פרק שביעי
!!!

LILO digital

New member
פרק שביעי../images/Emo124.gif!!!

חלק ראשון פרק שביעי: ילד אפל דניאל התעוררה באמצע הלילה. הם ישנו בבית של באבאמון, אבל אור מהבהב מהחלון העיר אותה. היא קמה מהמיטה ויצאה החוצה. היא הלכה אחרי מקור האור, וכשהגיעה מצאה גן גדול מלא בדיג'ימונים קטנים שזהרו באפלה. המומה, היא עמדה והביטה בהם. אלה היו לייטמונים, דיג'ימוני לילה הנראים כאנשי-פרחים קטנים, ובלילה הם פותחים את ראשי הפרחים שלהם ומאירים את הגן כמו מאות נורות קטנטנות. היא התחילה לדבר איתם, מוקסמת. אך לפתע משהו הפחיד את הלייטמונים והם מיהרו לכבות את עצמם. "מה קרה?" קראה דניאל כשראתה את הגן הענקי קמל מול עיניה. ומיד ראתה מה קרה. מישהו התקרב. מישהו שהלך בקור ובאפלה. בתחילה נרתעה, אך מיד נרגעה ואפילו חייכה: זה היה בן אדם! "שלום! מי אתה?" היא צעקה בחושך. אבל הבן אדם לא שמע אותה. הוא היה די רחוק. הוא הלך לאט. היא ראתה שזה ילד. "הלו, אתה שם!" הילד עצר פתאום. הוא הסתובב והבחין בה. "איך קוראים לך? מה אתה עושה כאן בשעה כזאת?" הילד לא ענה. הוא לא כל כך ידע מה לענות. דוכס החושך המכובד לא ציפה להיתקל באחת מהילדים הארורים דווקא בשעה הזאת. "היי! שאלתי אותך משהו! ענה לי!" "אולי כדאי שתשאלי את עצמך את אותה שאלה," ענה בקול שקט ומקפיא. "אני דניאל, ופשוט קצת... היו לי נדודי שינה," היא צחקה במבוכה. "גם אתה לא יכול לישון?" לפני שהספיק לחשוב על תשובה מוחצת ומפחידה, קפצה דניאל ממקומה ורצה אליו. דוכס החושך מצא את עצמו פנים מול פנים עם מנהיגת הדיג'יגורלים, שחייכה אליו חיוך רחב. "זה בסדר, לייטמונים, זה בסך הכל ילד כמוני," קראה. "אתם יכולים להידלק מחדש!" "לא, לא, לא.." מלמלו הלייטמונים. אבל אחד כן נדלק, בדיוק בין דניאל לילד. היא הסתכלה וראתה את פניו לראשונה. וגם הוא ראה את פניה לראשונה. (*זה רגע של הפתעה, כי הם לא ציפו לראות אחד את השני מיד*) "אה..." דניאל גמגמה, ואז הושיטה את ידה. "שלום! בוא ננסה שוב להציג את עצמנו..." הילד עדיין היה המום. זמן רב עבר, לפחות כך הרגיש, מאז שהיה קרוב כל כך לבן אדם. והעיניים הגדולות שלה הסתכלו ישר עליו. הוא לא ידע מה לעשות באותו רגע, והמבוכה היתה חדשה לו. "איך קוראים לך?" "אה..." "אנחנו גרים כאן לא רחוק, בבקתה. יש לך איפה לישון? בוא, אני בטוחה שהיא לא תתנגד לעוד אחד." היא ניסתה לגעת בידו, אבל זה כבר היה יותר מידי בשבילו. הוא! דוכס החושך! הוא נרתע ודחף אותה. דניאל התרגזה. "הי! מה אתה עושה!" "כדאי שתיזהרי, ילדה עלובה," הוא צעק, "או שתצטערי על זה מאוד... את וכל החברים שלך!" והוא הסתובב וברח משם. דניאל נשארה עומדת עם הלייטמון. "מה הבעיה שלו?" אמרה ללייטמון. בינתיים, הילד רץ משם רחוק רחוק והתחבא מאחורי עץ אחד, מתנשם בתדהמה. הוא הזיע והרגיש מוזר. כעס על עצמו על שאיבד את המילים, שלא חיסל את הילדה. הוא לא ידע מה קורה לו, אבל כבר הרבה זמן שזה לא קרה לו.

LILO digital

New member
פרק שביעי - המשך...

