פרק שביעי
!!!

moon flower

New member
פאנבוי???

קוג'י: הא? לא אני לא אהיה פאנבוי! אנ ימעדיף להיות פאנגירל! *לובש שמלת מלמלה של די.ג'י.צ'ארט* מון: אווו אתה כזה חמוד בתור חתולה! קוג'י: מייאו? איייק! ^^ תראו זה טאקויה-צ'אן! *מתחיל לקפץ מסביב לטאקויה בצווחות ולבקש חתימות* טאקויה: יאי! קוג'י מעריץ אותי! מה דעתך על ארוחת ערב??? קוגי: *בעיניים נוצצות* באמת??? טאקויה: באמת! קוג'י: *מסיר את השמלה בדרמטיות* אולי עדיף להיות בישי המשמו שלובשים על העיגולים האלה לוחץ לי טאקויה ומון: אווו הוא נראה אפילו יותר חמוד בתור בישי (עם בנדנההה!!!)

lori4

New member
אני עוד לא נדבקתי....

למרות שבילתי חודשיים שלמים כמעט בחברת חופית ועדי(בעיקר) ששתיהן מוגדרות כ"פאנגירל". אני בחיים לא אבין את הקטע של פאנגירליזם, אבל רייסטלין כול אחד והאהבה האישית שלו.

Seto¥Girl®

New member
וודאי^^ כי את לא מודעת לקיומו של...

*מוזיקה דרמטית* דארטץ, הרשע הממש ממש ממש חתיך^^ ויש לו שתי עיניים... לא, לא מזה אני נגנבת.... כל אחת בצבע שונה^^ את בטח רוצה עוד תמונות שלו, אני אביא לך אחר כך... עכשיו יוצאים עם דונצ'ה לטיול *דון קופצת עליי כמו משוגעת ומלקקת כל יד אפשרית שלי מתוך החמש* ביי^^ *מותקפת במתקפת ליקוק שוב ושוב*

Seto¥Girl®

New member
ולא, אני לא אפטור אותך בלי תמונה...

למרות שדון מנסה להציל אותך עם כל הליקוקים האלה ועם העובדה שהיא יושבת עליי...

lori4

New member
יחי דונצ'ה../images/Emo70.gif

שברגע זה מנסה להציל אותי ממבול של תמונות. ואל תנסו להפוך אותי לפאנגירל אני מכורה למספיק דברים כבר.

Digi Lista

New member
מאיפה זה צץ?../images/Emo3.gif

לא פנטזתי מעולם על אהבה בין ריקה להנרי!(למעשה גם על האחרים לא,לפנטז על סדרה מצויירת?אני ישר מחליטה שמי שאני אוהבת שלי...
),הנרי יותר נוטה לזאב בודד מאשר לראש משקפת,קאזו(וקנטה אם כבר,מוח משותף...)הכי מזכיר ראש משקפת בעונה השלישית...טוב נו זאת רק דעתי ואני בדרך כלל לא מסכימה עם רוב האנשים על משהו...טאקויה וקן נשמע כמו שילוב לא רע בכלל
(אני אוהבת את שניהם)

moon flower

New member
וואו! גוגל גירלס רוול!

דוכס חושך... צפיתי יותר מדיי בפיקים על קן-צ'אן... הוא והגוגל נראים דווקא חמודים ביחד!

למעלה