פרק 11

S.Riddle

New member
מחק ^-^

זה אחד הדברים היותר חמודים בסדרה, שאפילו אני כמישהי שהיא בכלל לא שוג'ו-איי פאנגירל ממש אהבתי
רומנטי או לא, זה ממש מראה כמה סאקורה חשובה לטומויו. ממש כמו טויה ויוקי. חי. ^_^

Kouryuu

New member
^-^

איזה פרק מלבב! והשוג'ו איי. אח, הסדרה הזו הופכת לאחת האהובות עליי. הנאה צרופה, פשוט כך. ^-^

Yosh Yosh

New member
חחחחחחחחח הארי פוטר

שוג'ו איי
הקטע עם ה"פ היה ממש מטומטם, אבל הוא החזיר אותי לאחד הפרקים של פוקימון, שבו אש הוציא את אחד ההגיגים החכמים ביותר שלו: "גם שמוליק מסתורי".

rocket

New member
ואז הם שינו את זה לא ?

כי אני לא זוכרת את המשפט הזה בשידורים החוזרים ...

rocket

New member
היא מאוהבת באמא של סאקורה

ולא בסאקורה X-X רק זה חסר שם ^^;;

star_female

New member
XDDD אוי זה היה כל כך מצחיק

אבל הקטע עם ה"פ היה יותר בשביל להפוך את זה ליותר מודרני ^^; השמוליק היה סתם יציאה דפוקה של המדובב. בכל מקרה, פרק חמוד ^_^ (aren't they all..) ציטוטים וכו': "אני אוהבת שהחצאית שלך מתנופפת ברוח, זה כל כך מדליק!" - טומויו. אה... טוב.. ^^; "זה כל כך יפה, ומבריק, ועליז!" - קרו. "עליז"... טיהי. אמא של טומויו נראתה ממש כאילו היא מאוהבת בסאקורה, קצת מטריד. ^^; יוקי תמיד נמצא בסביבה הקרובה של טויה XDD והוא אפילו הביא לו אוכל היום (איזה חברה טובה הוא ^_^) נדשיקו ממש חמודה! ("אוי, אופס, נפלתי") פוג'יטאקה ונדשיקו... איזה מתוקים
"מנקודת המבט של מישהי שחיבבה את נדשיקו מאוד מאוד" - ... (לפחות לא הורידו את השוג'ו-איי ^^; ) איזה חמוד קרו.. XD "אני היחידי שלא קיבל עוגה..." הקלף הזה לא הכי קשה לתפיסה, אבל הוא נראה שימושי... והסיפורים של טומויו ואמא שלה מתוקים ^^ אח, סאקורה זה פשוט פלאף תמידי ומתמשך... *_*

S.Riddle

New member
"איזה חברה טובה הוא" XDDDDDD

אבל כן, זה המצב
ביפנית הוא אפילו נשמע כמו בחורה. המ.

S.Riddle

New member
ווה, פספסתי היום ../images/Emo7.gif

לא הייתי בבית בכלל ;; רגע, הפרק של היום זה עם המגן? אז זה זה שסאקורה הלכה בפעם הראשונה לבית של טומויו וזה? עם התיבה? :X

למעלה