AshkenaziAmiti
New member
פרק שבועי - Don't Make Me Over
טוב יצא שהיה לי לאכול צהריים עם שום דבר לעשות תוך כדי,אז כמובן שפניתי למאגר הפאמילי גאי ובחרתי פרק אקראי. הפרק שנבחר הוא הפרק הרביעי בעונה 4 - Don't Make Me Over שלשמחתי התגלה(לא פעם ראשונה שאני רואה אותו,אבל לא זכרתי
) כפרק ממש טוב. תקציר: בעקבות גילוי העובדה שהיא מכוערת,מג הולכת לקניון ופוגשת שם בכתבת האסייתית טרישה טאקאנוואה שמציעה לה לעשות מהפך מטעם תוכנית החדשות של טום ודיאן.במקביל,פיטר And the gang (נשמע יותר טוב ככה...) מנסים להציל את בר "הצדפה" שסובל מחוסר לקוחות,עושים קריוקי וכתוצאה מההצלחה הרגעית מקימים להקה. כאשר הם עומדים להתחיל את ההופעה הראשונה שלהם בבית כלא,הם מגלים שהם בעצם לא יודעים שום שירים(
) ושאר המשפחה עולה לעזור לפיטר והם הופכים להצלחה גדולה שבעקבותיה מג הופכת לביץ' אמיתית,מבינה שהמהפך פגע בה ובסוף הכל חוזר לקדמותו כמו תמיד
ציון 9,מומלץ ביותר
ניתן לראות א הפרק פה,כמובן בלי כתוביות(בכלל כדאי לאמץ את האתר): http://www.sidereel.com/Family_Guy
טוב יצא שהיה לי לאכול צהריים עם שום דבר לעשות תוך כדי,אז כמובן שפניתי למאגר הפאמילי גאי ובחרתי פרק אקראי. הפרק שנבחר הוא הפרק הרביעי בעונה 4 - Don't Make Me Over שלשמחתי התגלה(לא פעם ראשונה שאני רואה אותו,אבל לא זכרתי