פרק 1 עונה 4, "הקבר"..

פרק 1 עונה 4, "הקבר"..

אז ככה..קודם כל טוב שערוץ 1 משדר ישר את העונה הרביעית..נברך אותם על כך. עכשיו ביקורת אישית שלי: באמת כבר על הפרק הארשון ניראה לי שבאמת העונה המדוברת הולכת להיות רובה כמו סרט אקשן אחד גדול. כי בפרק הזה באמת היה יותר מידיי רובים וחיילים, ופחות רגש וקצת דרמה כמו בעונה 3 למשל.. אבל תכלס היה פרק חמוד. לא אהבתי את העיצוב החדש של המעבדה שלהם.. ומעצבן אותי הקטע עם העיתונאית שמציקה לראיין.. ואני רואה שכבר אין מתיחות בין אריק לראיין אז זה מצוין. כי זה היה סתם מיותר. בקיצור, נקווה לעונה יפה כמו כל הקודמות.

zerokool

New member
הפרק של אתמול

פרק לא רע קצת יותר מידי אקשן ופחות מידי עבודת מז"פ אבל לא רע אמנם לא מהפרקים הטובים אבל עדיין מהנה. המראה החדש של המעבדה קצת קר ומנוכר אבל מאוד היי טק. לא הבנתי את הבתפקיש לש הבחורה החדשה ממעבדת ה dna היא רק למיקרים לא מפוענכים? הרי לזנ יש בסיס מידע לא ממש צריכים בן אדם. גם ההערה שלה שהיא דאגה למימון של השיפוץ לא ממש הגיונית אבל אולי יתבהר בהמשך העונה.

trigotrigo

New member
אני מניח שזה סוג של פיילוט,

כלומר, דוחסים הרבה דברים כי זה פרק ראשון וכו'

trigotrigo

New member
למה הכוונה? CSI

ליטל27

New member
כן מיאמי

מה חשבת שהוא התכוון? על איזה סדרה הוא ידבר בפורום csi

ליטל27

New member
ערוץ 1

ראיין זה אחד מחוקרי מז"פ בעונה 3 הוא הפך משוטר סיור לחוקר מז"פ אגב אייזה נחמד שלפחות סדרה אחת טובה הערוץ הממלכתי כן מביא

ליטל27

New member
כן ובטח יהיה שידור חוזר מתישהו..

למשל העונה הראשונה של לאס וגאס שודרה לפני חצי שנה והיום התחילה מחדש... אז סבלנות תזכי לראות את זה עוד פעם

רגע,זה שהם כאילו חזרו מהחופשה?

שבהתחלה הם שואלים איך היה החופשה שלהם וכאילו שהגיע הזמן לעבוד?

hadas 14

New member
עונה 4 + חצי עונה 5 ../images/Emo58.gif

אחרי שראיתי את כל העונה וגם חצי מהעונה החדשה (5)... אני אפתח ואומר........... מה לעזאזל?!?! אין לי מושג מה עבר על התסריטאים/מפיקים/בימאים של הסדרה! CSI מיאמי הייתה אחת הסדרות עם פרקים שנונים ומותחים ועלילות מעניינות עד שעבר על היוצרים איזה טירוף והם החליטו להפוך את הסדרה לסדרת אקשן פעולה זול, אבל מאוד זול!!. בעונה 4 אין בכלל עלילה מסביב, הכל נראה מלוקק מדי, פשעים מפגרים, שיטות מחקר מוזרות בהחלט (!) ועוד הרבה דברים נוספים... הורישיו נהיה בלתי נסבל!! (עם כל אהבתי להורישיו)... לצערי גם עונה 5 נפתחה כך, בשני הפרקים הראשונים שלה עוד היה אפשר לחשוב שהיוצרים הבינו את הטעות אבל מסתבר שהם אטומים בהחלט.. גם בעונה החמישית הפשעים לא אמיתיים כמו גם שיטות המחקר ובכלל אין שום מתח סביב הצוות הכל נעשה באדישות ולצערי פשוט השתעממתי... זה ממש מעצבן שבעונה 4/5 העלילה מתחילה לנוע רק לקראת פרק 20 ... עונות לא מעניינות לחלוטין, חבל לי לא להישאר ערה שוב ביום שבת ב 23:00... בכל אופן קצת המלצות לפרקים שעוד איכשהו הצילו את עונה 4... פרק 6 פרק 9 פרק 12 פרק 21 פרק 24- rampage פרק 25... צפייה מענה...

ערוץ 1 בסדרות מחו"ל הוא מצויין

כמו: CSI חוק וסדר ועוד.. אבל סדרות ותוכניות מהארץ על הפנים,

אכן כך..

ערוץ 1 באמת טוב לפחות בסדרות מחו"ל שהוא מביא. אבל יצירות ישראליות..על הפנים. רק סדרה אחת הייתה ממש יפה, אני מתכוון יעני סדרה ישראלית, וזה היה "כתב פלילי". זה הייתה סדרה פשוט מעולה, הלוואיי ויעשו לה עוד עונה.

לא משנה מה התסריטאים יעשו

csi מיאמי תמיד ניתפסה כסדרה עם הכי הרבה אקשן יותר מלאס וגאס וניו יורק. ואני כרגע לא הכי יכול לשפוט כי עוד לא ראיתי, אבל מה שבטוח שאולי יוצרי הסדרה עשו כך מלכתחילה כדי שמיאמי תיתפס כסדרת אקשן. אולי לטעמך זה לא הכי הכי, אבל יש כאלה שאוהבים אקשן, כמוני למשל. אבל שוב..אני לא יכול עדיין להביא את דעתי כי אני בעצמי עדיין לא ראיתי. כשאני אראה אני כבר אוכל לשפוט על פי טעמי כמובן. מה שבטוח, שאם זה באמת יתגלה י כרדוד ביותר כמו שאת אומרת, אני אתאכזב אחושרמוטה. חבל.

כתב פלילי באמת היה טוב

אבל זה בלתי אפשרי לעשות סדרת משטרה ישראלית וזה לא קשור בכלל אם המשטרה בארץ טובה או לא ,פשוט צריך לעשות סדרה לא מציאותית כי מתי מישהו ראה בארץ איש משטרה שלובש חליפה?(הכוונה אלה שלא צריכים מדים) אז זה יהיה מגוחך אם יעשו דבר כזה.

למעלה