פרק ראשון

../images/Emo2.gif

"פתח את הג'ינס ונאנח בהקלה"
זה לא נשמע טוב...

DoRiNuS sMiNiA

New member
זה לא בהרכח תיאור של השתנה...../images/Emo3.gif

אתם יודעים,בשירותים במקומות ציבוריים עושים גם דברים אחרים,ולפעמים צריך לפתוח ג'ינסים

מזת'אומרת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

DoRiNuS sMiNiA

New member
קצת קשה להסביר

תראי,אני לא יכולה לדבר על זה כי זה פורום של ילדים אחרי הכל. נראה לי שזה גם רמז מאוד עבה.

m o g b a l 5

New member
../images/Emo221.gif אוקיי ניראה לי שהבנתי אותך

[ותאמיני לי שאני באמת הבנתי אותך.........]

קראתי את שני העמודים הראשונים../images/Emo5.gif

זה ממש נשמע נוראי. באמת שגיורא מסוגל ליותר
ואני לא מדברת על העלילה,אלא על צורת הכתיבה,אני חושבת שאם כבר מרתקים ילדים לקריאת ספרים,אז לפחות שיכתבו ויבנו את השפה כתוב בשפה גבוהה קצת יותר מהמילה "חראם".. לא יודעת, אולי לא קראתי מספיק בשביל לקבוע,אבל לדעתי כרגע זה קצת דפוק.

m o g b a l 5

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo41.gifקניתי את הספר../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

שמעו קטע... היום אני הולך לקנות את הספר אז הלכתי לחנות סטימצקי ואמרו לי שאתמול הם קיבלו את העותקים והים נגמרו כולם כאילו כולם קנו אותם אח"כ הלכתי לחנות אחרת והיא הייתה סגורה אח"כ נזכרתי שיש עוד חנות אחת רצתי לשם ואכן היה
הקיצר הספר הוא 141 עמ' פחות מהספר הראשון שהיה 195 עמ' [קראתי את הראשון ואני אקרא גם את השני...] והיום בלילה אני אתחיל לקרוא

m o g b a l 5

New member
../images/Emo221.gif יש בספר פרסומות סמויות!!!!!

אם תראו אי-פעם את הספר תיראו שעדי [נטשה] מחזיקה שוקו יוטבתה קצת מעל הראש של שירה [מיקה] וגם שירה [מיקה] מחזיקה שוקולד

למעלה