פרק רביעי-

Maldita Luna

New member
פרק רביעי-

תודה למון שעזרה לי עם הפרק!!! שתיקה שררה, עד שרוז פתחה את פיה לדבר. "על איזה יהלום אתה מדבר, על 'לב הים'?" שאלה רוז. "כן, אותו היהלום שנתתי לך לפני טקס האירוסין שמעולם לא התקיים בגלל נער הביבים ההוא!" אמר קאל בזעם. "אם לא היית מתייחס אליי כאל חפץ הייתי ממזמן מתחתנת איתך אז אל תתפלא!" אמרה רוז. "תשחרר אותי, אני לא יודעת איך היהלום הגיע אליי!" "אני רואה שאת עדיין לובשת את המעיל שנתתי לך לפני הטביעה," אמר קאל. "נו, אז?" אמרה רוז. "שמתי בו את היהלום..." אמר קאל, דוחף את ידו לכיס והוציא. הוא חיטט בכל הכיסים, אך לא הצליח. "אבקש שיערכו עלייך סריקה מיידית," אמר קאל. "את מסתירה את היהלום ואני אמצא אותו!" "אתה לא תמצא אותו לעולם, הוא במקום כזה שרק אני יכולה לחשוב עליו!" אמרה רוז. "אז יש לי משהו שידובב אותך," אמר קאל, משחרר את רוז מהמיטה. "אני לא יודע איך אבל השרץ הזה הצליח להינצל, אבל תראי את מי יש לי פה! ג'ו, הבא אותו!" ג'ו נכנס, מחזיק בפבריציו עם אקדח מכוון לרקתו. "פבריציו!" קראה רוז. "רוז!" קרא פבריציו. "אם את רוצה לראות אותו בחיים," אמר קאל, ג'ו מרחיק את פבריציו מרוז, "תצטרכי לגלות לי איפה היהלום!" "אני לא מאמינה שתהרוג אותו," אמרה רוז בציניות. "אתה לא תסכן ככה את המוניטין שלך!" "אולי אותו אעביר למקום אחר, אבל יש מישהו שמחכה לרגע שייפסק לו הסבל שנקרא 'חיים'," צחק קאל בפניה. ג'ו זרק את פבריציו לתוך חדר ונכנס לתוכו, יוצא משם עם נער עם שיער שאטני, גוסס ומטונף כולו. זה היה... "ג'ק!!!" קראה רוז, לא מאמינה למראה עיניה. ג'ק הרים את עיניו, מופתע. הן הדבר היחיד שנשאר כפי שהיה – כחול, צלול ומדהים, שכבש את רוז בפעם הראשונה שראתה אותו. "רוז!" לחש ג'ק. רוז הלכה לעבר ג'ק, קאל חוסם אותה. "אם את רוצה לראות את אהובך בחיים, תגידי לי איפה היהלום אחרת..." אמר קאל, ג'ו כמעט שחתך לג'ק את הרקה עם קנה האקדח. "בסדר," נכנעה רוז.קאל ניצח אותה... שוב. "אל תעשי את זה, רוז! תזכרי שעוד אז קאל הבטיח לך שאעלה איתו לסירה ובסוף זה לא קרה! הוא שקרן!" לחש ג'ק. רוז צנחה על ברכיה, היא לא יכלה להכחיש שמה שג'ק אמר היה שקר, קאל נעמד לפניה והרים את סנטרה, "אז את מחליטה או לא? הזמן אוזל..." הוא אמר בטון מלגלג ושמט את פניה של רוז לצד, רוז הסתכלה על ג'ק ופבריציו בעיניים דומעות, לא הייתה לה שום אפשרות, זה היה משחק מכור וקאל היה זה שניצח הפעם, "בסדר..." היא מלמלה בקדרות, "אבל קודם תשחרר את ג'ק ופבריציו..." היא קראה לפתע והרימה את פניה בהבעה נחושה... "מה זאת אומרת? את תברחי עם שני השרצים האלה לפני שתחזירי את היהלום!" זעם קאל. "תקשיב, אני אביא את היהלום ואתה את ג'ק ופבריציו. נחליף אותם באותו הרגע ותבטיח לי שאם שיערה אחת תיפול מאחד מאיתנו, אתה לא רק שמחזיר את היהלום אלא מסגיר את עצמך!" אמרה רוז. קאל עוות את פרצופו בחימה והוציא נחרה מאפו, "שיהיה" הוא אמר ויצא מהחדר יחד עם פבריציו ג'ק והעוזר שלו, רוז נאנחה בהקלה ונפלה על מרפקיה, אולי היה לה את הסיכוי הקלוש, אבל הוא היה אחד למליון, רוז התיישבה על המיטה הגדולה ונזכרה בכל הרגעים היפים שהיו לה עם ג'ק, היא עברה בקלילות על שיערה הארגמני ונאנחה בכבדות, היא ידעה שאין לה כל סיבה להיות שמחה אבל משום-מה היא הרגישה כך, הסיבה הייתה ג'ק, הסיבה הייתה שכעת היא ידעה שהוא עודנו בחיים...

