פרק שבועי.

o0Invisible0o

New member
פרק שבועי.../images/Emo9.gif

פרק מהעונה השלישית ישודר היום ב18:20 בערוץ 10!
אני מקווה שאני אראה..
תגובות לפה. ופתחתי כי מתחשק..
ממש מקווה שאני אראה..
זהו. מפגש ביום רביעי! יאי!

o0Invisible0o

New member
אני שונאת את ג'ס.../images/Emo3.gif

[הפרק דרש את זה!!!!!22222] ממתי החדרנית נמצאת בחדר כשהאורחים נמצאים בו?
כל כך שונאת את הסצינה הזאת.:X אם אתם רוצים לשכנע מישו לראות גילמור..לא לתת לו להתחיל לראות מהפרק הזה..
זה יגרום להם לחשוב שזאת תוכנית נוער מטומטמת עם המכות של דין וג'ס..

סקווצ

New member
כע גם ממש שנאתי תסצנה

עם לורליי זה היה כזה אוקי צאי משם! וממתי חדרנית מסדרת תמיטה כאשר אנשים כבר עליה?

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gif

אבל הן בכלל לא נכנסות לחדרים כשיש אנשים!!!
*מתחרפנת* להלהלה..
כאילו היא אפילו לא דפקה..זה כל כך לא הגיוני!
או שהיא דפקה? טוב זה לא הגיוני..הן נכנסות כשהאנשים יוצאים מבית המלון!
אפילו וידאתי עם ההורים..אבל זכרתי..זה תמיד ככה!
כן אני שותקת.:X [מאז שזאת תוכנית טלוויזיה איילת.
]

Kill Bernard

New member
אבל היא מכירה אותו באופן אישי,

אז אולי כל זה היה כאילו כדי לודא שהכל בסדר ולהראות אמ, נו..
שהיא עושה דברים ודואגת שהחדר והכל יהיה מסודר. מין יחס מיוחד לאנשים מסויימים? אני לא ממש זוכרת מה היה שם (חוץ מהעובדה שזה היה מביך לחלוטין ומאוד קשה לצפיה
) אבל זה הגיוני שזה פשוט יהיה ענין של אמ, לתת כבוד לאורחים? ברור שבד"כ מסדרים את זה רק כשאנשים יוצאים, אבל זה עדיין הגיוני שבמקרים מסוימים מראים כאילו הממ... היה לנו משהו ממש דומה שהלכנו עם אבא שלי לאכול במסעדה שהמנהל שלה לומד אצלו לדוקטורט. אז הוא בעצמו - המנהל ולא אף מלצר אחר בא וניגב את השולחן ורשם הזמנה והביא אוכל ופינה את הכלים, למרות שזה היה מביך. מאוד. זה פשוט עניין של כבוד, או משהו. אז לא משנה.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo122.gifאבל בלה.

היא כאילו נכנסה לשם בטעות..מישל שכח באלגנטיות להגיד לה שלוק נמצא בחדר הזה..:| ובלה. גם היא שנים לא עשתה את זה..והיא לא הצליחה להבעיר את האש והיא לא זכרה מה יש עוד לעשות..
אני מבינה את עיניין הכבוד..למרות שזה מוזר שהוא בא לנגב את השולחן..XD
אבל זה כאילו לא היה מזה..
ואכן מאוד קשה לצפייה..
אני שונאתת את הסצינה הזאת..

dafi daf

New member
אני היחידה שאכפת לה פחות מהעובדה

שלורליי סידרה את החדר בזמן שהיו שם אורחים ויותר מהעובדה שרורי היא חתיכת טיפשה מטומטמת פוסטמע זונה מפגרת דפוקה במוח?!?!?!? *מתחרפנת*
ארג גאד דאמיט כמה אני שונאת אותה! "you gays...stop it" *בלחישה* ארררררררררררג תודה

Kill Bernard

New member
תראי, אבל את העובדה שרורי זונה

טיפשה הבנו כבר ממזמן.
וכן היא מעצבנת לחלוטין רוב הזמן, אבל זה דבר רגיל אז יותר שמים לב לעובדות אחרות שמפריעות.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

חוצמזה שאני חושבת שג'ס יותר טיפש בפרק הזה.

Sweet Misery

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אורוש47

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

you gAys
:XXXXXXXXXXXX

מישהו יכול להסביר לי?

ראיתי רק חלק קטן מהפרק כי הייתי בים, ולא הבנתי כלום, אז אם אפשר תקציר קטן של הפרק שהיה בשישי האחרון בערוץ 10, במיוחד על מה שהיה בין ג'ס לרורי, ובין לוק ללורלי {את זה לא ראיתי, אבל הבנתי ממה שכתבתן כאן שקרה איזה משהו}. תודה מראש!!!!!!

Girl From Mars

New member
לא ראיתי את הפרק ביום שישי,

אבל ממה שאני זוכרת היתה איזו מסיבה בבית אחד, בלה בלה רורי וג'ס רבו, דין ראה את רורי בוכה, ואז התחילו מכות בין דין לבין ג'ס. לא זוכרת בדיוק למה או איך, לוק והחברהשלושאנילאזוכרתאיךקוראיםלה התארחו באין של לורליי.. ואז לורליי נכנסה לחדרים בתור סדרנית (שוב, לא זוכרת למה) ועשתה לעצמה בושות כשהיא נכנסה לחדר של לוק ושל החברה שלו. בכל מקרה, תקציר מפורט באנגלית כאן - http://www.gilmoregirls.org/eguide/episode319.html

למעלה