פרק שכולו פז הערב

popit

New member
פרק טוב, אבל לא צריך להגזים...

יש יותר טובים.

star lili

New member
היה קורע

אהבתי איך שהם צחקו על סדרות שממצות את עצמן ומנסות לדחוף בכוח דמות חדשה לחבורה Better Man (אחלה שם, אחלה שיר, להקה ענקית), נראה לי שראיתי אותך מסתובב בפורומי באפי, אז אתה בטוח יכול להעריך את התופעה המגעילה הזאת (אהם *דון* אהם) לגמרי נשפכתי מצחוק הפעם, וגם מה זה עשה לי חשק לחשגז
אני מניחה שעכשיו יש לי תוכניות לערב יאללה ביי :))

Better Man

New member
היי

אוף טופיק "באפי" אני לא חושב שהביאו את דון בגלל זה, הביאו אותה כי בעונה החמישית הדמויות כבר התבגרו יותר, רצו שתהיה דמות צעירה שתביא גם צופים צעירים לסדרה, היא גם היית חלק גדול מהעלילה של העונה החמישית, אחת העונות הטובות ביותר בסדרה, אז נסלח לה :)

star lili

New member
בלי קשר להקשר...

זה מין תופעה כזאת שבסופו של דבר מצליחה לקרות לכל סידרה אי פעם... תתחילו להריץ בראש שלכם סדרות שנמשכו יותר מ 4, 5 שנים ככה- סיטקומים, דרמות, פנטזיה, לא משנה- כולם בסוף נופלים לטריק הישן הזה עם מיליון תירוצים שונים (ההורים מביאים *עוד* ילד, בן דוד\ בת דודה רחוקים שעוברים לגור, חצאי אחים, בני זוג, אמא\ אבא חדשים, סבים, שכנים, הוספת חברים חדשים לצוות, חייזרים, הריון מיסטי\ זיכרון מיסטי...תלוי אם הניסיון הוא לפנות לקהל בוגר יותר\ צעיר יותר\ רחב יותר\ מגוון יותר...) דוגמאות שעולות לי לראש כרגע- נשואים פלוס, חברים,(וכמו שקלסו צחק על זה בסדרה-) משפחת בריידי, שולחן לחמישה, סברינה, מכושפות, באפי, אנג'ל, ועוד ועוד מה גם ששימו לב- הסדרות ששרדו הכי הרבה זמן (בסביבות ה 10 שנים) הוסיפו והחליפו את הצוות כמעט כל עונה- אי אר, בוורלי הילס, חופשי על הבר... בקיצור- כל סידרה שהצליחה להישאר באוויר מספיק כדי להתבלות טיפה, מחפשת להוסיף דמות חדשה כדי לרענן את הדינמיקה בתוכנית ולמצוא קווי עלילה חדשים ושונים. כן, יש לי נטיה למרוח. אה... תחיו עם זה

../images/Emo121.gifהפרק של יום חמישי../images/Emo121.gif

שם הפרק:
"Trampled Under Foot" "פז השווה מלניום" (
)
מס' הפרק:
521
תאריך הופעה לראשונה:
9.4.2003
העלילה:
נינה זורקת את פז בטענה שהוא תלותי מדי. פז לומד להיות אדיש וזוכה בה חזרה, עד אשר הוא מבין שאינה אוהבת אותו באמת; החבורה מתחילה להשתעמם ומחליטים שהם צריכים עוד מישהו בחבורה.. קיטי מזמינה את לאנס, להצטרף למעגל החברים של אריק. החבורה רואה את החדר של פז בפעם הראשונה!!!
כוכבים- שווה הורדה בהחלט
(אני מצטערת, אבל אין ציטוטים בפרק זה.)
טעויות בעלילה:
בפרק, קלסו לובש חולצה של "הארי המזוהם" עליה שכתוב "Go Ahead, Make My Day". אבל- הסרט הראשון של "הארי המזוהם" שהשתמשו בביטוי הזה- יצא רק ב1983. (ובסדרה מדובר על 1979).
אורחים בפרק:
Joanna Canton- נינה Caryn Greenhut- ג'ולי Samm Levine- לאנס

למעלה