פרק 11עונה 4

noolynool

New member
פרק 11עונה 4../images/Emo58.gif

אתמול צפיתי בפרק.. במילה אחת- התעללות.. למרות הערכתי הרבה לכל השחקנים.. הלללללו!!!! אין אפילו סצינה אחת של בריאן וג'סטין (ביחד)- ממש התעללות בצופים!

xander55

New member
עדיין היה פרק טוב ../images/Emo21.gif../images/Emo58.gif411

כאב לי לראות את אמט ככה. מה שלא אהבתי בפרק זה שהם התחילו להמציא עלילה לקראת הסוף, חבל, זה מביא איתו מעט חללים בסדרה, אבל אני מניח שהם הסתמכו על שלושת הפרקים האחרונים שיכפו עליהם. בכל אופן, עונה מצוינת רק חבל שהיא וקודמה לה היו רק 14 פרקים, מישהו יודע למה הם עושים את זה?

E2100

New member
תראה כי לכול השחקנים בנפרד

הם מצלמים שיהיה מזג אוויר כאן לסידרה וזהה יופי בחורף הם מצלמים ורצו שיהיה שלג המון מצד 2 לכולם יש עכשיו פרויקטים שונים גייל ארולד מקדמים תסרט שלו וזה אכן קשור במספרי הפרקים יש להם גם חתימות על DVD שיוצים בקנדה וברחבי אמריקה

../images/Emo58.gifתקציר הפרק

אני אתן קצת...האנטר יוצא עם בחורה , בן ומייקל מופתעים לגלות את זה ומייקי דיי בהלם. דבי מחזרת אחרי הורבאט ועושה כל שביכולתה (בעזרת אמט) כדי להשיבו...אמט הולך ונקשר לטמבל הספורטיבי המדגמן- שכחתי מה שמו, ומגלה לטדי על הקשר המיני ביניהם. סאם לא מרפה מלינדזי, הוא רוצה שהיא תעזוב איתו את העיר ובא לביתה כדי להודיע לה את זה. לינדזי כמובן מסרבת,מלאני רואה אותם מבעד לחלון הבית ומבינה מה קרה...היא רבה עם לינדזי לגבי זה ולינדזי אומרת לה :בכל זאת, אני בוחרת בך מלאני משיבה לה: אני לא בטוחה שאני עדיין בוחרת בך לגבי בריאן וג'סטין לא זכורה לי התפתחות מרעישה , אבל מצד שני ראיתי את הפרק אתמול ב3 בבוקר והייתי מסטולה אז זהו בערך

למעלה