פרק שישי

Shiri from the block

Active member
חחח כנראה.. אני בכלל לא שמתי לב לזה../images/Emo3.gif ואני ממש נהנתי מהפרק היום!! מהכל, וכן זה כולל את הסצינה בין הקטור וקייטלין-זה היה נחמד.. אבל זה שקייטלין לא יודעת לשחק זה קצת הורס../images/Emo3.gif ותומאס היה כזההה חתיך../images/Emo99.gif תומאסס! תעשה לי ילד../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

יניב1

New member
היה באמת דבילי

גם הקטע עם תומאס (פתאום ברוק אימא שלו? אחרי שהוא יצא נגדה עם סבא ג'ק לאחר מותה של טיילור?) וגם הפרק עצמו. לא נהניתי בכלל. אין מה לעשות, זה כבר לא מה שהיה פעם...

ani88

New member
גם אני שמתי לב לזה שתומאס קרא

לברוק אמא, אבל חשבתי לעצמי שאולי התבלבלתי- באמת מוזר שהוא קורא לה ככה נהנתי מהפרק פלישיה וניק נורא חמודים וגם הקטע פלישיה סטפני היה טוב (במיוחד הסוף)

לינה18

New member
אז השמיעה שלי לא הטעתה אותי?

כי כשתומס אמר "אמא" אני חשבתי לעצמי משהו בסגנון-רק רגע, איזו אמא? לא, בטח לא שמעתי נכון. היתכן שהוא קרא לברוק אמא? לא, אין סיכוי. אבל אם אתם כאן אומרים שהוא באמת קרא לה אמא, אז התסריטאים כניראה הישתגעו, כי יש הבדל בין להיות בעדה לבין ממש לקרוא לה אמא. עוד איכשהו אפשר לצפות את זה מהתאומות(וגם זה בסבירות ממש נמוכה), אבל מתומס? מה חשב לעצמו מי שכתבת את המשפט ה"חכם" הזה? חוץ מזה, הפרק היה בסדר. זאת גם הפעם הראשונה שיחסית נהניתי לראות את ניק ופלישיה ביחד. וזה לא שהם לי יפים כזוג-העלילה הזאת פשוט כמעט ריקה מתוכן, או שרק אני מרגישה כך? חוץ מזה היה דפוק לגמרי לראות את קייטלין והקטור משלימים כל-כך מהר. זה הפתיע אותי מצד אחד לטובה, אבל מצד שני, ציפיתי לקצת יותר אקשן, ובסוף הפרק גם לא היתאכזבתי-נו מה, חשבתם שככה מהר הם ישלימו?
למרות שהסיפור של ריק וקייטלין כבר לא הכי מעניין אותי, ומאוד מעצבן אותי שהם בחרו שחקנית כל-כך גרועה לתפקיד של קייטלין(גם היום היא נורא עיצבנה אותי בבכי המזוייף שלה),בכל זאת יחסית די אהבתי את הסצנה הזאת. אבל כמובן הדגש כאן על המילה יחסית. וריק הזה התחיל לעצבן אותי באופן רציני -באיזו היתנשאות הוא דיבר היום אל תומס! לו מותר להתחיל עם קייטלין, אבל לתומס אסור להתחיל עם אמבר! למה, כי אמבר שייכת לו או משהו כזה? כזה חוצפן!
השיא בצביעות של ריק היום היה לדעתי כשהוא העז להזכיר את עצמו בין האנשים שאוהבים ואכפת להם מתומס. אה, הבנתי, גם את קייטלין גנבת לו מתחת לאף לטובתו? אידיוט.

morgold

New member
פרק נחמד...לא יותר מזה..

משעמם לי כל כך לראות את ריק וקייטלין כל הזמן..הם לא עושים לי את זה אבל תומאס
הוא כזה חתיך!!! בהתחלה כשהוא הגיע לסדרה חשבתי לעצמי כמה הוא מכוער וכאלה...זה השתנה לגמרי! בכל פעם אני יותר אוהבת את ניק ופלישיה כזוג,הם ממש מתאימים
והיה מרגש לראות את פלישיה מדברת עם סטפני,היה קצת עצוב כשהיא אמרה לסטפני שהיא חולה בסרטן..

לינה18

New member
וואלה, גם אני חשבתי בהתחלה רק

כשתומס הגיע לסידרה כמה מכוער הוא, וכמה ששיניתי את דעתי מאז...

בדיוק כמו ערפאת

כשראיתי אותו לראשונה נחרדתי אבל לאט לאט התרגלתי לגמגום ולרעידות. <שמישהו ייקח את תומאס מאיתנו כבר>

rachelMcfadden

New member
../images/Emo2.gifלאא! חס וכרובית../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

שלא ייקחו לי את תומאס! הוא *ואמבר
* עושים העניין בסדרה תומאס רולז
*אבל אמבר רולז לפניו
* וכן, גמני שנאתי אותו בהתחלה, עיצבן אותי איך שהוא נראה, והקול שלו...אבל התרגלתי אליו, ומאז שהוא עם אמבר איים אינלאב

Mikel20

New member
די כבר עם ריק וקייטלין

הכי הורג אותי שבזמן הסצינה של קייטלין והקטור המוזיקה הייתה כמה פעמים כזאת מותחת כאילו אפשר לחשוב שילה נמצאת שם, כולה ויכוח בין אבא לבת שלו! עוד פרק מבוזבז בלי ת'ורן, ספקטרה או אמבר!

אני מניח שזה סוג של נסיון

מצד התסריטאים לחזק את היריבות בין תומאס לריק - הם כביכול אחים ולכן יש יותר משמעות למאבק על קייטלין ואמבר. שיהיה.

למעלה