חלק שני בבוקר, אכלו הדיג'יגורלים ארוחת בוקר נפלאה אצל הטבחית המעולה באבאמון. קיטימון, החתול, לא הפסיק לטפס על סאשה כי אהב לגרגר בחיקה. היא כל פעם צעקה מחדש מרוב פחד, ושאר הילדים צחקו כשזה קרה. היה נחמד לראות את סאשה מנפנפת בפראות בגלל חתולון קטן. "תגידי, באבאמון, יש כאן עוד בני אדם? שאלה דניאל. שתיקה השתררה פתאום. באבאמון נראתה כמי שלא רוצה לדבר על כך אבל מוכרחה. "ההההה..." נאנחה. "מאז שהוא הגיע, רק צרות קורות כאן." "מאז שמי הגיע?" "דוכס החושך." הם הצטמררו בפחד. "ילד, בדיוק כמוכם. אבל ממש לא כמוכם." "עכשיו אני מבולבל," אמר קאי. "משהו קרה לו. משהו... משהו רע מאוד. הוא עכשיו כלי שרת בידי קליירמון. אחד מהם. מלא כוח. היזהרו ממנו, ילדים." "אני לא מבינה!" קראה דניאל. "אם הוא בן אדם, אז למה..." "האפלה השתלטה עליו, בתי! אינכם יודעים על כך דבר עדיין. סודותיו של חדר האורות הקדוש עוד גנוזים מפניכם. הישמרו מהאפלה. גם אם היא באה בדמותו של ילד נחמד ואדיב." היא סיפרה להם כמה חזק הוא הילד, כמעט כמו קליירמון עצמו. היא נתנה להם צידה לדרך ונפרדה מהם על השביל. הם הודו לה מקרב לב, וקיוו שעוד ייתקלו בה יום אחד. "קיטימון, לכי איתם, הראי להם את הדרך לטירה של קליירמון. ואל תדאגו, ילדיי, כשיגיע הזמן - יהיה לכם את היכולת להתמודד מול האויב האמיתי." קיטימון התיישבה על הכתף של סאשה, שלא התלהבה אבל בסוף התרצתה. אפילו התחילה ליהנות מכך. בשעה שהלכו, אמר ג'ימי שאם האויב שלהם הוא ילד, לא תהיה להם בעיה להביס אותו, למרות שהוא חזק. דניאל לא דיברה, היא הייתה מהורהרת. "הכל בסדר?" שאל קאי. "כן.. כן." היא לא הסכימה לדבר על זה. שוב ושוב חשבה על הילד ההוא. "פנו ימינה, יש כאן דוכן נקנקיות ממש טוב," יעצה קיטימון. הם פנו ימינה והגיעו לדוכן של קבבמונים. אלה היו דיג'ימונים בצורת מנגל שבאמצעות יריות אד טיגנו נקנקיות, והדיג'יגורלים ישבו ואכלו. "למה אין פה עוד אנשים?" שאל ג'ימי. "חחח.. אתה צוחק? אני הייתי פעם הבעלים של מזנון ענק! היינו מגישים בשר על האש לכל דיג'ימון שעבר פה... אבל מאז שקליירמון (*מראים ברקע תמונות מהעבר שלו*) מפקח על השטח, דוכס החושך עושה כל מה שאומרים לו. הם הרסו את המזנון שלי. זה כל מה שהצלחנו להציל." "נכון!" אמרו שותפיו. "זה נורא!" זעקה דניאל. "כשאפגוש את הדוכס המטופש הזה אומר לו מה דעתי עליו..." "אולי כדאי שתגידי עכשיו?" נשמע קול. הם קמו. דוכס החושך, מצדו אחד עמד דוידרמון (דיג'ימון גדול וחזק שמומחיותו היא בהיפנוטים וקרב מגע) ומצדו השני מגה-סניימון, עמד וחייך חיוך אפל. פתאום, למרות שהיה כבר צהריים, היה נדמה שהכל נהיה חשוך יותר. "אתה!" צעקה דניאל. אבל השאר לא ידעו על מה היא מדברת. "נו, אז מה רצית להגיד לי?" "שהנקניקיות האלה ממש מעולות ושאידיוט מי שמעז להרוס את המקום שמגיש אותם!" "יפה. עכשיו לאחר שסיימנו להראות כמה אנחנו חכמים, אפשר להתחיל?" הוא הרים את ידו, ומגה סניימון ירה התקפת סכינים. הילדים צעקו, וסאשה הרימה את הדיג'יכלי שלה. "כפור דיגיטלי!" ומיד קיר קרח הופיע משום מקום וחצץ ביניהם להתקפה. אבל ההתקפה הייתה כל כך חזקה שהסכינים שברו את הקרח, וגושי קרח נפלו עליהם (ואז נעלמו כמובן). "מישהו צריך ללמד אותך נימוסים," כעסה דניאל. "מוכנים, קבבמונים?" "ועוד איך," חמשת הקבבמונים הצטרפו אליה. היא הניפה את הדיג'יכלי האדום. "קבבמון - אחד כוחות!!" כל כוח האש של הקבבמונים עלה לאויר, וגרם לדיג'יכלי שלה לזהור. כל חמשתם ביחד היו תחת שליטתה עוצמתם הייתה מלוכדת ומונחת בכף ידה. "להבת אאאאאש!!" צרחה דניאל, ויריית אש אדירה נורתה קדימה. דוכס החושך חייך. דוידרמון עף קדימה ונשף בכל כוחו. להבת האש התפוגגה. "מה??" נדהמה דניאל. "סניימון, תקוף," פקד דוכס החושך. מגה סניימון ריחף מעליהם וירה בהם קרן לייזר. הילד קפצו משם. קאי הניף את הדיג'יכלי הצהוב שלו. "ברק חשמל!" צעק. הברקים עפו קדימה כדי לחסום את קרן הלייזר. סניימון המשיך לעוף קדימה ונגח בקאי בראשו. קאי התגלגל על האדמה. "קאי!" צעקה סאשה, וקיטימון המפוחד (*זה בן או בת? כבר שכחתי. לא חשוב*) נצמד אליה וילל. "נראה אותך אחרי שהקבבמונים דיג'י-יגדלו," אמרה דניאל. "קבבמון, דיג'יגדל!" "קבבמונים, דיג'יגדל ל-- קבבמון מתכתי," חמשתם התמזגו ל"מנגל" מתכת גדול עם גרזן ושריון. דוכס החושך התחיל לצחוק. "אתם באמת חושבים שזה מה שיעזור לכם?" קבבמון מתכתי תקף. להבת האש שלו הייתה חזקה, אבל היא לא פגעה בדוכס החושך שהיה מוגן עם הדיג'ימונים האדירים והחזקים שלו ועם חומת אופל מסביבוץ דוידרמון הסתכל בעיניו של קבבמון מתכתי והפנט אותו. קבבמון המתכתי התבלבל, התעלף וחזר לצורה של חמשה קבבמונים קטנים... ומעולפים. הילדים, שלא נשאר להם שום דרך להילחם, נשארו המומים ומפוחדים. "למדתם שאסור להתעסק איתנו, שליטי האופל," אמר דוכס החושך בשלווה. סניימון ודוידרמון העלו אותו עליהם (מעט תשושים מהקרב) והחלו לעוף משם. "להתראות, חרקים, עד לפעם הבאה!" קיטימון, בזרועותיה של סאשה הרועדת, התחיל לילל. המשך יבוא...

