פרק שני ?

מ..מש-ממש , שוליה לקוסם/קיסם(קיסם)

הזה פרק שני אצלכם? אם אין לכם מעט נוסטלגיה- "לימים הטובים של החכר´ה בגן ובגינה-עד שיני הגבינה"? לא מתרפקים עוד על "אותם הימים(הטובים)ועל מה שהיה"? עוד בימים שאהבנו "יותר את המדינה", אך לא את "בית התהיה". כלום עוד לא קרה לכם הנס, של"מועדון הלב האוהב" הצלחתם להיכנס? לאחוז את הברונטית, אחר הבלונדית- כתף, ולצאת איתן בריקוד סלסה סוחף? רקדתם עוד קצת, שתיתם לא מעט, יצאתם אל הלילה ולרכב ניגשתם באחת, על המפתן, להרים אף - בנישוק סוער, לפתוח דלת, להיכנס למיטה- ולהיות בה ער. ובבוקר לקום- ומיד למטבח, שם לשפות, את הקפה ולשלוק עוד ביצה- על המגש- להגיש לבן/בת זוג, בלא לשפוט, ומבלי לבקש כל כך הרבה עוד -עצה? אך נפרדתם שוב,תם לו פרק ראשון, הגיע השעה לחלום, ללכת לישון, וברדיו החדשות על קרבות בטרור- משאירות החלום - הרחק מאחור. ועוד חדשות והפעם ללא הומור את המבצע- צריך לגמור, כי הנה בא כבר "מיסטר צ´ייני"- ומתחיל אצלנו- פרק שני. והימים "ימי חשבון הנפש", הבה נצא מזה, מ"החיים ברפש"- נישמח, במתי מעט- מעות, נחגוג את ערב חג העצמאות- נחגוג והשימחה תזרום כמיים, באותו הערב פעמים: נגמר יום זיכרון לחיילים שנפ(א)לו- נחגוג שיהיו חגי עצמאות טובים מאלו.

כל אחד והפרק שלו גארפ

אחד רוצה נוסטלגיה ואחר משהו חדש המדינה לכאן כלל לא קשורה כיוון שלאהבה אתה יודע אין מדינה

ממתינה

New member
נוסטלגיה.........

האמת, שממש בטעות נזכרתי אתמול שפעם אני והוא ה-X הזה פעם אהבנו, חיפשתי מסמך די ישן שקשור בחשבונות העבר, ובין דיפדוף לדיפדוף בקלסר (כן אני מתייקת בקלסרים) מצאתי כל מיני פתקאות עם שירים ולבבות שקיבלתי מהגרוש שלי עוד הימים הטוב (כנראה ששמרתי אותם לימים שאצטרך לזכור שהוא גם היה קצת אנושי, בחיי היה נחמד להיזכר "באהבה הזאת" של שניי ילדים.

שאלה טובה....יש תשובה?../images/Emo121.gif

פרק שני...
מעלה חיוך האם תהיה בו התמימות של פרק ראשון? האם תהיה בו הראשוניות של הפרק הזה? האם יהיה השיתוף המלא שהיה בפרק הקודם? מה שבטוח... תקשורת .... זה שם המשחק תקשורת פתוחה הבנה דו שיח פתוח ליבון בעיות, בשיחה טובה שיהיה לפחות תחום עניין אחד או שניים משותפים... יחד עם חופש אישי לכל אחד בנפרד ועוד פרט חשוב.. לא משנה, מה יהיה ביננו,,, חייבת להיות כימיה עם ילדי... שכן, הבטחתי לבתי..שאם יגיע מישהו שיהיה ממש לא נחמד אליהם.. אעיף אותו מכל המדרגות... אז...באיזה אופן? מגורים משותפים? טבעת? בתים נפרדים?
קטונתי... אבל מבטיחה, שכשיגיע...אגלה לכם.

BOLDER

New member
פרק שני

קשה להתנתק מזכרונות העבר כמו משא השנים זה אינו מיותר פרק אחד נחתם ונסגר אך שייריו מובילים סוללים את השבילים לקראת המחר אין לאמר התנתקתי, שכחתי יותר לא אשגה כי שגיון אהבה מטבעו הוא כזה שאם כל דבר היגיון כשזה בא - הוא נמוג ראשון פתאום שוכחים את נסיון העבר פתאום לא זוכרים איך א´ נגמר לא רוצים לדעת מאתמול למחר רק השלם והיחד כי זה הטעם שנשאר זה הרצון הפנימי הבסיסי של כל אחד (וגם שלי) ולכן נכונים הדברים כשאומרים את שיבוא לנבא לא מתימרים. לילה טוב קובי

true

New member
הבדל עצום

בפרק השני מערכת היחסים שונה..אין ילדים ובני הזוג רוצים ולא חיבים להיות ביחד.חיבים להשקיע ולא להכנס ל"הרגלים"

*יערית

New member
ואצלי......

כל מה שחלמתי עליו מאז שהייתי ילדה קטנה לא חלמתי על האקס שלי ..הנסיבות הביאו אותנו יחד(לא מצטערת), ולכן היום ואז החלטתי שלא אנוח עד שאגשים את חלמותיי, אחד מהחלומות שלי הוא להיות מאושרת..עם האדם הנכון, ואין רבים שיודעים לקרוא את נפשי,ואין רבים שיודעים לקרוא את עיניי, ואין רבים שיודעים לשמוע את ליבי,הוא ..הוא צריך להיות מיוחד מעל כולם, הוא צריך להיות 100% חבר! בלב ובנפש...ואז תגיע... האהבה התיקשורת הערכה הכימייה העיניין החיים יחד ובסוף בסוף.... כן ..אני עם כל הנאורות שבי עדיין מיושנת... רוצה את הצעת הנשואים המיוחדת ביותר...כי לא היתה לי כזו, הציבו לי עובדות בעבר....(נשואין אצלי זה עיניין לנושא אחר) אני רוצה שדברים לא יהיו מובנים מאליהם,אני רוצה בדיוק את מה שהוא ירצה, אני רוצה להעלות חיוך תמיד על שפתיו..גם בימים הכי הכי קשים.. שאני יהיה המקום שנקרא גן עדן עבורו... שיעריך כל דבר הכי קטן שיש ביננו....הזמן האיכותי שאנחנו נבלה יחד... ויש עוד כמה סודות קטנים שאני רוצה..אבל רק הוא ידע
זה סוד האושר....לא הרבה.. חבר ב-100%..כמו שרק אני יכולה להיות עבורו! יערית.

יעריתוש

בדבר אחד אני מסכימה איתך מעבר לכל ספק - עליו להיות החבר הכי טוב שלי. והשאר כל אחד וחלומו הוא והלואי ויתגשם לך החלום ואולי הוא כבר כאן
והכי חשוב שתהיי מאושרת הרי יותר מזה אנחנו לא צרכים...

למעלה