פרק 12 - ספויילר

mishehumeyuchad

New member
פרק 12 - ספויילר

חבר'ה, מה קורה כאן עם הפרק הזה? הסבא חוזר בזמן, למה אי אפשר להציל אותו ? לקרוא לקסטיאל? למה דין חושב שאם הוא יחזור בזמן, הוא וסם יעלמו? למה דין לא חזר עם הסבר בזמן לעזור לסבא? יש כ"כ הרבה כלים בסדרה הזו, שאם היו משתמשים בהם הסוף היה נראה אחרת. למה לא דיברו על המפתח שנמצא בידם? האם זה יעזור לפענח את הטבלט שנמצא אצל קווין? אוף, אוף אוף.....
אגב, ג'ראד פדלקי נראה שם כ"כ טוב!!!!
הבעות הפנים שלו מראות כמה רגיש הוא...
בקיצור חלומי!!!

Ayelet 363

New member

לדעתי זה לא בדיוק שאי אפשר להציל אותו, אלא שהם לא הצליחו לנצח את אבדון מבלי שהוא ימות, ובמובן מסויים מראש לא היה אפשר להציל אותו כי הם ידעו שהוא לא חזר אל אבא שלהם, אז הם ניחשו שמשהו קרה לו פה.

בנוגע לקאסיטאל- גם אני חשבתי על זה.

אני חושבת שדין חשב שאם הוא יחזור בזמן הוא וסאם יעלמו כי הדברים לא יקרו באותו האופן, ואמנם אולי הם כן היו נולדים, אבל הם לא היו אותו הדבר.

אני חושבת שהוא לא חזר איתו כדיי לעזור לו גם כי חזרה בזמן קשה ומסוכנת וגם כי דין לא רצה להמר על זה שהוא וסאם לא יהיו קיימים, או לא קיימים כי שהם כיום.

אני חושבת שהגיוני שיתייחסו למפתח בהמשך. אולי הם שומרים אותו לעלילה אחרת, ואני מניחה שבפרק הם גדול לא רצו לשים עליו דגם גדול מדיי.

משי22

New member
אני כל הזמן חשבתי על זה

שכשדין פגש את אמא שלו בעבר, היא אמרה לו שמה שהכי מושך אותה לג'ון זה שהוא דף נקי, הוא לא יודע כלום על הציידים ושדים ורוחות והכל, ולה כבר נמאס מחיים של ציידת. אם אבא שלו היה חוזר ומלמד אותו מה שהוא יודע, החיים של ג'ון היו נראים אחרת לגמרי, ואז הסיכויים שהוא ומרי היו נפגשים ומתחתנים היו קטנים- חוץ מזה, באופן כללי זה מסוכן לשחק בזמן כי פשוט אי אפשר לדעת מה יקרה, מה ישתנה ומה לא.

מסכימה לגבי המפתח- אני מקווה שיזכירו אותו עוד ושהוא יהיה חשוב. לפעמים יש לתסריטאים של על טבעי לשתול כל מיני רמזים או דברים חשובים ואחר כך לשכוח מהם...

תמיד כשמתעסקים עם מסע בזמן זה בעייתי X:
כרגע בציר זמן של דין וסאם המצב הנתון זה שהנרי לא מצליח לחזור בזמן, ככל הידוע להם. אם דין יאפשר להנרי לחזור אחורה בזמן, הוא עלול לשנות דברים ככה שהם כמו שהם מכירים את עצמם לא יהיו קיימים (ועוד דברים עלולים להשתנות - שלא תהיה אפוקליפסה, וכו'). אני מניחה שהבחירה הטבעית זה להעדיף את המצב הקיים על פני שינוי גדול שלא ברור אם הוא יהיה לטובה או לא, שאין לך שליטה עליו.

חוצמזה שדין אמר במפורש - יכול להיות שהנרי יכשל בלשנות את המצב, ואז סאם עלול למות. ודין לא יכול להרשות לעצמו לקחת את הסיכון הזה, בוודאי כשזה כרוך בלסמוך על מישהו שדין עדיין לא "קיבל" עד הסוף. זה רלוונטי גם לאפשרות שגם דין וגם הנרי יחזרו אחורה ביחד - דין לא סומך עליו, ואם יקרה משהו והוא יתקע בעבר? מי יציל את סאם? שוב, סיכון שדין לא מוכן לקחת.

בקשר לקסטיאל גם בעיניי זה התבקש לקרוא לו, אבל אסור לשכוח שכרגע הם חושדים שמשהו לא בסדר איתו, אז עד שלא יהיה ברור במה מדובר עדיף להסתדר בלעדיו.

ובקשר למפתח (
לפרקים שעדיין לא שודרו)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
קראתי בראיון שבהחלט הולכים לדבר על זה לעומק, ושהמקום שהמפתח פותח הולך להיות דיי רציני. ושדין וסאם ישארו שם קצת (כמו בית). בראיון ממש התלהבו מהסט שהם בנו בשביל זה, אני כבר ממש מחכה לראות את זה!

משי22

New member
גם אני כאן

איזה פרק טוב!

קודם כל, אני ממש שמחה שסוף סוף מראים לנו קצת גם את הצד הווינצ'סטרי של המשפחה שלהם, עד עכשיו די התעלמו ממנו.
רעיון חמוד ה...איך קראו להם? "לומדי ספר" או משהו כזה? והבוז שלהם לציידים.. סתם, זה מגניב, כי יש באמת כל כך הרבה דרכים להתייחס לכל הנושא הזה של על טבעי, זה נחמד שמראים כמה כאלה (ציידים, גנבים של חפצי על-טבעי, מגידי עתידות ומדיומים למינהם, ועכשיו גם הצד היותר למדני של העניין...)

ואני אוהבת מאוד את התגובה של דין לסבא שלהם, לעומת התגובה של סאם. בשביל מישהו שבשבילו משפחה זה באמת מעל הכל, קשה לו בהתחלה לקבל בשמחה אדם שעד כמה שהיה ידוע לו נטש את הבן שלו ולא חזר.

אני מודה שבהתחלה, שדין מסר את הנרי לשדה בתמורה לסאם די נבהלתי. כאילו, אני יודעת שדין יעשה הכל בשביל סאם, אבל לא חשבתי שה"הכל" הזה כולל גם למסור אדם חף מפשע למוות ככה בדם קר.
אבל כמובן שרגע אחר כך שהתחילו הפלאשבקים כעסתי על עצמי שבכלל יכולתי לחשוד בדין על דבר כזה. ברור שהכל היה חלק מהתוכנית.

לקראת הסוף, המשפטי סיום שלהם, שסאם אמר:
"What Cupid said about heaven busting ass to get Mom and Dad together. The Winchesters and the Campbells – the brains and the brawn."
ודין ענה לו-
"Well, I'm glad you see it. All I see in our family tree is a whole lot of dead."

זה היה ממש חזק. זה פשוט... כל כך התאים לכל אחד מהם לומר את המשפט המסוים הזה דווקא.
מבחינתי זה פשוט מצטרף לעוד רצף של פרקים ממש טובים העונה הזאת. שזה רק ימשיך ככה עד הסוף!

משי22

New member
כבר אמרתי לך פעם

שאני מאוהבת בך?

כי את מזכירה לי את זה כל פעם מחדש

למעלה