lgmtk

New member
וואו כמו תמיד לילו אני נדהם. סבבה

אני כבר לא יכול לחכות לפרק הבא...............מתי יהיה? אני אהבתי את הקבבמונים. דיג'ימונים צברים........ככה הם נראו לי.

יפה *_*

אני רוצה עוד פרק!!!!!!!!^________^ יש לי השערות בנוגע ליחסים העתידיים בין דוכס החושך ודניאל ^^;;; מאוד מאוד יפה :]

Light woman

New member
פריטי *-*

הדוכס הזה נשמע כזה חמוד^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ אהם... סתם רעיון, אולי תגרמי לדניאל ולדוכס ליפול לאיזשהו בור חשוך, לבד, והוא יציל את חייה והם יתאהבו יתחתנו ויחיו באושר ובעושר עד עוד מאה וחמש שנה<?

Light woman

New member
דרך אגב,

אולי תרשי לי לכתוב את זה?! את יודעת, אפשרות להתפצלות אחרת... מה היה קורה אם... זה פשוט נשמע כל כך רומנטי!
ואם לא תתני לי ליבי יהיה
בבקשה
תודה^^ לא יודעת מה נכנס בי, בשמן האחרון אני כותבת כל מיני דברים דביקים, וממש נהנת מזה!!

LILO digital

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאתם הורגים אותי../images/Emo9.gif

אז ככה... - לוקח לי הרבה זמן בין פיק לפיק כי כמו שכבר הסברתי, בזמן האחרון אין לי הרבה זמן לאינטרנט ובזמן הפנוי שכן יש לי אני כותבת את הפרקים. הם באים כמה מהר שאני יכולה אבל אני לא רוצה שהם ייצאו חפיפניקיים... - הייתי בשמחה נותנת לכם לכתוב קטע או פרק אבל יש לי כבר עלילה מסודרת ומגובשת בראש, וזה עלול להיות סיבוך...
- בכל ארבע העונות, תמיד היה איזשהו מתח מיני בין המנהיג ראש-משקפת לזאב הבודד. פנטזנו על אהבה בין טאי למאט, בין דיוויס לקן, בין טאקויה לקן (בעונה3 זה היה הנרי-ריקה כי טאקאטו לא ראש משקפת מוחלט..). עכשיו, סוף כל סוף, אפשר לממש את הפנטזיה...!

