פרק 11

victoria777

New member
פרק 11

אחלה פרק. מחריד מה שטי באג עשה לגירי.אני מניחה שלבליק יש מושג לגבי מי שרצח את גירי ומעניין אותי אם הוא מתכוון לעשות משהו בעניין(כי בכל זאת,גירי בגד בו). מייקל מרגיש אשם,אבל מה רק עכשיו הוא מבין שהוא הפך לעבריין בשביל להציל את אח שלו?ואיך זה שאבא שלו מוכר לו אם הוא עזב כשמייקל היה תינוק?מתי הוא הספיק לפגוש אותו? מעניין מה יקרה עם שרה.קלרמן לא חשב שאולי היא באמת לא יודעת מה הוא רוצה ממנה?

SaPiR293

New member
תשובה

מייקל ראה את אבא שלו כשהיו אמורים להוציא את לינקון להורג בעונה הראשונה...

לא הוא לא...

למה להטעות? הרי שלינקולן אמר שהוא ראה מישהו שם מייקל אמר לו שהוא כנראה דמיין את זה...

../images/Emo58.gifהכי מגניב בפרק 13....

ששמו את בליק בכלא יחד עם אבוקדו חחח, זה הרג אותי מצחוק הקטע הזה!!!! נראה לי הוא עשה ממנו ממרח לאבוקדו חחחח.... ובכלל, פרק 13 פשוט גדול!!! פול דברים שמשתנים מקצה לקצה כמו הקטע שפול ירה במהון בסוף...

pertal

New member
../images/Emo58.gif פרק 13 ומייקל ואבא שלו

מסתבר שכשמייקל היה קטן, הוא היה עם אב מאמץ מתעלל, שסגר אותו בחדר חשוך להרבה מאוד זמן, והיה מרביץ לו... (ובגלל זה הוא פיתח את היכולת לראות עצמים בצורה אחרת משאר האנשים). אבא שלו(Vאמיתי) הוא זה שהציל אותו, ובא והרג את האב המתעלל שלו.. אם אני זוכר נכון, כשמייקל פגש את אבא שלו בפרק 13, הוא האשים אותו בזה שהוא השאיר אותו עם זה שהתעלל בו.. (למרות שאפשר לפרש את זה גם בכך שאבא שלו הרג את זה שהתעלל בו, כי מייקל אומר ושואל איך הוא יכל לעשות זאת לאדם אחר, וידוע שהוא רגיש ביותר, למרות שלא סביר, והאפשרות הראשונה יותר סבירה)

../images/Emo58.gifלבליק יש מושג מי הרג את גרי אבל...

הוא הסתבך כי המשטרה מאמשימה אותו ברצח של גרי בגלל ההודעה שהוא השאיר לו בפלא' שהוא יהרוג אותו ואחרי זה מצאו אותו מת חחח.. ואז שמו את בליק עם אבוקדו בתא חחחח...

הוא די מפגר

כאילו, אתה יודע שאתה חף מפשע- למה אתה לא נלחם על זה? תספר את הסיפור האמיתי. תצא מניאק רודף בצע, אבל לפחות תהיה זכאי. למה הוא מתעקש לצאת 'בסדר' בסיפור ובעצם דופק את עצמו?

מה למה? גם לינק ידע

שהוא חף מפשע, מה זה נתן לו? אם הוא ינסה להלחם, השופט לא יאמין לו, זה די ברור, ובסוף הוא יקבל עונש מוות... אז עדיף לו לקבל 25 שנה בפנים מאשר לקחת סיכון לעונש מוות שזה כנראה מה שיקרה וזה גם מה שהעורך דין אמר לו...

הוא אפילו לא ניסה

יכול להיות שבאמת לא היה הולך לו, אבל אולי היו נותנים לו תקופה מקוצרת. בטח שלא גזר דין מוות. אבל הוא ניסה לצאת בסדר......נו באמת.....

victoria777

New member
לא על כל רצח מקבלים אוטומטית עונש

מוות.לינקולן קיבל עונש מוות כי הוא כביכול רצח את אחיה של סגנית הנשיא.לעומתו טי באג וג'ון אברוצי למשל,שרצחו הרבה אנשים קיבלו מאסר בלבד ולא עונש מוות בגלל שקורבנותיהם הם אנשים ממוצעים.

