פרק 11 עונה 7

• פותח הנושא Sup1
  • פורסם בתאריך

Sup1

New member
פרק 11 עונה 7

רק אני כמעט בכיתי או שזה נורמלי? (מולדר מצא את "רוח" אחותו) בכל זאת פעם ראשונה שאני בפורום הזה אחלה פורום יש לכם.

קודם כל ברוך הבא

אתה בהחלט מוזמן להשאר ולהנות.. אני אישית לא בכיתי בפרק הזה כי כמעט 8 שנים חיכיתי לרגע הזה וההסבר שהם נתנו היה קצת צולע. כן בכיתי בקטעים אחרים מהפרק.. טוב לא בכיתי אבל הייתה לחלוחית בעין. אם לא אכפת לך נשמח לשמוע קצת על עצמך..

anatxf

New member
welcome welcome

גם אני חושבת שהנסיון לסגור קצוות בעונה השביעית היה צולע, ולדעתי נבע מכך שבזמנו, לא היה ברור אם הסדרה תחזיק מעמד לעונה נוספת. ענת :eek:)

Gilliana

New member
תודה רבה וברוך הבא ../images/Emo140.gif

אין מה לדבר - CLOSURE הוא פרק מאד מאד מאד מרגש - זה נורמלי לגמרי.

Shining Wizard

New member
זה נורמלי.

וזה לא הפרק היחיד שיכול לגרום לצופה לבכות. ברוך הבא לפורום! טוב לראות את הקהילה הקטנה שלנו מתרחבת. מקווה, יותר נכון, בטוח, שתיהנה!

Sup1

New member
אז ככה..

בשנה האחרונה יש לי חשק לראות סדרות (אני שונא לראות טלויזיה...) אז התחלתי לראות סדרות כמו LOST,24 ועוד... ואז אמרתי לעצמי וואלה הייתה סדרה X FILES. אני זוכר שראיתי כמה פרקים רנדומליים לפני המון שנים, אז חיפשתי קצת מידע על האורך של הסדרה ונדהמתי לגלות שהיא 9 עונות... אמרתי לעצמי שנצפה בעונה הראשונה ונחליט... כמובן שהתמכרתי קשות :> אני כבר חצי שנה רואה כמעט כל יום פרק או שתיים... במשך העונות היו פרקים מעולים והיו גם כמה על הפנים אבל בכללי זו סדרה מעולה. בכל זאת קשה לי להאמין שמישהו באמת עקב אחרי הסדרה במשך 9 שנים אני לא הייתי מסוגל לחיות ככה. בקשה אחרונה בלי ספוילרים כי נשארו לי עדין 2 עונות ...

anatxf

New member
הלוואי שהיו לי עוד כמה פרקים לראות

בפעם הראשונה... ענת :eek:)

1Shir

New member
לי יש!!!!! עוד כמה פרקים שלא ראיתי-

ואפילו לא כולם מעונה 9!!! :) מי אמר שאין בשביל מה להמשיך לחיות?

eve6

New member
באמת לא היו לי חיים 9 שנים

לא שעכשיו יש לי...

Gilliana

New member
לא נסחפתם קצת?

כולה פרק בשבוע - 45 דקות, וגם לא כל השנה ובגלל זה לא היו לכם חיים?

eve6

New member
גילי, שכחת את כל מה שמסביב!

הפורומים, הקמת האתרים, מפגשי מעריצים, חלומות בהקיץ (וגם לא בהקיץ)
ועוד לא התחלתי לדבר על צפיות חוזרות ונשנות... אבל זה לא כאילו שאני מתלוננת או משהו...

1Shir

New member
זאת שאלה בעיני

איפה הקו שבו העיסוק הזה הופך מדבר שעושה טוב לדבר שפוגם בחיים? אני לפחות מרגישה שחציתי את הקו הזה....

Gilliana

New member
אני שוב שואלת...

מי קבע איפה הקו נמצא??? מי בכלל קבע שיש קו?

Gilliana

New member
העניין הוא...

וזה משהו ששכחתי להגיד לך קודם - שכל עוד את יודעת מה ההבדל בין המציאות לדמיון, אין שום בעיה ומותר לך לעסוק בדמיון גם 24 שעות ביממה וזה עדיין בסדר גמור - יש אנשים שזו העבודה שלהם.

הבעיה היא

שאני לא בטוחה שאני יודעת מה ההבדל. ואם להיות לרגע חושפניים אז איך אני יכולה להגיד שאני יודעת מה ההבדל ובאותו רגע ממש לדעת שאהבת חיי הארוכה , הגדולה והאמיתית ביותר מתמקדת באדם שלכולם הוא דמות בדיונית? איך אני יכולה לקנא בדמות שאיננה קיימת (סקאלי) ומצד שני להבין שיש הבדל בין מציאות לדימיון? אני לא עוסקת בדימיון 24 שעות ביממה אני עוסקת במציאות 24 שעות ביממה אבל המציאות שלי מתפרשת ומובנת לפי משהו שאינו אמור להיות מציאותי... אני לא משזהה עם הדמיות אני חיה אותם. - כאן נחצה קו שלא אמור להחצות, קו שמפריד אך הפך למטושטש כל כך שאתה כבר לא יודע איפה אתה ואיפה (במקרה שלי) מאלדר מתחיל..

Gilliana

New member
נכון - פה יש בעיה

אבל יחד עם זאת, את מודעת לכך שאת חיה דמויות שלא קיימות במציאות. העובדה שהמציאות שלך מתפרשת עפ"י משהו שאיננו אמור להיות מציאותי - לא מדוייק. בסופו של דבר כריס מציג אידאולוגיה מסויימת וזה שהוא הציג אותה כסדרת טלויזיה אינו גורע במאום מהיותה אידאולוגיה. זה שאת חיה עפ"י האידאולוגיה הזו לא הופך אותך למישהי שחיה בדמיונות שווא. לגבי מאלדר - עם כל האהבה שלך אליו את עדיין מבינה שהוא דמות פיקטיבית. זו הסיבה שלא ממש חצית את הקו - עצם הדברים שכתבת כאן עכשיו מוכיחים זאת מעל ומעבר לכל ספק.

למעלה