Maldita Luna

New member
אין תגובה אבל יש פרק

פרק חמישי- רוז יצאה והלכה לכיוון סלע הכורכר בו הסתירה את היהלום. "אמפרוס, צא!" קראה רוז. "אמפרוס, תן אגרוף ברק לסלע הזה!" אמפרוס הרעיד את הסלע, בקבוק היין בו הסתירה רוז את השרשרת נגלה לעיניה. היא תפסה את הבקבוק וניפצה אותו בכוח לסלעים. החול נזל ממנו, והשרשרת יצאה. "בגללך הכל קרה," דיברה רוז לשרשרת היהלום, "אבל בזכותך ג'ק שלי נשאר בחיים..." רוז קרבה את השרשרת אל מפתח ליבה, אמפרוס מניח את ידו על כתפה. "חזור, אמפרוס," אמרה רוז. "עכשיו זה ביני לבין קאל..." רוז הלכה לכיוון תא הטלפון הקרוב. קאל נתן לה מספר להתקשר אליו כשתוציא את השרשרת, והיא העבירה את ידה על המקשים. "קאל? זו רוז. השרשרת אצלי. תפגוש אותי בתא הטלפון שליד החוף. אני מחכה יחד עם 'לב הים'," אמרה רוז, סוגרת את הטלפון באנחה. עכשיו קאל עומד להגיע, והיא אינה ידעה מהו מתכנן בדיוק. קאל הגיע כעבור זמן קצר, ללא ג'ק ופבריציו. "איפה הם?" שאלה רוז. "באוטו," אמר קאל. "תוציא אותם או שתשכח מהשרשרת!" אמרה רוז. "ג'ו!" קרא קאל. ג'ו אחז בידיו את ג'ק ופבריציו, מפיל אותם אל מול רוז. "ועכשיו, היהלום!" אמר קאל, נחוש בדעתו לקחת את היהלום. רוז הוציאה אותו מכיסה. קאל הביט ביהלום בחמדנות, ואז על רוז, שהביטה לעברו במבט נחוש. "ביחד," אמר קאל. ג'ו הרים את ג'ק ופבריציו וזרק אותם לעבר רוז, זאתי מעבירה לו את השרשרת. "יש לכם דקה אחת לרוץ מעכשיו!" אמר קאל, רוז ופבריציו תומכים בג'ק ורצים איתו עד שנעלמו מטווח הראייה של קאל. "ברוך שובך לאבא," דיבר קאל לשרשרת, צוחק ברוע.