דרך אגב,הדבר שאמרת עכשיו

ממש נוגד את עקרונות השוויון...אם אתה רוצח מישהו "חשוב" אז תמות ואם אתה רוצח מישהןו"ממוצע" רק תקבלל מאסר??? זה ממש מטומטם ומעצבן...

../images/Emo58.gif, נכון, אבל תראי את זה ככה

מנקודת מבטו של בליק, הוא יכול לקחת את העסקת טיעון ולקבל 25 שנה בפנים, כמו שהוא בחר, או לקחת סיכון וללכת למשפט ואז גם לקבל עונש מוות... אם היית במקומו, היית לוקחת את הסיכון של עונש מוות? ולצאת זכאי הוא לא היה יוצא את יודעת את זה... אז או שהוא היה חוטף עונש מוות או מאסר עולם לאיזה 50 שנה... גם בראש שלו היה שהוא יקח את העונש והוא יהיה בפוקס ריבר וכולם מכירים אותו אז יקמבנו אותו מה שלא קרה לצערו...

אני אגיד לך מה הוא היה יכול לעשות

כן ללכת למשפט, לספר את כל האמת, לתת לעו"ד שלו לעשות את העבודה ואולי לצאת זכאי. ואם הוא לא היה יוצא זכאי יכול להיות שהוא היה מקבל עונש מאסר ומבקש לרצות אותו בפוקס ריבר ואם הוא היה מקבל עונש מוות הוא היה יכול לערער ולערער- בטוח שהיה לו הרבה זמן לעשות את זה, רק ללינק ביקשו ביצוע מהיר של העונש,כי אם הוא יודע שטי באג עשה את זה העו"ד שלו אולי היה מצליח להוכיח את זה, או שהוא כבר היה נתפס וזה היה מוכח ככה נראה לי, בכל אופן....

../images/Emo58.gifאז ככה...

היה הולך למשפט, מספר את האמת, למקרה ששכחת הוא כבר היה בדיון בבית משפט והשופטת לא אישרה שחרור בערבות, אז במשפט לדעתי הוא היה יוצא אשם ולא זכאי... עכשיו, ברגע שהוא היה נמצא אשם הוא היה מבקש לשבת בפוקס ריבר, כמו שקרה בעצם, הוא חתם על עסקת טיעון ועכשיו הוא יושב שם, ומה זה נתן לו? כלום... ואם הוא היה מקבל עונש מוות, אז היה מגיש ערעור, אבל מי מבטיח לו שהערעור יתקבל או שימצאו את טי-באג והיו מצליחים להוכיח את זה? הרי בהוכחות היה את הקבלה שנמצאה אצל גרי של האשראי של בליק, ואת ההודעת איום, וטי באג לא היה מודה בחיים...

SweetOrSexy

New member
../images/Emo216.gifשלום.

א. שמי מוריה..
בת 18 וחודש.
ב. מי שיש לו Yes נמצא בפרק 11
לי אין Yes, ואני רואה פרקים מתמשכים להורדה מהאינטרנט.. ג. אני מאוד לא טובה בשמות, חוץ מהעיקריים,מייקל סקופילד, ולינקולן, אל-ג'יי, ג'רי [במקרה], בליק, שרה [כמובן.
]. ד. לגביי הפרק, פרק נחמד.
מסכנה שרה. לגביי שאלתך,לקלרמן נאמר שהיא יודעת, והוא מתחייב על 'עבודתו' שאם לא יאלץ אותה לומר לו, עבודתו הולכת לאיבוד. ואת זה הוא בטח לא רוצה, במיוחד שנאמר לו שהיא כן יודעת. אך מסכנה שרה. אבל תווכחו לדעת שהיא חכמה
ה. אשמח להצטרף.

למעלה