פרק שאני כתבתי

פרק שאני כתבתי

אני שמח להציג בפניכם פרק שכתבתי בשם "החדשות הפחות טובות". אהבתם?מוזמנים להגיב. לא אהבתם?מוזמנים לתת הצעות לשיפור.

טווול

New member
ברגע שאני יגמור לקרוא אני יגיב האמת היא ש...

גם אני כותבת פרק עלה לי רעיון ממש טוב לא מזמן והחלטתי לתמלל אותו לפרק אני מקווה שהוא היה מוכן בקרוב ואני יעלה שתקראו

Jen74

New member
../images/Emo207.gifמה דעתכם על שילוב של

חצויה והפיג'מות? אפשר שאחת או שתיים מהדמויות מחצויה יגיעו לבקר בהמבורגרי או בדירה של הבנות.

טווול

New member
חחח דווקא רעיון טוב

נגיד יון טומרקין בא להמבורגרי לעשות כזה פרק עם ערפדים יכול להיות שוולט!!!:) הפיג'מות הופכים לערפדים חיחחיחי

מבחינת בדיחות- טוב מאוד

הרבה בדיחות, מצחיק, אהבתי במיוחד את הכתיבה לגרי, והכי את "שחקן שמתפרנס מחלטורות?"
העלילה עצמה הייתה קצת מבולגנת, היה קשה לעקוב. אבל סך הכול יפה

../images/Emo207.gif תזכורת - בלוג הפיג'מות!

הבלוג חזר להתעדכן בענק! כל פרקי עונות 1-3 כבר בתוכו! בנוסף, התחילו לעלות פרקי העונה הרביעית, החמישית וגם השישית! כל יום פרקים נוספים! בנוסף, אפשר למצוא שם דברים נוספים כמו חורים בתסריט, רשימת כותבים ועוד..

AviShai98

New member
../images/Emo207.gifמדריך פרקים של הסדרה בויקיפדיה האנגלית

כבר עיינתם ברשימת הפרקים של "הפיג'מות" בויקיפדיה האנגלית? הושקעה שם הרבה עבודה של כמה אנשים, ויצא ממש יפה, נראה לי רשימת הפרקים הראשונה בויקיפדיה של סדרה ישראלית. לא מזמן, התחלתי להוסיף את פרקי העונה ה-6 למדריך, אך לא לכולם יש תקצירים, אז אם אתם טובים באנגלית מוזמנים להוסיף את התקצירים של העונה ה-6, או סתם לערוך את הערך ולהוסיף דברים...
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Hapijamot_episodes

AviShai98

New member
תסריט יפה מאוד../images/Emo47.gif

הרעיון לפרק מיוחד ויפה והבדיחות היו מצויינות, אבל כן, היה קשה לעקוב אחרי העלילה, אבל יש לך כשרון בכתיבה...

למעלה