Maldita Luna

New member
פרק שישי-

רוז הביטה בג'ק דקות ארוכות. פבריציו הלך לפאב, משאיר אותם לבדם. עיניהם התכולות לא מסירות את הצטלבות המבטים לרגע. "חשבתי שמתת, כאשר נאלצתי להטביע אותך..." יללה רוז, דמעה זולגת על לחייה, ג'ק מעביר את ידו על פניה. "אמנם טבעתי, אבל אז כשהעלו אותך לסירה תפסתי מצוף ועליתי..." אמר ג'ק. "העיקר שאתה חי!" אמרה רוז, שניהם מצמידים את שפתיהם לנשיקה ארוכה, מתוקה, כדי להשלים את הזמן האבוד בו נחשבו למתים. פבריציו חזר, הביט בהם וחייך. "כמה טוב לראות אותם שוב ביחד," חשב, "טוב, אני אחזור לבר...." כשרוז וג'ק ניתקו סופסוף את שפתיהם, ג'ק הרים את עצמו לישיבה, מביט ברוז. "מה שהציל אותי הוא היה גארידוס ענקי של מישהו שניצל, והציל את יתר הניצולים. איש אינו ידע על המקרה חוץ מאיתנו וממך רוז," אמר ג'ק. "ששמעתי שאתה מת הרגשתי שגם אני עומדת למות, אך לא נטשתי את ההבטחה," אמרה רוז, היא וג'ק מצמידים שנית את שפתיהם לנשיקה. למחרת בבוקר פבריציו העיר את ג'ק ורוז, שישנו חבוקים זה לזו, לידו עומדת ג'וזי, בחורה בגילו שהכיר בטיטאניק. "החלטתי מה אעשה בחיי," אמר פבריציו. "אתה רואה את הספינה הזאת? היא תחזיר אותי הביתה, לאיטליה..." "נו בחייך פבריציו! אתה לא יכול לעזוב לאיטליה!" קרא ג'ק וניער את חברו, "אבל ההורים דואגים לי!" צעק פבריציו לתוך אוזנו של ג'ק, "מאחלת לך הצלחה במסע הביתה פבריציו!" קראה רוז ונשקה ללחיו, פבריציו חייך ונפנף בידו, הוא לקח את המזוודה ועלה לספינה, משאיר את ג'ק ורוז לבד, ג'ק נשען על המעקה והניח את פניו העגומות על מרפקו, "הוא עזב... הוא באמת עזב..." הוא שינן לעצמו ועצם את עיניו, נותן לרוח הקרירה של הים ללטף את פניו... ג'ק ניער את ראשו וחזר להביט ברוז. "תקשיבי, חייבים לקחת בחזרה את 'לב הים'," אמר ג'ק. "למה?" שאלה רוז. "לא סתם קאל רצה אותה, יש לו סיבה... אסביר לך את זה יותר מאוחר, תבטחי בי! חייבים לזוז!" אמר ג'ק, הולך בצעדים מהירים, רוז אחריו, מנסה להתאים את קצב הליכתה לקצב הליכתו.

