פרק שלישי בע"ה.

Ayelet chan

New member
פרק שלישי בע"ה.

אני שונאת את הקטע עם הקודאן ]: כמעט נרדמתי שקראתי את זה O: (שראיתי את זה לא נרדמתי כי חיכיתי שנה שלמה לעונה הראשונה ולא היה לי אכפת לי רמת היופי שבזה XD) אגב, שמתם לב שהציור בעונה הראשונה שונה מהעונה השנייה? בעונה השנייה הוא יותר יפה לדעתי 3: למרות שפאי יישאר מושלם בכל מצב *O* אפסיק לזבל כאן P: (הדיבוב דווקא די טוב. D: )

The Snow fox

New member
פרק דיי גרועXD../images/Emo63.gif

האנימציה יפה, אני ממש אוהב אותה. אבל הקודאן באמת משעמם, והיו יותר מדיי פלאשבקים. מה שגרם לי לפלאשבקים מנארוטו
לפרק הזה בכלל הייתה הרגשת שונן-קודומו-מטופש חזקה מדיי.

Ayelet chan

New member
האנימאציה בעונה השנייה+סרט יותר יפה

הקודאן ממש ממש ממש ממש משעמם .__. אבל לא צריך לפרוש בגלל קצת פרקים כאלו. ההתחלה די משעממת, אבל אל תדאג, זה משתפר :) משודר פרק פעם בשבוע. ללא פלאשבקים, יש המון אנשים ששוכחים.

shui chan

New member
האמתי שאני הרגשתי ממש ההפך~

כאילו.. עד פרק 10 ממש אהבתי ובסופו של דבר לאט לאט אהבתי פחות פחות ככה שבפרק 16 עצרתי :) ובכל זאת.. בגלל שמשדרים את זה עכשיו חזרתי כדי לברר מה עוד אנשים חושבים ^__^~ [זאת מאין הודעת אני חדשה\ישנה :) ]

JeeChan

New member
פרק חביב ^_^

אני מניח שאני היחידי שאוהב את הקודאן :/ מה שמעצבן אותי שהם העלימו באנימה את כל החלק שהיה במנגה, ששאורן חושב שזה דבר קל לעבור בין מימדים ואז מסבירים לו, שמה שיוקיטו עשה כנראה לקח לו את כל כוחו וזה דבר מאוד מאוד קשה לעשות. אבל בכל זאת אני אוהב כל פרק ופרק 3> עונה שניה יותר יפה *_*, למרות שעכשיו האנימציה מתחילה להידרדר >:

Ayelet chan

New member
רגע, רגע, קורו'לה?!?!! XDD

אומג XDDDD כל פעם משנים אבל. פעם הוא אומר קורוטאן, קורורין, קורוסאן, קורוסאמה, קורוסין O: כל פעם יהיה כתוב קורו'לה?! XDD

למעלה