פרק תוצאות TOP5

../images/Emo58.gif

ולאן שההפקה מכוונת ההפקה מקבלת... בוטם 2 לורן וג'ייקוב. ולכל ההערות של ג'ימי ברקע בא לי פשוט
ולבסוף המודח - ג'ייקוב
אפשר לחזור לישון לילטוב

Mikey Weiss

New member
אני דווקא מרוצה... ../images/Emo58.gif

קיבלתי את הטופ 4 שרציתי. ולורן היתה בבוטום 2 אז אפשר לזרוק אותה בשבוע הבא, אולי - בתקווה שלא ניחסתי אף אחד אחר. חוץ מזה, ג'יילו מלכה.

DoubleT

New member
חייבת להשאל השאלה הבוערת ../images/Emo58.gif

אל מי יעברו כל הקולות של ג'ייקוב?

../images/Emo58.gifבינתיים קראתי מי הודח/ה

יששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!! ברוך שפטרנו!!! אחרי אתמול, זה כבר היה ממש מוגזם להשאיר אותו. חבל שלורן הייתה בבוטום 2, אחרי ערב מעולה שלה, אבל אולי זה יעודד אנשים להצביע לה יותר בשבוע הבא

LeAnnDylan

Well-known member
מגיבה רק לדבר החשוב ביותר../images/Emo58.gif

ליידי אנטבלום
מודה שבפעם הראשונה ששמעתי את השיר הזה חשבתי לעצמי שהוא רק נחמד. מצד שני תמיד לוקח לשירים שלהם די הרבה זמן To grow on me. זה לא שהוא נשמע לי רע בהתחלה. שום שיר שלהם לא רע אפילו לא ברבע שמיעה. הוא פשוט לא נשמע לי כמו מאסטרפיס בליגה של American Honey או I Was Here לדוגמה. בכל אופן זה לא הפריע לי לשמוע את השיר עוד 50 מיליון פעם מאז עד שהגעתי לצפות בהופעה שלהם באיידול כבר הייתי מכורה אליו. אם כי גם אם עדין הייתי במחשבה ראשונית שהשיר רק נחמד ועוד יתחבב עליי יותר בהמשך. אחרי ההופעה הזו
ג'יז כמה כריזמה נוזלת להם מהאוזניים זה פשוט לא אנושי! הילרי סקוט הזו כזאת פאקינג כוסית!!!!!#@$@#$ אמאל'ה כמה סקס אפיל נוטף מהבחורה
(את צ'ארלס גם לא הייתי זורקת מהמיטה שלי ושל הילרי. להיפך, הוא מוזמן תמיד
דייב יכול להמשיך להתבונן בנו מהצד
) ואני מניחה שבסוף ההופעה איידול יכולים להמשיך לנגב עם אלכוהול 70% את המקום השורף. המקום בו הם לא העבירו את הילרי אודישן כי הם לא חשבו שיש לה סטאר-קוואלטי. ועל זה נאמר צוחק מי שצוחק אחרון. אתם תתקעו לכם עם היילי ריינהארטיות וליידי אנטבלום ימשיכו להנות מהעובדה שיש להם סולנית מהממת, שלא עברה אודישן באיידול ונחטפה מהם

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gif

לא ראיתי את פרק התוצאות ורק קראתי מי הודח. ג'ייקוב היה באמת הכי פחות טוב אתמול (ולא רק אתמול) ואני שמחה שלא הודח מישהו טוב יותר במקומו.

jess r

New member
../images/Emo13.gif

ווהווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בה ביי ג'ייקוב. ועכשיו היילי צריכה להפציץ. בשביל להגיע לטופ 3. לפחות אנחנו יודעים שיש לה סיכוי.

snirf

Active member
ברוך שפטרנו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חיכיתי לרגע הזה מלאאא זמן! חסר להם ולורן הייתה עפה
יאללה היא וג'יימס לפינאל 2

למעלה