Maldita Luna

New member
פרק שביעי-

קרובים לסוף... ^.^" "למה אתה כ"כ רוצה להחזיר את היהלום?" שאלה רוז. "הכסף שהוא שווה לא שווה את המאמץ, ג'ק! אם תיפגע, לא אסלח לעצמי לעולם!" ג'ק עצר, והביט על פניה של רוז. הוא חייך אליה את חיוכו המתוק, מלטף את לחיה בידו. "גם אני לעולם לא אתן שיפגעו בך," הוא אמר, "אבל תביני, לא סתם קאל רצה כ"כ את היהלום! האמת..." הוא עבר ללחישה, ממשיך להביט ברוז במבטו החם, "את אמנם יודעת את הסיפור של היהלום וכ'ו, אבל במציאות, יש לו איזה משהו שכולם רוצים אותו... רק קאל, את, אני, פבריציו וג'ו יודעים שהיהלום נמצא פה, בניו-יורק... אם נמצא את היהלום ונחזיר אותו למקום ממנו הוא בא, שום דבר לא יוכל להפריד בינינו רוז, נחיה מאושרים לנצח! את בוטחת בי?" רוז חייכה אליו לאות הסכמה. "צא, פיג'יוט!" קרא ג'ק, מטיל את הפוכדור. ג'ק תפס את ידה של רוז ועזר לה לעלות על פיג'יוט שלו, זה ממריא באוויר ומתחיל לטוס לכיוון ביתו הזמני של קאל, אותו המקום בו כלא את ג'ק ופבריציו. ג'ק ורוז נצמדו לקירות, מקשיבים לשיחתם של קאל וג'ו. "סופסוף היהלום אצלי! פשוט ידעתי שרוז הטיפשה הזאת תסכים לוותר על היהלום למען האיטלקי והתפרן!" צחק קאל. רוז עיוותה את פרצופה בזעם, ממשיכה להקשיב לשיחה. "תקשיב, ג'ו," אמר קאל, "אני מניח את היהלום בכספת. שלא תעז לתת למישהו להתקרב אליה, ולא אסגיר אותך לרשויות באשמת גניבת היהלום! הנה, תשתמש בהם... צאו, אלקאזם, סייטר, בלסטויז, מגניום, צ'אריזרד, ארבוק! תעזרו לג'ו לשמור על היהלום, או שתראו מה ההרגשה להיות פוקימונים נטושים! אני עוזב עכשיו, תשמור טוב על הכספת, ג'ו!" קאל יצא החוצה, רוז וג'ק ממהרים להתחבא. הם ראו אותו עוזב, מעזים להסתכל פנימה. ג'ו עמד בפנים עם אקדח טעון, מחכה לשובו של קאל. "חייבים להיכנס פנימה," אמר ג'ק. "אבל גם אם תצליח לעבור את הפוקימונים של קאל ג'ו יחסל אותך!" ניסתה רוז לשכנע אותו לוותר. "רוז... תשמעי..." אמר ג'ק, מלטף את פניה המודאגות. "נצליח לעבור אותם! למזלי, יש לי זיוף מדויק של היהלום," ג'ק הוציא מכיסו שרשרת הזהה כשתי טיפות מים למקורית, "נשים אותה במקום היהלום. אף אחד לא ישים לב. נשתמש בפוקימונים שלנו להסיח את דעתם של הפוקימונים, אני אעסיק את ג'ו ואת מהר תחליפי בין שני היהלומים. אפילו קאל לא ישים לב וכשזה ייוודע לו, הוא ייזרק לכלא! אני יודע שאני אמרתי ועדיין אומר לך המון פעמים את זה, רוז, אבל את חייבת לבטוח בי!" "תהרוג אותי אם אי-פעם פקפקתי בדבריך," אמרה רוז, מחבקת חזק את ג'ק. "אני... אני פשוט לא רוצה לאבד אותך שוב!" "אני נשבע לך שאשמור על עצמי, רוז! גם אני לא רוצה לאבד אותך... קדימה, אם אנחנו רוצים להשיג את היהלום חייבים לזוז! תשלחי את השלישייה החזקה ביותר שלך!" "טוב," אמרה רוז, מהנהנת לו לחיוב. "צאו, אמפרוס, גנגר, היטמונצ'ן!" "צאו, פיג'יוט, מגמר, אורסרינג!" קרא ג'ק ופנה לרוז, "זה עכשיו או לעולם לא!"

