אפילו אני מגיבה! ולא, לא בגלל ג'ס|!
אפילו תגובה ארוכה כי לא כתבתי פה מלא זמן.. אאאאאאאז ככה! אני אפילו יבדוק שאני לא שוכחת אף אחד.. לורליי - כמה מעשים חכמים תעשה בפרקים האלו הא? גם להיפרד ממה שמו (שיט! באמת איך קראו לו?) וגם להיפטר מההוא שסוקי ניסתה לשדרך לך (ע"ע סוקי!) אבל הלללו! מה היה הקטע הזה עם לוק?! עד שסוף סוף את עושה משהו נכון לגבי הקשר שלכם ועובדת על ההוא שאתם ביחד ואת שמה את היד שלו על הבטן שלך את מבקשת ממנו להוריד אותה? זו לא הדרך מיי סיסטר פרינד.. זו לא הדרך! רורי - היית בכלל בפרק הזה? אז כנראה שלא היית מספיק וככה אני אוהבת אותך!
טוב נו ועכשיו ברצינות.. לא יודעת באמת שלא עשית הרבה בפרק הזה.. אבל היית חמודה עם פריס.. דין והאישה (דיר גוד! איך קוראים גם לה?!) - מה זה הריבים האלו? ולמה כולם מופתעים מזה? זה הרי היה ברור! הוא התבגר מהר מידי והיא עדיין מנסה לעבור את השלבים הראשונים של הפרחים והדבורים.. היא רוצה לצאת, הוא לעבוד.. פיין! תצאי, תבלי, תחזרי. לא צריך לעשות עיניין גדול מכל דבר! ואתה?! תפסיק להתעצבן מכל דבר ותעשה משהו לגבי השיער שלך! (ע"ע ג'ס
) לוק - אוי כבר אמרתי כמה אני מתה עלייך? אבל תפיסה מהירה זה לא הצד החזק שלך אה? מה שאנחנו הבנו בעונה הראשונה אתה הבנת רק עכשיו בסוף העונה ה-4? איך אתה בבדיחות? הבנת כבר למה התרנגולת חצתה את הכביש?
אבל ממש אהבתי אותו בפרק הזה! ממש ממש ממש! סוקי וג'קסון ומישל - ג'קסון אתה ממש מוזר! לישון עם הזוקיני? אה אוקיי בסדר זה נורמלי לחלוטין! NOOOOOOOOOOT! מישל גם אותך אני אוהבת, באמת, אל תשתנה אף פעם! לא משנה מה לורליי או סוקו החליטו במשחק הטיפשי הזה.. וסוקי, עוד פעם אחת את משדכת ללורליי כזה טמבל יש לך עסק איתי.. ברור?! ג'ס
- what's with the hair my man?! אוקיי אני אוהבת אותו והכל אבל.. פאק! שמעת על תספורת? זה לא הסיקסטיז ואתה לא פאקינג ברגר משיער! תסתפר ועכשיו! אני לא חושבת שדילגתי על מישהו.. חחח אבל אני מרגישה די טיפשה שכתבתי להם כאילו הם קוראים את זה.. אבל לא נורא

גם לא כתבתי פה הרבה זמן והתחשק לי להוציא הכל על הפרק הזה שממש אהבתי דרך אגב (ושוב, לא בגלל ג'ס
) ואני גם אוהבת את אחות של לוק רק שאין הרבה מה לכתוב עליה.. אה ואני רוצה להרביץ לזה שהיא תתחתן איתו.. אהההההה נזכרתי! קוראים לאישתו של דין לינדסי לא? אין לי כוח אבל לתקן למעלה.. אבל בטוח הבנתם לבד

לילה טוב, סופשבוע נעים ואני מחכה לפרק הבאאאאאאאא