LILO digital

New member
אבל את יכולה...

לכתוב סיפור דימיוני עליהם בלי כל קשר לעלילה האמיתית, בדיוק כמו שאנחנו בעצמנו עושים על דיג'ימון... למה לא?
אני דווקא מאוד אתלהב לקרוא אותו.. (אולי כדאי שתחכי עוד פרק או שניים כדי לראות איך העניינים באמת מתקדמים בין דניאל לדוכס החושך...
)

Light woman

New member
עוד יותר?|אייקון של פאנגירל מתמוססת

| אהה
אים מאלטינג! *נמסה לשלולית פאנגירל מזילת ריר*

אוף, זה מדבק!>_<

אני מודיע שגיליתי מחלה חדשה (ולא לגנוב לי אותה! זה שווה המון כסף!>_<) בשם פאנגירליזם. הנדבקות הן אך ורק בנות והן מעבירות את המחלה על-ידי התלהבות יתר, שמלהיבה גם אחרות. המחלה גורמת לחולות בה לאסוף תמונות של יצורים אותם הן מכנות "בישים", ולדבר עליהם בכל רגע פנוי. כמו-כן, הן גם אוהבות שונן-איי ונמסות בכל פעם שמוזכר שמו של "בישי". איך ניתן לזהות פאנגירל? -אמור לה "קוג'י", "קן", "קואיצ'י", "ריי", "הירו", "קאי", "מאט" ושאר שמות וראה את תגובתן. אם הן נמסות או מתחילות לקפץ במקום בפרצוף כזה
, סימן שהילדה היא פאנגירל. -נסה לקלל את אחד מהנ"ל או לקרוא לו "מכוער". אם הנערה מגיבה בזעם ורודפת אותך עם סכין גדולה וחדה, היא פאנגירל. -שאל את הנערה אילו סדרות אנימה היא אוהבת. שים-לב אם בין הסדרות מוזכרת המילה "גראוויטיישן". אם כן, הנערה היא פאנגירל. אמצעי זהירות (ע"ע החתימה של עדי): ברגע שזיהית פאנגירל, יש להתרחק ממנה במהירות ולדווח לרשויות. שים-לב! אל תתקרב לפאנגירל, כי היא עלולה לנשוך. ברגע שקיללת את אחד מהנ"ל, מומלץ לך לנעול את עצמך בכלוב טיטניום עד שהרשויות יגיעו לטפל במפגע. במקרה ואתה מותקף על-ידי פאנגירל, יש לקרוע מיד תמונה של "בישי", הפאנגירל תימס מיד ותבכה על האבידה, אבל חלק מהחולות יימלקו לך את הצוואר. ליסטה, בבקשה למאמרים, כדי שכולם ידעו כיצד להתגונן. איזה כיף שאני בן, אני מחוסן^_^
בתודה, המשרד לביטחון פנים בשיתוף עם משרד הבריאות

אממ...את עדי!

וכמו שאתם רואים, גולשים יקרים, המחלה גם פוגמת במוח! הילדה אפילו לא הבינה שדיברתי אליה! יש עוד עדי בפורום, דרך-אגב?

Goggle Girl

New member
מעתיק חתימות :X

ותשתוק, רייסט. זאת זכותינו הדמוקרטית להיות פאנגירלס. לא אוהב, חבל.

moon flower

New member
*עולה על מילי ונושכת אותו*

פאנגירליזם זה לא רע! עכשיו גם אתה תהפוך לפאנגירל! *מתחילה להקרין מלא תמונות של בישים למילי ורואה איך הוא מתהפנט בעודי נמסה*

Light woman

New member
בנות בנות... אתם לא יודעות איך לטפל

במילי^^ בתור חבר פורום דרגון בול זי, מילי הודה כמה פעמים, שהוא דלוק על... *סטגדוש* הכחולה, הטכנאית, והדי מעצבנת.... בולמה^^ *קושרת את רייסט לכיסא ומחילה להקרין לו את הקליפ של אפטאון גירל והמון המון תמונות של בולמה בביקני וכו' על המסך* ואתה תהפוך לפאנבוי^^ טה טה טה טה! ^^

למעלה