Maldita Luna

New member
פרק שביעי-

קרובים לסוף... ^.^" "למה אתה כ"כ רוצה להחזיר את היהלום?" שאלה רוז. "הכסף שהוא שווה לא שווה את המאמץ, ג'ק! אם תיפגע, לא אסלח לעצמי לעולם!" ג'ק עצר, והביט על פניה של רוז. הוא חייך אליה את חיוכו המתוק, מלטף את לחיה בידו. "גם אני לעולם לא אתן שיפגעו בך," הוא אמר, "אבל תביני, לא סתם קאל רצה כ"כ את היהלום! האמת..." הוא עבר ללחישה, ממשיך להביט ברוז במבטו החם, "את אמנם יודעת את הסיפור של היהלום וכ'ו, אבל במציאות, יש לו איזה משהו שכולם רוצים אותו... רק קאל, את, אני, פבריציו וג'ו יודעים שהיהלום נמצא פה, בניו-יורק... אם נמצא את היהלום ונחזיר אותו למקום ממנו הוא בא, שום דבר לא יוכל להפריד בינינו רוז, נחיה מאושרים לנצח! את בוטחת בי?" רוז חייכה אליו לאות הסכמה. "צא, פיג'יוט!" קרא ג'ק, מטיל את הפוכדור. ג'ק תפס את ידה של רוז ועזר לה לעלות על פיג'יוט שלו, זה ממריא באוויר ומתחיל לטוס לכיוון ביתו הזמני של קאל, אותו המקום בו כלא את ג'ק ופבריציו. ג'ק ורוז נצמדו לקירות, מקשיבים לשיחתם של קאל וג'ו. "סופסוף היהלום אצלי! פשוט ידעתי שרוז הטיפשה הזאת תסכים לוותר על היהלום למען האיטלקי והתפרן!" צחק קאל. רוז עיוותה את פרצופה בזעם, ממשיכה להקשיב לשיחה. "תקשיב, ג'ו," אמר קאל, "אני מניח את היהלום בכספת. שלא תעז לתת למישהו להתקרב אליה, ולא אסגיר אותך לרשויות באשמת גניבת היהלום! הנה, תשתמש בהם... צאו, אלקאזם, סייטר, בלסטויז, מגניום, צ'אריזרד, ארבוק! תעזרו לג'ו לשמור על היהלום, או שתראו מה ההרגשה להיות פוקימונים נטושים! אני עוזב עכשיו, תשמור טוב על הכספת, ג'ו!" קאל יצא החוצה, רוז וג'ק ממהרים להתחבא. הם ראו אותו עוזב, מעזים להסתכל פנימה. ג'ו עמד בפנים עם אקדח טעון, מחכה לשובו של קאל. "חייבים להיכנס פנימה," אמר ג'ק. "אבל גם אם תצליח לעבור את הפוקימונים של קאל ג'ו יחסל אותך!" ניסתה רוז לשכנע אותו לוותר. "רוז... תשמעי..." אמר ג'ק, מלטף את פניה המודאגות. "נצליח לעבור אותם! למזלי, יש לי זיוף מדויק של היהלום," ג'ק הוציא מכיסו שרשרת הזהה כשתי טיפות מים למקורית, "נשים אותה במקום היהלום. אף אחד לא ישים לב. נשתמש בפוקימונים שלנו להסיח את דעתם של הפוקימונים, אני אעסיק את ג'ו ואת מהר תחליפי בין שני היהלומים. אפילו קאל לא ישים לב וכשזה ייוודע לו, הוא ייזרק לכלא! אני יודע שאני אמרתי ועדיין אומר לך המון פעמים את זה, רוז, אבל את חייבת לבטוח בי!" "תהרוג אותי אם אי-פעם פקפקתי בדבריך," אמרה רוז, מחבקת חזק את ג'ק. "אני... אני פשוט לא רוצה לאבד אותך שוב!" "אני נשבע לך שאשמור על עצמי, רוז! גם אני לא רוצה לאבד אותך... קדימה, אם אנחנו רוצים להשיג את היהלום חייבים לזוז! תשלחי את השלישייה החזקה ביותר שלך!" "טוב," אמרה רוז, מהנהנת לו לחיוב. "צאו, אמפרוס, גנגר, היטמונצ'ן!" "צאו, פיג'יוט, מגמר, אורסרינג!" קרא ג'ק ופנה לרוז, "זה עכשיו או לעולם לא!"

