכה...

זאת סדרה מדהימה! רבים וטובים שאמרו שהם "לא אוהבים טלנובלות" נפלו לרגלי טלנובלה בע"מ. יש למה לחכות!!!

למעלה