פרק 1 עונה 5 בהולמרק

lost my life

New member
פרק 1 עונה 5 בהולמרק

איזה פרק מדהים!!! פעם ראשונה שאני רואה אותו כן יש לי some catching up to do ורורי מעצבנת!!! אבל היא נערה אין מה לעשות, גם לה מותר לטעות, לוק ולורליי, סוף סוף ראיתי איך הכל התחיל וליין הרגה אותי מצחוק ואמילי

אני לא אהבתי את הפרק הזה .......

היי חדשה אני כבר מיליון שנה מכורה לבנות גילמור ורק אכשיו גיליתי שיש להם פורום ........ אני לא אוהבת את הפרקים האחרונים ..... איזה מין אדם משוגע יעזוב את ג'ס בשביל דין ....... אני מתה על ג'ס וחוץ מזה כל הזמן ראו איך לורלי ורורי ביחסים כאלה טובים ותמיד קינאתי ברורי שהיא רק היא ואמא שלה ולי יש 3 אחים נוספים ...

snier1991

New member
בן אדם שפוי

יעזוב ערס אמריקאי(שזה גרוע יותר מערס ישראלי) שנטש אותה לטובת האל יודע מה

ממש ממש לא !

ג'ס עדיף מדין !! חוץ מזה הוא חזר והוא אמר לה שהוא אוהב אותה ... דין סתם משחק בה .....היא לא יודעת עם הוא באמת אוהב אותה ולפי איך שזה ניראה הוא עומד להישאר עם לינדזי ! הוא סתם מנייק בוגדני אני שונאת אותו ! תסלחי לי עם אני נשמעת קצת עצבנית בדרך כלל אני לא כזאת .....

snier1991

New member
אז אני משער שרורי אמורה להיות בובה

על חוטים שברגע שג'ס מגיע היא קופצת וברגע שהוא עוזב היא תחכה לו על אולד עד ששוב יבוא לו עליה והיא שוב תקפוץ? ולהגיד שדין לא אוהב את רורי זה פשוט פיגור אני לא אספיילר אבל מספיק שאני אזכיר את מסיבת הרווקים שלו עם לוק דין אהב אותה יותר מכולם וזה הוכח לאורך כל הסדרה

כן ?!

ומה אם זה שדין הוא בכלל נשוי !!!!!!! (ראית כבר את הפרק של היום ?) שבו דין בעצם כעס על רורי שבגללה לינדזי זרקה אותו ... שבגללה הוא בגד בלינדזי......וזה בעצם רישול שהוא מאשים מישהו אחר ועוד יותר שהוא מאשים את רורי !! וחוץ מזה זה ממש לא נכון ! ג'ס הוא.....קצת מתוסבח במקום להבין את זה כועסים עליו ! הפרק שרורי הלכה בכוונה למשחק הוקי של דין וכשהיא יצאה היא ראתה שג'ס חיכה לה !!!!!! היא כן חשובה לו ! והוא אוהב אותה ! הוא אמר לה ! דין לא ! וחוץ מזה כל אחד יכול לראות שג'ס הוא הכי חמוד ודין סתם נמושה ! - שוב מתנצלת על העיצבון אני פשוט שונאת את דין !-

snier1991

New member
לא אמרתי שג'ס לא אוהב אותה

אבל רק מפגרת תיצא עם ג'ס שהוא כמו שאמרת מתוסבך ומה זה עוד הפעם להבין אותו ? הבן אדם זרק אותה בלי להודיע לה היא שומעת מלוק שג'ס עזב אותה ואז הוא חוזר ומצפה שהיא תעמוד דום או שלעיתים תכופות הוא צועק עליה סתם ועוד חירפונים כאלה ואחרים ואני אפלו לא מדבר על היותו ערס נטול עתיד דין לעומת זאת יעשה הכל בשביל רורי ברגע שהיא זרקה עצם לכיוונו הוא פירק נישואים ושכב עם רורי(זה עושה אותו מגעיל ודוחה בהקשר של לינדזי אבל בהקשר של רורי זה רק מוכיח כמה הוא אוהב אותה ואיך הוא בעצם יעשה הכל בשבילה) דין מקריב הכל למען רורי אפילו את הזגויות שלהם הוא הקריב בעונה השלישית בשביל שהיא תהיה מאושרת ואני לא רוצה לספיילר אז אני לא אוסיף אבל ג'ס בחיים לא הקריב דבר למען רורי(גם כשהוא חזר הוא אומר לה בואי תעזבי הכל ותיסעי איתי כאילו אין לה שום חיים פרט לאהובה ג'ס) לעומת זאת דין יעשה הכל בשביל רורי

אוקי אבל.....

בפרק היום (אני פשוט בדיוק אכשיו ראיתי אותו ) הוא היה עצבני עליה , הוא כעס שבגללה הוא כבר: לא נשוי אין לו בית לינדזי כועסת עליו ההורים של לינדזי כועסים עליו ההורים שלו כועסים עליו אבל הוא ישר מאשים את רורי בזה ....... ומה עם זה שמצד אחד הוא עם לינדזי ומצד שני הוא היה עצבני כשהוא ראה את ג'ס כאילו רורי רק שלו גם עם היא לא איתו !!!!! וזה לא מרמז על כך לא ממש מעניין אותו עם לרורי יש חיים !!!!!

המשך.......

הוא כאילו אומר - אני בגדתי אני נשוי אבל אני המסכן בוא נאשים את רורי . בוא נכעס על רורי כי היא אשמה בהכל ואני רק קורבן תמים !!!!! (נא לא להיתרגש מסימני הקריאה!)

lost my life

New member
זה עדיין היה פרק טוב

עם המון השלכות לעתיד וסגירת מעגל מהעבר איבוד הבתולים של רורי לוק ולורליי מתנשקים לראשונה ועל זה אין שום וויכוח

למעלה