Maldita Luna

New member
פרק שמיני ואחרון!!!-

לא השקעתי הרבה כי אני רוצה להתחיל פיק חדש (שלפחות מתקשר לפוקימון ^.^") אז... תיהנו: רוז וג'ק שלחו את הפוקימונים להתקפה משולבת, שהם מפריעים לפוקימונים של קאל לשמור. "מה לעזא..?!" החל ג'ו, מביט על הפוקימונים שרדפו אחרי פוקימוניהם של ג'ק ורוז. "חכו, לאן אתם הולכים?!" "לילה טוב!" אמר ג'ק, נותן אגרוף לפניו של ג'ו, זה מתמוטט מעולף על הרצפה. "זה היה יותר קל משחשבתי!" הופתע ג'ק, חוטף את האקדח מג'ו. "מהר, רוצי ותפתחי את הכספת!" "בסדר," אמרה רוז, רצה לעבר הכספת, פותחת אותה במהירות ומחליפה בין השרשראות. ג'ק קשר את ג'ו ורוז רשמה "חטפנו את ג'ו. אם לא תתחמק, אתה המטרה הבאה. המאפיה האיטלקית." "זהו," היא אמרה, מניחה את העט. "קאל פוחד מהם, הם מאיימים עליו הרבה... קדימה, נזוז!" שניהם החזירו את פוקימוניהם פרט לפיג'יוטו, לקחו איתם את ג'ו וטסו איתו לעבר מעבורת לאירופה. "איפה אני?" התעורר ג'ו בהדרגה. "אתם! איפה אני?!" "אתה חוזר לאירופה," אמרה רוז. "לא תצטרך לסבול יותר את קאל, והשרשרת תוחזר הביתה!" "תודה," אמר ג'ו, מחבק את שניהם. "המעבורת עוד מעט יוצאת, קדימה!" שלושתם רצו לכיוון המעבורת, ועלו עליה ברגע האחרון. אחרי נסיעה מתמשכת של כמה ימים ולילות, בהם ג'ק ורוז העלו חוויות מהטיטאניק, השרשרת עצרה. ג'ק נכנס לבר החביב עליו, להפתעתו ראה את פבריציו. "פברי!" קרא ג'ק, מחבק את חברו הטוב ביותר. "אני מצטער שהתייחסתי אליך ככה... לא רציתי לאבד חבר כמוך!" "זה בסדר, ג'ק!" אמר פבריציו. "מהר, חייבים לרוץ למוזיאון להחזיר לשם את היהלום!" קרא ג'ק. הוא מהר תפס בידיהם של רוז ופבריציו ושלושתם רצו בכל כוחם לכיוון המוזיאון שכמעט נסגר. "הנה," אמר ג'ק, מושיט לשומר את השרשרת. "זה שייך לכם!" השומר ההמום לקח לידיו את השרשרת, מביט בהם בפליאה. אחרי דממה של כמה דקות, הוא צרח מאושר, מזעיק את מנהל המוזיאון. שניהם צרחו מאושר, מחבקים את השלושה. בעוד השומר ממשיך לחבק אותם ולצרוח מאושר, נכנס המנהל למוזיאון ויצא עם שק בידו. הוא הביט על השלושה, מוציא מהשק מלא כסף צפוף. "תשעה מליון דולר," אמר, מושיט להם את הכסף. פבריציו לקח אותו, מושיט אותו לג'ק. "זה מגיע לך," הוא אמר. "סיימתי את מערכת היחסים שלי עם ג'וזי, לכן לא אזדקק לו. אתה ורוז צריכים אותו, הרי זה ברור שתתחתנו, תקימו משפחה ו..." ג'ק נטל את הכסף בחיוך מאוזן לאוזן, סופר אותו ומושיט חלק נכבד ממנו לפבריציו. "הנה, 3 וחצי מליון," הוא אמר. "זה מגיע לך, הרי אתה חברי הטוב ביותר!" ג'ק ופבריציו התחבקו מאושר, מחבקים את רוז. עברו כמעט 60 שנה מאז. רוז וג'ק התחתנו כמובן, ילדו ילדים והפכו למשפחה שלמה ומאושרת. גם פבריציו התחתן, וחי באיטליה עם אישתו וילדיו, אך תמיד שמר על קשר הדוק עם ג'ק ורוז. היהלום נשמר במוזיאון ומעולם לא הוצג לפני קהל, ומלבדם, איש אינו ידע מה עלה בגורלו. ~הסוף~

למעלה